Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

כן אני יודע שאין דבר כזה יותר שנת מודל, אלה שנת עליה לכביש.

אני מעוניין לרכוש רכב חדש החודש. שיעלה לכביש ביולי 2009

יש לי בעצם שתי שאלות:

1. מדוע במחירון לוי יצחק אין הבדל בין רכב שעלה לכביש לדוגמא בינואר 2009, לרכב שעלה ביולי 2009.

2. מה ההנחה המקסימלית שניתן להוציא מיבואן במקרה כזה.

תודה מראש

פורסם

במחירון לוי יצחק יש דבר שנקרא חודשי שימוש והוא נכון לגבי רכב חדש מהשנתון הנוכחי.

אם אתה בודק באינטרנט אז תעשה חישוב משוקלל אם אתה בודק במודפס אז תקרא בעמודים הראשונים איך מחשבים ירידת ערך של רכב חדש לפי כמו חודשי השימוש, אם אני זוכר נכון יש להוריד על כל חודש שימוש כ 2.5%

פורסם

אני לא מדבר על חודשי שימוש בפועל, אלה על רכב חדש, חודשים שעברו מתחילת הדגם.

ההגיון הבסיסי שלי אומר שרכב חדש אמור לעלות פחות ביולי 09 מאשר בינואר 09 מכיוון שהוא עמוק לתוך שנת הדגם.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור. מהי ההנחה שאוכל לדרוש על מחיר המחירון במקרה כזה.

תודה.

פורסם

אם מדובר על רכב חדש מהסוכנות אז ההיגיון שלך לא נכון

הוא יכול להיות נכון רק בסוף שנת דגם כאשר נשארו ליבואן מכוניות שעומדות להפוך ליד 2 ולהירשם על שמו,רוב הסיכויים אז תקבל הנחה כלשהי על המחיר.

זה בדיוק כמו לקנות אוכל בסופר, קוטג' הוא אותו הקוטג' בתחילת שנה בדיוק כמו באמצי השנה, איזה סיבה יש ליבואן למכור לך רכב חצי שנה אחרי שהתחילה שנת דגם בפחות?

• תוכן חדש...