Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. נקה את המקלדת שלך, כנראה שיש לך בעיה באזור המקש ח' ו '.'

ב. זה לא כנראה, זה די בטוח. יוצא לי לראות לא מעט משאיות של תעבורה שמובילות קורולות (קולולות?) מאילת למרכז. כשמסתכלים על איך שנראים הרכבים האלו, לא קשה לדעת שהם עומדים כבר הרבה זמן באחסנה באילת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
א. נקה את המקלדת שלך, כנראה שיש לך בעיה באזור המקש ח' ו '.'

ב. זה לא כנראה, זה די בטוח. יוצא לי לראות לא מעט משאיות של תעבורה שמובילות קורולות (קולולות?) מאילת למרכז. כשמסתכלים על איך שנראים הרכבים האלו, לא קשה לדעת שהם עומדים כבר הרבה זמן באחסנה באילת.

כן את ההודעה הראשונה רשמתי מהמחשב הנייד (ושם יש בעיה במקלדת חחח)..

אז זה כן נורא אם אתה בעצם אומר שלא קשה לדעת שהם עומדים כבר הרבה זמן באילת?

להתבשל תחת השמש האילתית זה נורא בריבוע איזה מבאס זה לדעת שהרכב ה"חדש" שלך התבשל שנה בשמש :cry:

פורסם

אז אני אגיב מהצד השני. כבר כמעט חודש שיש בבעלותנו קורולה אוטומטית חדשה בליסינג (בקרוב חוות דעת מפורטת) ובעבר נסעתי מעט בקורולה רובוטית של חבר. אני יכול להגיד לך שההבדל הוא עצום אבל לא כל אחד ירגיש אותו לעומק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מעניין למה המחיר של טויוטה קורולה ירד ב-10K בפחות מחודשים ?

אני אישית לפני חודשים נכנסתי לסוכנות בבני-ברק בכדי לברר רכישה של טויוטה קורולה לידידה, שאלה ראשונה שהיא שאלה אותי מדוע הסוכנות ריקה מאדם ?

לכולם כבר ברור שהגיר הזה כישלון חרוץ ובקרוב הוא יוחלף בתיבה אוטומטית חדשה.

בעוד מספר שנים שתרצה למכור את הרכב תבין מה זה ירידת ערך דרסטית.

איזה כייף לי :)

פורסם

הגיר הרובוטי כבר הוחלף לאוטומטי. כבר אין את דגם ה GLI+ שהוא הרובוטית המאובזרת ב 6 כריות אויר ו ESP ונשאר להם דגם SUN שהוא בדרגה 2 וימשיך ללכת לציי רכב וכמות דגמי GLI רובוטיים שהם נתקעו איתם וההימור שלי שגם את זה לא יביאו יותר לארץ.

לגבי התשלום מראש - זה ככה בכל הסוכנויות, שלם את הכסף ואחרי 14 יום תקבל רכב. יש סוכנויות שמאפשרות פריסת תשלומים ויש כאלה שאפילו ללא ריבית, אבל מה שקורה בפועל שהסוכנות מקבלת את כל הכסף במקום ומי שמעמיד לך את ההלוואה זה אחד הבנקים והסוכנות פשוט לוקחת על עצמה את הריבית. בסוכנויות שמציעות תשלומים ללא ריבית אם תומר שאתה לא צריך את התשלומים תקבל הנחה של 2000 - 4000 ש"ח ככה שזה אותו דבר כמו לקחת הלוואה בבנק.

פורסם
הגיר הרובוטי כבר הוחלף לאוטומטי. כבר אין את דגם ה GLI+ שהוא הרובוטית המאובזרת ב 6 כריות אויר ו ESP ונשאר להם דגם SUN שהוא בדרגה 2 וימשיך ללכת לציי רכב וכמות דגמי GLI רובוטיים שהם נתקעו איתם וההימור שלי שגם את זה לא יביאו יותר לארץ.

לגבי התשלום מראש - זה ככה בכל הסוכנויות, שלם את הכסף ואחרי 14 יום תקבל רכב. יש סוכנויות שמאפשרות פריסת תשלומים ויש כאלה שאפילו ללא ריבית, אבל מה שקורה בפועל שהסוכנות מקבלת את כל הכסף במקום ומי שמעמיד לך את ההלוואה זה אחד הבנקים והסוכנות פשוט לוקחת על עצמה את הריבית. בסוכנויות שמציעות תשלומים ללא ריבית אם תומר שאתה לא צריך את התשלומים תקבל הנחה של 2000 - 4000 ש"ח ככה שזה אותו דבר כמו לקחת הלוואה בבנק.

שמע לגבי האוטומט כולנו יודעים שזה חדש, הם הביאו אותו לפני 3 חודשים, לעומת זאת הרבוטים נרקבים שם בנמל באילת ומתבשלים להם בשמש האילתית, אז הם מתים להפטר מהם לפני שיחשבו כמשומשים על פי החוק, אז יש להם אינטרס לעשות הנחה על רובוטי ולתת לציבור תחושה שמדובר ב"מבצע" כי הקהל הישראלי כ"כ אוהב מבצעים והוא כל הזמן נופל קורבן לזה, אבל בתכלס מי שמרוויח מהמבצע הזה זה לא הקונה אלא הסוכנות! גם נפטרים מהסחורה שבקושי נמכרת ומתיישנת וגם נותנים לך תחושה שזה מחיר מציאה...

נכון ביחס ל117 אש"ח זה בהחלט רווח חסכוני מבחינתי לקנות ב105 אבל עדיין זה יקר. מה שמביא אותי לחשוב שהיבואנים ובכלל כל התעשיה בארץ כאלה תחמנים שגם במצבים קשים של משבר שהם תקועים עם אלפי מכוניות שתוקפם הולך לפוג הם עדיין מוצאים שיטות לתחמן, לשים מסכה ולא להראות נואשים בפני הציבור.

הם אשכרה עדיין מוצאים דרכים לשדר שגרה ולא מוכנים להוריד מחירים בצורה שווה לכל נפש, זה פשוט חוצפה! לא מספיק מביאים את הרכבים האלה ערומים ועוד מוכרים לך את האביזרים שהפשיטו מהם כ"תוספות" אלא גם עושים עלייך קופה רצינית.

מה שהולך בארץ זה מבאס תחת, פשוט לא מתחשבים בציבור... מבאס.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

את האמת לפני כחודשיים הייתי באילת וראיתי מלא מכוניות בנמל ולא רק קורולות,אלא כל אחד חושב שהוא חכם ובגלל שלקורולה יש גיר רובוטי היא נמצאת שם.

יש מלא מיצובישי סובארו ויונדאי ועוד שאני לא זוכר שדווקא ראיתי יותר מטויוטה אז מה להם יש?,עוד תדמית מטופשתשל ישראלים.

עד עכשיו יש טויוטה רובוטית והיא תשאר,אם לא כאן באירופה בטוח,חבל שהישראלים עצלנים ובכיינים שלא יודעים להעריך גיר יעיל שיותר.

פורסם

יש חיסרון גדול בקורולה רובוטית היא מגיעה רק עם 4 כריות אויר ללא ESP

אני הייתי פוסל במקום רק בגלל העניין הזה, אולי עסקה טובה אבל החיים שלי יקרים יותר מ 10 או 15 אלף שקל

פורסם
את האמת לפני כחודשיים הייתי באילת וראיתי מלא מכוניות בנמל ולא רק קורולות,אלא כל אחד חושב שהוא חכם ובגלל שלקורולה יש גיר רובוטי היא נמצאת שם.

יש מלא מיצובישי סובארו ויונדאי ועוד שאני לא זוכר שדווקא ראיתי יותר מטויוטה אז מה להם יש?,עוד תדמית מטופשתשל ישראלים.

עד עכשיו יש טויוטה רובוטית והיא תשאר,אם לא כאן באירופה בטוח,חבל שהישראלים עצלנים ובכיינים שלא יודעים להעריך גיר יעיל שיותר.

הישראלים אכן לא צריכים להעריך גיר פרימיטיבי ומפגר כאשר יש היום חלופות טובות הרבה יותר מהגיר הבועט הנ"ל.

דווקא בתחום הזה הישראלי הממוצע צודק , גם אם לרכב קוראים טויוטה זה לא אומר שצריך להכשיר את השרץ הבעייתי הזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ברור שלא רק קורולות... דיברתי על רכבים בכללי... ואני די שותף לדעתך... אם היו נותנים לזה סיכוי בארץ היו מגלים שמדובר בגיר יעיל וחסכוני...

אבל לא, תן לישראלי מה שהוא רגיל אליו אחרת הוא יכנס לקריז.

פורסם

נכון ביחס ל117 אש"ח זה בהחלט רווח חסכוני מבחינתי לקנות ב105 אבל עדיין זה יקר. מה שמביא אותי לחשוב שהיבואנים ובכלל כל התעשיה בארץ כאלה תחמנים שגם במצבים קשים של משבר שהם תקועים עם אלפי מכוניות שתוקפם הולך לפוג הם עדיין מוצאים שיטות לתחמן, לשים מסכה ולא להראות נואשים בפני הציבור.

הם אשכרה עדיין מוצאים דרכים לשדר שגרה ולא מוכנים להוריד מחירים בצורה שווה לכל נפש, זה פשוט חוצפה! לא מספיק מביאים את הרכבים האלה ערומים ועוד מוכרים לך את האביזרים שהפשיטו מהם כ"תוספות" אלא גם עושים עלייך קופה רצינית.

מה שהולך בארץ זה מבאס תחת, פשוט לא מתחשבים בציבור... מבאס.

ידידי - יש סיבה אחת שיבואנים מוכרים כלי רכב בגינה, וקוראים לה להרוויח כסף. הם לא חייבים לך כלום, והם מוכרים את כלי הרכב לכל דורש במחיר שהם רואים לנכון. אם לא יהיו קונים - המחיר ימשיך לרדת.

דוגמא לרכב שלא היו לו דורשים: טרייד מוביל מוכרים קיה מג'נטיס 2009 הקונה יהיה יד ראשונה אם ימכר עד סוף החודש.

המחיר: 105000 שקלים בלבד (המחיר המקורי 130000)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ברור שלא רק קורולות... דיברתי על רכבים בכללי... ואני די שותף לדעתך... אם היו נותנים לזה סיכוי בארץ היו מגלים שמדובר בגיר יעיל וחסכוני...

אבל לא, תן לישראלי מה שהוא רגיל אליו אחרת הוא יכנס לקריז.

פעם מישהו פתח אשכול תמיכה בטויוטה קורולה עם גיר רובוטי ולזיכרוני הטוב אותו משתמש נחסם מכיוון שהוא פתח 3 יוזרים שונים שבהם השתמש לשם קידום ותמיכה בטויוטה קורולה עם תיבה רובוטית.

חפש את הנימוקים בעד ונגד באשכול מהעבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני יכול לתת לך תשובה בתור אחד שרק נהג עליה במשך יום.

אני אישית די אהבתי את האוטו צריכים להתרגל לרובוטי הזה אבל בתאכלס אני לא ראיתי בו חסרונות

האמת האוטו הזה לדעתי עשה רק טב לקורולה גם מבחינה חיצונית סופסוף החליפו את המקרר הזה באוטו שראוי להיות על הכביש!

מה הרשים אותי באוטובתור אחד שעם רגל כבדה ממש על הגז (כל הדרך בקיקים ) האוטו לא ירד מה1-12

רנו מגאן עושה 1-10 בד"כ כשאני נוסע עליה

• תוכן חדש...