Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני קיבלתי המלצות משלושה אנשים שונים לגבי מוסך לטיפול בבעיה שיש לי בפורד. אני לא מכירה אף אחד מהמוסכים ושמעתי דברים סותרים לגבי כל אחד מהמוסכים. אשמח לקבל מידע/המלצה לגבי המוסכים האלה או אם יש למישהו המלצה למוסך אחר.

המוסכים הם: מוסך מולדת, מוסך תאוצה ומוסך נתן אקספרס

אני מחפשת מקום אמין, מקצועי ולא יקר מדי!

תודה

פורסם

נדלקה נורית אדומה הבוקר בדרך לעבודה והיה כתוב "System Engine Failed" לאחר שעצרתי בצד וכיביתי את המנוע והתנעתי שוב לא הופיע ההודעה וכבר לא נדלק הנורית, אבל כעקרון אני מעוניינת שמישהו יבדוק את האוטו. ולא אני לא רוצה שירות עד הבית זה בטח רק מייקר את העסק - וכרגע אין לי כסף מיותר.

פורסם

את צריכה דיאגנוסטיקה כדי לראות אלה שגיעות נשמרו בזכרון של הרכב. אבל אם הנורה לא נדלקה שוב ואין לך כסף לבזבז אז לא נשמע שיש צורך מיידי בתיקון כל שהוא. דיאגנוסטיקה במוסך תעלה לך כ 180-200 שקל אם הרכב איננו באחריות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
את צריכה דיאגנוסטיקה כדי לראות אלה שגיעות נשמרו בזכרון של הרכב. אבל אם הנורה לא נדלקה שוב ואין לך כסף לבזבז אז לא נשמע שיש צורך מיידי בתיקון כל שהוא. דיאגנוסטיקה במוסך תעלה לך כ 180-200 שקל אם הרכב איננו באחריות.

תודה על התשובה. אני מודעת לכך שזה לא דבר היסטרי אבל ההרגשה היא שמשהו לא מאה אחוז תקין. הרכב לא סוחב כל כך טוב לאחרונה. האם יש מוסך בירושלים שאתה יכול להמליץ עליו שיבדוק את העניין?

• תוכן חדש...