Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בימים אלו אני מחפש סיטרואן C5.

רוב הרכבים אם לא כולם שמצאתי ביד הראשונה שלהם היו ליסינג, חלקם ליסינג מימוני, חלקם נקנו מחברות כגון אלדן וכו'...

השאלה היא האם זה באמת נורא לקנות רכב מליסינג מימוני, שאדם מסויים לקח "הלוואה" בכדי לקנות את הרכב?

אני מבין שרכב שהיה אצל "אלדן" לצורך העניין והוצמד למנכ"ל חברה בתור ליסינג אולי זה לא אותו דבר כמו ליסינג מימוני, אבל האם גם זה נורא?

איפה עובר הקו?

איך אפשר להבדיל בין הסוגים?

איך אפשר לדעת שזה באמת היה אצל מנכ"ל חברה...?

בקיצור עזרה בבקשה!?!?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

מה ההגדרה שלך ל"נורא" ?

לא מדובר באובדן חיי אדם, כולה מכונית, ועוד C5.

ובלי קשר - יש לך עדיפות לרכב ממנכ"ל חברה ?

אתה יודע איזה טיפול הרכב קיבל ? מי מהילדים שלו נהג ברכב בסופ"ש ? האם לרכב יש אותה רמת בטיחת וכריות אויר כמו לרכב מקביל שנמכר בשוק הפרטי ?

לא הבנתי אם אתה מחפש רכב ממנכ"ל, או שמא נזהר מרכב שכזה, אבל הכללות כאלו אין להם ביסוס, ויש לבדוק את הרכב ספיציפית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הכוונה שלי היא שאי אפשר לדעת מה זה היה לפני...

המוכר יכול להגיד מנכ"ל, או זה היה מימוני או ואטאוור...

עד כמה זה משמעותי מפריע ויפריע לרוכשי הרכב ועד כמה זה צריך להפריע לי?

ואם הרכב שמצאתי נראה טוב ומרגיש טוב, ייבדק במכון בדיקה וימצא תקין, וגם אסתדר עם המוכר במחיר, האם כדאי למרות אות הקלון שיש ברשיון? (ליסינג)

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

כן.

כרגיל, עמישראל לפעמים לוקחים משהו והופכים אותו מזבוב לפיל.

כמו קצה שלדה, ככה גם הליסינג.

ברכב, הכל מתחיל ונגמר בכסף.

המשמעות העיקרית של רכב שהיה ליסינג היא כלכלית.

יותר קשה למכור וגם שמוכרים זה בפחות כסף.

אם אין לך בעיה עם זה, תעשה את השיקול שלך ותוריד במחיר כמה שצריך.

רכב, הוא די חתול בשק כמעט תמיד.

יש רכבים פרטיים, של אנשים מאוד בכירים ושל נשים שהוזנחו לא טופלו כשורה ונמכרים במחירון כי זה יד ראשונה מאישה של מנכ"ל.

יש רכבי ליסניג שלא קרעו להם את הצורה וטופלו רק במוסכים מורשים.

חוצמזה, וזה נכון גם ללינסיג וגם לפרטי, מה למנכ"ל אין בן חייל שחוזר הביתה כל סופ"ש ורוצה להתגרזן קצת על האוטו?

ואין לו בן אחר שהוציא רישיון לא מזמן ופה ושם משפשף קצת את הרכב, כמו כל נהג חדש?

בעיקרון נכון שפחות אכפת מרכבי הליסינג, אבל כמו שאמרתי מצב הרכב הוא מה שקובע.

והליסינג הוא קטע כלכלי בלבד, אם המחיר נכון (C5 לא הולכת במחירון גם שמוציאים אותה מהחברה, אז בכלל גיד 2 ועוד ליסינג לשעבר).

וקח גם בחשבון מצב שלא יהיה קל למכור.

אם לא אכפת לך מזה, אז רכב ליסינגי לשעבר זה בסדר.

פורסם

כפי שכתבת רכב שהיה בליסינג אות קלון לך תסביר לקונה שאין לך אחות והרכב טופל רק במוסך מורשה ורק נהג עליו נהג יחיד שפוי.

בתנ"ך של יצחק יש הבחנה בין ליסינג מימוני שרשום על שם הבן אדם הפחתה 0% ותלוי בשימוש למעשה , אם היה של חברה אז ההורדה היא כמו עבור חברה ורשום על שם חברת המימון הפחתה של 10% + בהתאם לשימוש למעשה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...