Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שלא הספקתי לצלם.

סיאט איביזה החדשה בצבע ירוק תפוח הרכב פשוט מהמם כל מי שראה אותה עוברת ברמזור פשוט לא יכל להפסיק להסתכל.

דרך אגב אנשים שימו לב לרמזורים ולא למי שנוסע למה הרגע עמדתי ברמזור הזה ומישהו אחד נסע באדום ואחריו עוד 6 אנשים נסעו ואני חיכיתי שיתחלף לירוק ואנשים בשיא חוצפתם צופרים לי.

פורסם

בן אדם, כולה סיאט איביזה החדשה ממנה עשית את הרכב הכי יפה בארץ?

חשבתי תגיד אוטו מיוחד וזה. יש רכבים יותר יפים ממנה בהרבה!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אני כבר לפני גיוס אז צריך לבטל את הצבא אתה אומר?

ואני יודע שיש מלא אנשים שחושבים שהוא מכוער אבל הצבע הזה פשוט מדהים.

או שזה היה שירוקו לא ממש הספקתי לשים לב כי היא נסעה מהר מולי והיו מכוניות שהסתירו.

פורסם

כל אחד והטעם שלו כמובן, אבל בעיני איביזה חדשה ממש לא יפה. החזית הרבה פחות מוצלחת מהדגם הקודם.

אני מבין אם היית רואה פרארי, פורשה, איזה מרין או בומר נדיר, אבל מה שהדהים אותך זה היה דווקא סיאט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש בארץ F430 ועוד פרארי למיניהן, יש פורד GT, יש עשרות (או מאות) פורשה בארץ, יש עשרות רכבי אספנות מאוד מיוחדים, יש \ הייתה אפילו בנטלי קונטיננטל של השחקן הישראלי (שכחתי מי), עכשיו גם יש סאלין S281 3V, ומה שהדהים אותך זה סיאט איביזה.

:lol:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לפני יומיים ראיתי מרחוק את הרכב האמריקאי פרופר (אספנות) הכי מרשים שראיתי בחיים. ראיתי את הפרארי (אחת מהן אם יש כמה) האדומה, הרכב הזה היה יפה יותר אבל לא הספקתי לראות איזה!! זה היה כל כך מדכא. אולי מישהו יכול לעזור? עגלגלה כזו, עם צבע חדש (כחול כזה אם אני לא טועה).

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
יש בארץ F430 ועוד פרארי למיניהן, יש פורד GT, יש עשרות (או מאות) פורשה בארץ, יש עשרות רכבי אספנות מאוד מיוחדים, יש \ הייתה אפילו בנטלי קונטיננטל של השחקן הישראלי (שכחתי מי), עכשיו גם יש סאלין S281 3V, ומה שהדהים אותך זה סיאט איביזה.

:lol:

פורד GT יש רק אחת ובטוח היא תחזור בקרוב לחו"ל

מה שיש הרבה זה מוסטאנג GT

והבנטלי היתה של ברקוביץ'

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
צריך לבטל את החופש הגדול :x
למה להעניש את כל הילדים ובני הנוער? יש כמה שצריך להרחיק מהמדינה (או מהאינטרנט) לתקופת החופש הגדול...:evil:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...