Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הוצאתי את הרכב מהסוכנות, הרכב מדהים.

צבע חבל"ז, בקרוב תמונות.

אמרו לי ש1500 ק"מ ראשונים כדאי לא לעבור את ה3000 סל"ד.

עד כמה זה באמת קריטי? המנוע לא עובר הרצה במפעל?

הם גם אמרו שבהתחלה הוא יאכל יותר דלק אולי יהיה קצת רעשים שהמנוע צריך זמן לפעול ולתפעל את כל המכלולים.

היום בערב אחרי שנסעתי כבר היום למעלה מ100 ק"מ התחיל רעש מוזר נשמע כמו משהו שנוגע במאוורר.

האם לדווח לסוכנות וללכת ישר למוסך? או אפשר לחכות עד סוף ההרצה=1500 ק"מ.

ביום שבת אני מתכנן אילת - מטולה.

עומר

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

כן, הרצה זה דבר חשוב מאוד, אל תזלזל ותתפתה ללחוץ.

עכשיו שזה נאמר, אתה באמת הולך לעשות מטולה-אילת בהרצה?

אתה אמיץ...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תתחדש

זה לא שיש צורך בהרצה לבוכנות ושסטומים כמו פעם. את זה מנוע עובר במפעל.

אבל יש צורך בהרצה של כלל מכלולי הרכב ביחד.

זה אולי יתן לך שיפור מזערי בתצרוכת הדלק ועוד 20 אלף קילומטר לפני פתיחת ראש.

לשיקולך.

פורסם

בעיקרון לא מומלץ לעשות אילת מטולה בהרצה, בין שאר ההגבלות להרצה, זה לא רק לא לעבור X סל"ד אלא גם להשתדל לא להיות בסל"ד קבוע כל הזמן (נגיד לנהוג שעה על 2500 סל"ד קבוע).

אם דחוף לך ואין לך ברירה אחרת, אז לך על זה, אם לא אז תדחה את זה בכמה שבועות.

פורסם

אני שמח כל פעם שאני עושה נסיעה כזאת, מהצפון לדרום, כשמדובר על הטוראן :roll:

אם מדברים על האימפרזה, אני מעדיף לטבול בשלולית שתן.

תתחדש על הרכב, אני מאוד אוהב אותו :)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ברוב הרכבים היום נטען על ידי היצרן שאין כבר צורך בהרצה, ומרבית האנשים עושים את זה על מנת להיות ON THE SAFE SIDE.

כמו שלא מחליפים היום שמן אחרי 1500 ק"מ.

מטרת ההרצה הייתה בעברה לתת לכל חלקי המנוע וגלגלי השיניים "להתרגל זה לזה". כיוון שבמהלך ההרצה היו עפים שביבי מתכת קטנים מאוד אז גם היום מחליפים שמן אחרי 1500 ק"מ.

היום יכולות הייצור שלנו גבוהות לאין שיעור מאשר לפני כמה שנים ולכן תיאורטית אין באמת צורך בהרצה.

הבעיה היא שהנזק שנגרם על ידי הרצה לא נכונה יבוא לידי ביטוי רק זמן רב אחר כך ואין דרך אמיתית לקשר את זה, שכן ניקח שני רכבים.

הראשון עבר הרצה מצויין, ונזקק לטיפול ראש מנוע רק אחרי 250K ק"מ.

והשני לא עבר הרצה כמו שצריך ונזקק לטיפול ראש מנוע אחרי 100K ק"מ.

קשה מאוד לשייך את זה להרצה, כיוון שבין לבין הרכבים עברו עוד המון דברים, לא ננהגו על ידי אותו אדם ולא באותו מקום ואופן, והאם הם טופלו באותה צורה?

לכן לדעתי היום הרצה היא מסורת שנותרה מפעם, שאין הוכחה אמיתית ליעילות או לחוסר יעילות שלה.

בלי קשר אני לא ממליץ על נסיעה ברכב הזה מטולה-אילת שהוא כל כך חדש, אלא רק אחרי שמתרגלים אליו מעט והוא נפתח קצת.

פורסם

היום יכולות הייצור שלנו גבוהות לאין שיעור מאשר לפני כמה שנים ולכן תיאורטית אין באמת צורך בהרצה.

quote]

מי זה אנחנו ואיזה רכבים התחלנו לייצר ?

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
השאלה היא - למה שאדם מיושב בדעתו ירצה לעשות אילת-מטולה? :lol:

ועוד באיביזה...

נ.ב. - הרצה היא קריטית לרכב חדש.

עשה סיבוב בסוויפט שלי [איזה הרצה ואיזה נעליים] לעומת הסוויפט של בת הזוג שלי -

המכוניות שתיהן בנות שנה. בכל מצב הרכב שלי - שננהג באופן תובעני כבר מיומו הראשון מרגיש חלש יותר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
יש בעיה לעשות מטולה - אילת בהרצה אם נוהגים בצורה מבוקרת ולא עוברים את ה 110 (2500 סל"ד)?

אולי יש לך סבלנות גבוהה ביותר, אבל אני למשל לא יכול לשמור על מהירות כזאת לאורך כל הארץ... :sleeping:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...