Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, מה אתם אומרים על הליסינג הפרטי?

יש לי פוקוס 2003, ששווה כ 40000 ש"ח אני יכול לתת אותה כמקדמה ולשלם 1000 ש"ח בחודש עבור נגיד השברולט קרוז (ואם לא הליסינג הפרטי אני אקח הלוואה של 50000 ש"ח ואני אצטרך במשך 5 שנים להחזיר גם 1000 ש"חח בחודש...), וכך גם יש לי רכב חדש עם פחות תקלות ודומיו....

היכנסו לאתר של "שלמה" והכנסו לליסינג פרטי, אתם בוחרים שם מכונית וזה נותן לכם כמה מקדמה עליכם לתת וכמה לחודש לשלם לשנתיים וחצי, כמובן שיש אופציית רכישה או שידרוג.

אגב, מה אתם אומרים על הקרוז החדשה? שווה את הסיכון לקנות אותה, בהתחשב שאולי עוד שנתיים וחצי אני אקנה אותה ונאמר שעוד 5 שנים אמכור אותה. מה יהיה הביקוש שלה, החלפים ,אני יודע שהם בפשיטה ואני לא יודע מה זה אומר על השברולט.

תודה חברה

פורסם

ברוך הבא לפורום.

1. זה פורום רכב. אם יש לך שאלה על רכב מסויים - אתה מוזמן לשאול. (כדאי קודם להשתמש במנוע החיפוש - יש מידע רב בפורום).

2. זה לא פורום כלכלנים. חישובי רווח והשקעה - חפש במקום אחר.

3. זה לא פורום נביאים. ניחושי ביקוש בעוד 5 שנים לרכב משומש - חפש במקום אחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...