Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פדרר - איך עוד לא נפתח נושא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה,אני היחיד שראה את הגמר הענק הזה :shock:

פשוט שחקן ענק ואין ספק שהגדול בכל הזמנים. חבל לי קצת על רודיק שממש התעלה על עצמו והציג טניס מצויין ולקח ממש קשה את ההפסד,אבל הטוב (ב)יותר ניצח בסופו של דבר. מה גם שמחשבה קצרה על מה(י) שמחכה לו בבית לבטח תעלים את תחושות הדכאון...:wink:

פורסם

צורת המשחק של פדרר במשחק הספציפי הזה הייתה לא ברמה הגבוהה שהוא נותן בד"כ.

ציפית כאן ל 3-1 קליל על רודיק, מאוד התאכזבתי מהמערכה השלישית.

ואני אגיד כאן בכנות שהסיבה היחידה שפדרר ניצח היא שאחרי 4 וחצי שעות רודיק פשוט התעייף.

רודיק שבר את פדרר כל הדרך עד למערכה האחרונה - וכאן באה לביטוי הגדולה של פדרר ששמו כן הוא אלוף העולם. במערכה החשובה באמת הוא ידע לתת את המענה.

כל הכבוד לפדרר, וכאמור יש לי בחור נוסף שללא ספק התווסף לאוסף ה"הוא יגיע רחוק" שלי - רודיק בהחלט הראה לנו טניס מדהים לא פחות. אני לא בטוח ב מיליון אחוז שפדרר היה זה שצריך להניף את הגביע. (ואני אומר זאת למרות סכום כסף מאוד נכבד שהרווחתי על הניצחון הזה שאותו צפיתי עוד מלפני חודש)

פשוט משחק מטורף, קשה מאוד, וכל הכבוד לשניהם אבל עוד + קטן לרודיק על המשחק שלו שהיה בנקודה אחת מעל פדרר.

פורסם

אני שונא את פדרר.

שחקן ענק ללא ספק, הגדול מכולם ללא ספק, אבל בכל זאת, יש לי משהו נגדו.

אני חושב שאם היו מייצרים רובוט שמסוגל לשחק את הטניס הכי טוב בעולם הוא היה משחק כמו פדרר.

לא אוהב את זה, אני אוהב שחקני נשמה, שחקנים לא מושלמים שבאים ומנצחים עם ההתלהבות והרצח בעיניים.

מעבר לזה, פדרר מרוויח מהפציעה של נדאל, הוא הרי לא מסוגל עליו ורק בזכות זה הוא לקח את שני התארים האחרונים.

פורסם

פדרר שחקן ענק. הכי ענק כנראה אם סופרים תארים.

אבל משום מה זה נראה לי כאילו המתמודדים מולו, מלבד נדאל, לא ברמה המצופה.

אולי בגלל שהוא גורם לזה. אולי.

פיט סמפראס היה עם יותר נשמה. יותר אנושי. ולדעתי גם המתחרים שלו היו ברמה גבוהה יותר.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
צורת המשחק של פדרר במשחק הספציפי הזה הייתה לא ברמה הגבוהה שהוא נותן בד"כ.

ציפית כאן ל 3-1 קליל על רודיק, מאוד התאכזבתי מהמערכה השלישית.

ואני אגיד כאן בכנות שהסיבה היחידה שפדרר ניצח היא שאחרי 4 וחצי שעות רודיק פשוט התעייף.

צודק בהחלט,אבל גם זה חלק מהמשחק :idea:

אני שונא את פדרר.

שחקן ענק ללא ספק, הגדול מכולם ללא ספק, אבל בכל זאת, יש לי משהו נגדו.

אני חושב שאם היו מייצרים רובוט שמסוגל לשחק את הטניס הכי טוב בעולם הוא היה משחק כמו פדרר.

לא אוהב את זה, אני אוהב שחקני נשמה, שחקנים לא מושלמים שבאים ומנצחים עם ההתלהבות והרצח בעיניים.

מעבר לזה, פדרר מרוויח מהפציעה של נדאל, הוא הרי לא מסוגל עליו ורק בזכות זה הוא לקח את שני התארים האחרונים.

שונא? איך אפשר לשנוא אותו? שחקן שמשחק טניס מדהים,צנוע,זה שיש לו פוקר פייס כל הזמן זו לא סיבה לשנוא אותו :wink:

אם כבר,אז את נדאל אפשר לשנוא,שהפציעה שלו בהחלט מגיעה לו - הוא זה ששיחק כמו רובוט,אימץ את הגוף שלו ולא הקשיב לו,והנה הגיע הרגע שכולם ידעו שיגיע - הוא נפצע פציעה דיי חמורה לפי מה שאומרים.

פורסם

מעניין לעשות סקר מי שחקן הטניס המועדף מול איזה רכב אתם מעדיפים

האם מי שמעדיף את פדרר מעדיף גם מכונית מדוייקת וקרה ומי שאוהב את שחקני הנשמה צריך מכונית מופרעת יותר

(ואני בכלל לא רוצה לחשוב מה הסטיה המוטורית של מי שמפרגן לאחיות ויליאמס אם יש פה כאלה :p)

אני לא חושב שפדרר אתמול היה השחקן הטוב ביותר, בטח לא בהפרש ניכר, אישית אני גם חושב שהמשחק בשישי של אנדי VS אנדי היה מעניין יותר לצפיה מאשר מטווח האייסים אתמול (משני הצדדים, כל ה 4 שעות)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

נדאל??? הרי עד לפני שפדרר חלה במחלת הנשיקה נדאל לא דיגדג את פדרר (למעט על משטחי חימר). אז עכשיו נדאל פצוע ונראה איך ומתי הוא יחזור, אני לא כל כך בטוח שנדאל אחרי הפציעה יהיה אותו נדאל של לפני הפציעה.

אני שונא את נדאל שאחרי כל נק' שהוא מנצח הוא צועק וצורח ומשתגע ונופל על המגרש מרוב שמחה על נקודה שהוא זכה ואני שונא את המבט ברצחני שיש לו בעיניים כשהוא מגיש. פדרר פשוט צנוע ועושה את העבודה, משחק טניס גדול (אולי לא אתמול, אבל בד"כ) וכיף לראות אותו משחק.

ROOONEEYY

פורסם

תגיד, לא כדאי לברר קצת, לעשות קצת מחקר לפני שאתה יוצא בהצהרות ?

שני הגרנדסלאמים האחרונים שפדראר הפסיד לנאדאל לא היו על חימר (ווימבלדון ואוסטרליה).

מאזן המשחקים בינהם עומד על 9-6 לזכות נאדאל (וזה הרבה לפני "מחלת הנשיקה" של פדרר הבכיין).

עם כל הכבוד שיש לי לפדרר, יש טניסאי יותר טוב ממנו נכון להיום ולמזלו של השוויצרי הטניסאי הזה היה פצוע בשני הטורנירים האחרונים.

פורסם

שלומי, אני לא יודע למה אבל גם אני לא יכול לסבול את פדרר.

הוא משחק כמו רובוט וזהו, בלי נשמה בלי כלום. לפעמים הוא גם "דוחף" כדורים במשך כמה משחקונים ברצף.

השחקנים שאני הכי אוהב הם: רודיק, סאפין, ובמקום ה-1 אנדרה אגאסי האגדי!!!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תגיד, לא כדאי לברר קצת, לעשות קצת מחקר לפני שאתה יוצא בהצהרות ?

שני הגרנדסלאמים האחרונים שפדראר הפסיד לנאדאל לא היו על חימר (ווימבלדון ואוסטרליה).

מאזן המשחקים בינהם עומד על 9-6 לזכות נאדאל (וזה הרבה לפני "מחלת הנשיקה" של פדרר הבכיין).

עם כל הכבוד שיש לי לפדרר, יש טניסאי יותר טוב ממנו נכון להיום ולמזלו של השוויצרי הטניסאי הזה היה פצוע בשני הטורנירים האחרונים.

נו ו... מה לא בדיוק ביררתי? שני הגרנד סלאמים האחרונים שהוא הפסיד היו כשהוא סבל ממחלת הנשיקה.

לפני שפדרר חלה במחלת הנשיקה וירד בכושרו, נדאל אפילו לא דיגדג אותו במשטחים רגילים.

לגבי המאזן שלהם מי שלא עשה ש"ב זה אתה (וסתם אילצת אותי לגלוש ולחפש את המידע הזה ולבזבז זמן על זה...):

המשחקים שנדאל ניצח:

אליפות איטליה: חימר.

רולאן גארוס: חימר.

טורניר המאסטרס במונטה קרלו: חימר.

טורניר המאסטרס בהמבורג: חימר.

אם תסכם את המשחקים שנדאל ניצח תראה ש7 מ9 המשחקים בנדאל ניצח היו על ............ חימר. את השתיים האחרים הוא ניצח על דשא ועל הארד קורט כשפדרר היה חולה במחלת הנשיקה.

זה רק מוכיח את הנק' שנדאל טוב מפדרר רק על משטח חימר, בשאר המגרשים כשפדרר בריא לנדאל אין ממש סיכוי מולו.

ROOONEEYY

פורסם

מחלת הנשיקה זה תירוץ מעניין, מעניין שזה לא מנע ממנו להגיע לגמרים דיי בקלות ולקבל שם בראש מנאדאל (3 פעמים, חימר, דשא ומגרש קשיח).

אני בכלל לא מדבר על חימר, שם זה אפילו לא כוחות, שם לפדרר ולנערי הכדורים יש את אותו סיכוי לנצח את נאדאל.

בכל מקרה, שיהנה כל עוד הוא יכול (כלומר כל עוד נאדאל פצוע) עוד מעט רוב הזמן הוא ייראה ככה :

roger_federer_1250932c.jpg

פורסם

כנראה הוא הולך להנות עוד הרבה זמן,כי נדאל פשוט רוצח את הברכיים שלו,ואם הוא ימשיך ככה הפרישה לא תהיה רחוקה...

פורסם

שלומי, קודם נראה את נדאל מנצח 6 מתוך 7 גמרים בווימבלדון כמו שפדרר עשה ואחר כך נתחיל להלביש לו תארים.

בינתיים יש לו זכיה אחת מתוך 3 גמרים...יהיה לו קשה לשפר את הסטטיסטיקה ולהגיע להישג הנ"ל.

אני לא זוכר בדיוק מה היה , אבל אני דיי בטוח שגם נדאל עקף את פדרר בסיבוב בדרך למקום ה1 בגלל פציעות/מחלות שגרמו לו לכושר ירוד והחמצת טורנירים.

נו ו... מה לא בדיוק ביררתי? שני הגרנד סלאמים האחרונים שהוא הפסיד היו כשהוא סבל ממחלת הנשיקה.

לפני שפדרר חלה במחלת הנשיקה וירד בכושרו, נדאל אפילו לא דיגדג אותו במשטחים רגילים.

אם תסכם את המשחקים שנדאל ניצח תראה ש7 מ9 המשחקים בנדאל ניצח היו על ............ חימר. את השתיים האחרים הוא ניצח על דשא ועל הארד קורט כשפדרר היה חולה במחלת הנשיקה.

זה רק מוכיח את הנק' שנדאל טוב מפדרר רק על משטח חימר, בשאר המגרשים כשפדרר בריא לנדאל אין ממש סיכוי מולו.

כמו כן פדרר ניצח השנה את נדאל על משטח חימר , ולא סתם חימר אלא במגרש הביתי שלו במדריד... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פדרר שחקן ענק , אני לא יכול לומר על עצמי שאני מומחה גדול בטניס אבל אם מדברים על רובוטים זה נדאל , והסגנון משחק שלו שמבוסס נטו על כוח ועוצמה בצורה אינטנסיבית מאוד מה שהוביל גם לפציעה שלו ואם ימשיך בסגנון הזה הברכיים שלו יגמרו מהר מאוד.

לעומתו פדרר משחק עם הרבה מאוד סטייל , פשוט מהנה לראות את השחקן הזה , אנחנו צופים כיום באגדה שיברו עליה הרבה מאוד שנים !

פורסם

אני לא מבין למה לחלקכם (שלומי) כ"כ קשה לפרגן לשחקן גדול כמו פדרר.

הוא זכה בכל התארים שלו בזכות יכולת פנמונלית ובטח שלא בחסד. אין ספק שנדאל שחקן מעולה, אבל להציב עובדה חד משמעית שהוא יותר טוב מפדרר, הייתי אומר קצת תמוה ולא אובייקטיבי.

פדרר הציג יכולת די בינונית בגמר, אבל עדיין ידע להתעלות על עצמו ברגעים המכריעים, וזה מה שהופך אותו לשחקן גדול.

אני מאוד מקווה שהוא ימשיך עם היכולת המצויינת שלו, ושנזכה לראות רק תמונות כאלה:

uae(1098).jpg

• תוכן חדש...