Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משהו במכונית שלכם מקולקל, וזו לא הפעם הראשונה שאני אומר לך את זה.

לא יתכן ש-C3 עם מנוע 1.4 ליטר שמשקלה 1000~ ק"ג תפגין אותה צריכת דלק כמו C5 עם מנועי 1.8/2.0ליטר ששוקלת 1350 ק"ג.

פשוט לא יתכן, אלא אם ה- C3 המדוברת נמצאת רוב הזמן בתוך פקקים בעיר ובמקרה כזה, צריכה של 1:10 אינה נוראה כל-כך למכונית אוטומטית.

ה-C3 שלה מטופלת לפי הספר והיא עם כ-60000 ק"מ אם אני זוכר נכון. היא עושה 1:10 על בסיס קבוע (נכון, בעיקר שימוש עירוני, אבל בלי הרבה פקקים). בכל זאת, בטיול לצפון (בעיקר נסיעה רגועה אבל כולל עלייה לרמת הגולן) היא עשתה 1:11.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
משהו במכונית שלכם מקולקל, וזו לא הפעם הראשונה שאני אומר לך את זה.

לא יתכן ש-C3 עם מנוע 1.4 ליטר שמשקלה 1000~ ק"ג תפגין אותה צריכת דלק כמו C5 עם מנועי 1.8/2.0ליטר ששוקלת 1350 ק"ג.

פשוט לא יתכן, אלא אם ה- C3 המדוברת נמצאת רוב הזמן בתוך פקקים בעיר ובמקרה כזה, צריכה של 1:10 אינה נוראה כל-כך למכונית אוטומטית.

לא ייתכן? שמעתי שהיונדאי גטס עושה את הפלא הזה.

מעבר לכך, ההמלצה על הפביה (שארחיב אותה לאיביזה, רכב הסטודנטים הרשמי של המשפחה שלי) מקובלת עלי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לא ייתכן? שמעתי שהיונדאי גטס עושה את הפלא הזה.

מעבר לכך, ההמלצה על הפביה (שארחיב אותה לאיביזה, רכב הסטודנטים הרשמי של המשפחה שלי) מקובלת עלי.

לא רוצה לפרש סתם, אבל אני חושב שהמשורר התכוון כהשוואה בין הסיטרואנים, ולא לרכבים אחרים...

• תוכן חדש...