Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני מחפשת הרבה זמן רכב אוטומטי, עם אחזקה זולה וצריכת דלק סבירה שתוכל לעמוד בעליות לי-ם.

פונטו אוטומטיות כמעט אין בשוק לצערי...

מה דעתכם על הסיטרואן c3?

האם הדגם sx pack הוא דגם בעייתי? הבנתי שלחלק מה c3 היו בעיות גיר וחשמל.

תודה רבה!

פורסם

1. הבנת לא נכון - ה-C3 מצויינת.

2. הרכב יכול בקלות לקחת את העליות לירושלים.

3. הרכב נראה מדהים וכיף גם לשבת בו.

גילוי נאות: אני כנראה אקנה אחת כזו לעצמי שנה הבאה 8).

פורסם

תוספת קטנה. דגם PACK נבדל מהרגיל במשענות ראש במושב האחורי, גלגלי מגנזיום , חיישני רוורס.

יתר המכלולים המכניים / חשמליים זהים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מישהו שמוכר c3 מנסה להגיד לי שהוא הוסיף את המשענות ראש מאחורה ולכן מנסה להעלות במחיר...

מעבר לזה מישהו מכיר בעיות או דברים מיוחדים שכדאי לי לשים לב או לשאול לגבי הרכב הזה?

מדובר בדגם 2005, אוטומט.

תודה רבה!

פורסם

אני לא הייתי משלם שקל על הוספת משענות אחוריות.

אם כל הדגם היה הדגם המאובזר, אז כן - זה שווה כסף. אבל בשביל ספסל מפירוק שעלה 300 שקל לדרוש עוד כסף? נו באמת.

אני הייתי מתמקד בבדיקה במוסך מורשה של הרכב, כולל היסטוריית טיפולים ובדיקה ממוחשבת של מערכות הרכב והגיר.

אני מאמין שניתן לבצע זאת בכל מוסך מורשה סיטרואן, רק צריך לסכם מראש עם הבעלים של המוסך.

פורסם

אז זהו, שעניין הדגם לא ברור לי.

המוכר אומר שזה sx pack וזה אמור להיות הדגם המאובזר.

אבל לפי המפרט של הדגם הזה הוא גם ככה מגיע עם משענות מאחורה, אז מה יש כאן להוסיף? על איזה עוד תוספות כדאי לי לשאול?

מעבר לזה אני רואה מחירים שונים לגמרי במחירונים באינטרנט- ראיתי מ 45.5 k ועד 51 k- לא ברור לי מה באמת צריך להיות המחיר "מחירון"...

תודה רבה ויום מקסים!

פורסם

כמו שכתבו לך, יש לרכב גלגלי מגנזיום מקוריים? חיישני רוורס ומשענות ראש. אם כל אלו קיימים אז הדגם הוא PACK.

את תמיד יכולה להתקשר ליבואן ולשאול אותו כיצד לזהות ומה ההבדלים בין הדגמים.

כאן ניתן לראות את ההבדלים בין הדגמים http://www.citroen.co.il/C3/tables/Equ.htm

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לחילופין אפשר להסתכל ברשיון הרכב וברגע אחד לראות אם מדובר ב- SX Pack.

מומלץ לבדוק את פעולת התריס החשמלי במערכת המיזוג, הבורר בין סיחרור אויר פנימי לבין שאיבת אויר מחוץ לרכב (תקלה די שכיחה ברכב זה).

מיד לאחר הנעת הרכב, נסי לשמוע האם עולים תיקתוקים מכיוון הדש-בורד.

אם כן - המנגנון דורש החלפה (או ניתוק חשמלי מלא).

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

האחזקה של ה-C3 לא יקרה אבל גם לא זולה מאוד. טיפולים שוטפים הם זולים אבל יש כמה דברים יחסית יקרים כמו צמיגים (לדגם ה-PACK, אלא רק אם קונים צמיגי זבל שזה לא מומלץ) וצריכת הדלק בגרסה האוטומטית די גרועה - 1:10 במשולב. עם מנוע ה-1.4 ל' והתיבה האוטומטית הרכב מאוד חלש. זה לא שהוא לא יעלה לירושלים, אבל הוא די יתאמץ.

יש עוד אפשרויות ראויות - סקודה פאביה למשל, ואפילו דייהטסו סיריון (מהדור החדש) עשויה להתאים לדרישות שלך (אם כי היא פחות מפנקת מה-C3).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך ה c3 בהשוואה לפונטו ספייס- ביחס לצריכת דלק והעליות לירושלים?

אני מחפשת בעקרון רכב סטודינטאלי אבל במצב טוב שישמש אותי עוד כמה שנים.

יש לך עוד רעיונות לדגמים?

תודה רבה!

פורסם

C3 פחות טובה בצריכת הדלק. עליות לירושלים - שתיהן יעלו, כמובן. ברור שיש עוד דגמים - טויוטה יאריס, הונדה ג'אז...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
צריכת הדלק בגרסה האוטומטית די גרועה - 1:10 במשולב. עם מנוע ה-1.4 ל' והתיבה האוטומטית הרכב מאוד חלש.
משהו במכונית שלכם מקולקל, וזו לא הפעם הראשונה שאני אומר לך את זה.

לא יתכן ש-C3 עם מנוע 1.4 ליטר שמשקלה 1000~ ק"ג תפגין אותה צריכת דלק כמו C5 עם מנועי 1.8/2.0ליטר ששוקלת 1350 ק"ג.

פשוט לא יתכן, אלא אם ה- C3 המדוברת נמצאת רוב הזמן בתוך פקקים בעיר ובמקרה כזה, צריכה של 1:10 אינה נוראה כל-כך למכונית אוטומטית.

פורסם

C3 רכב מאוד אמין,האמת היא שלדעתי היא קצת גבוה מדי(דבר ששיפרו בדגמים החדשים והם נראים מאוד יפים)אבל זה רכב שהוכיח את עצמו כאמין וחסכוני.יש הרבה דיבורים על האמינות של הצרפתיות וסיטרואן בפרט.אני מחזיק סיטרואן ZX 1996 1400 ידנית שהרביצה נסיעות במהלך השירות הצבאי שלי ממרכז הארץ לכיוון קלנדיה לפחות פעם בשבוע הלוך חזור בעליות של כביש 443 בירושלים ועשתה זאת בהצלחה רבה.מקווה שתמצאי לך C3 שמורה ותהני ממנה

פורסם

תודה לכולכם.

כמו שאני מבינה מהתגובות ל c3 אין שם כזה רע בקשר לצריכת דלק כמו הגטס, נכון?

מישהו יודע למה יש כזה פער בין המחירונים?

תודה רבה!

פורסם

ההפרש במחירונים בגלל שלוי יצחק לא אוהב את הסיטרואנים.

לכל הדגמים של סיטרואן מחירון נמוך משמעותית מכל דגם יפני / קוריאני מאותו סגמנט באותו שנתון.

לדעתי ללא הצדקה, אבל מי אני. צריך לקחת בחשבון שככה זה, קונים בזול , מוכרים בזול.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...