Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי נוסע עוד שבועיים בערך לתאילנד ותהיתי אם אפשר למצוא שם HU טוב ב-MBK (הקניון של האלקטרוניקה בבנגקוק).

חשבתי על משהו בכיוון של קלריון או פיוניר, למישהו יש מושג?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ה MBK הוא קניון גדול, אך אלקטרוניקה אין בו יותר מדי למעט הקומה השלישית או הרביעית שהיא רק של פלאפונים ועוד חנות חשמל אחת עם מחירים מופקעים.

קניון האלקטרוניקה (מחשבים בעיקר) עונה לשם פאנטיפ פלאזה וגם שם אין מה לחובבי האודיו לחפש.

לאון בזמנו רשם על מקום מומלץ בבנגקוק לאודיו לרכב ואני ממליץ על הקלונגקטום מרקט שנמצא משהו כמו 5-10 דקות בטוקטוק מהקוואסן. יש שם מבחר עצום של מוצרי אודיו, מקורי ופחות מקורי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר! :)

מהו השם משתמש של לאון?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

תודה חבר'ה :)

פורסם

היי . אני חזרתי מתאילנד "בנגקוק"

וכן גם אני חיפשתי לי איזה hu

בקניוןmbk לא תמצע את מבוקש. אלא אם אתה חושק שאיזה דאבל דין אתה יכול למצוא.

בצ'יינה טאון יש לך גם אתה אומר לנהג מונית " אלקטרוניק סנטר"

יש שמ הרבה זבל בשרינק אני לא הייתי קונה.

פורסם

חברים, למי שעושה שיעורי בית כמו שצריך - יש בתאילנד הכל ואהכל הזה הוא מקורי למהדרין! פשוט צריך קצת להיתאמץ, חיפושים בגוגל של שילוב מילים ALPINE וBANGKOK לדוגמה וכו'.

• תוכן חדש...