Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה גם לך, אני רואה שאתה גם חדש כאן חחחח... אז תודה שנכנסת להגיב קודם כל כאן.

בצתב נורמלי הייתי חושד שיכנסו לכאן כמה סוכנים מטעם טויוטה אבל בהתחשב בתגובות של בעלי הרכב הנוכחים כנראה שאין מה לחשוד.

כך גם לגבי שכנים שלי שכבר יש להם את הרכב, אף אחד לא מאוכזב מהרובוטית, חוץ מאחד שיש לו ליסינג והוא בהתחלה ממש קילל את הרכב עד שגם הוא התרגל ונרגע, כנראה שבאמת צריך לבוא אופטימים ופתוחי ראש לקבל דברים חדשים

כמו שאני הלכתי לנסיעת מבחן, אם הייתי בא בגישה של אני רגיל לאוטומט ומה זה הקקה הרובוטי הזה אז בטח גם הייתי מתאכזב חחחח...

:)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חחחחח אז אם זה ככה, הייתה לי הצעה לGLI מאובזרת עם הכל חצי שנה על הכביש הבנאדם בא עד אלי להראות לי רצה עליה 98 הורדתי אותו ל96 אפילו, אבל בסוף לא קניתי כי עדיף כבר להוסיף 10 ולקנות חדשה עם 0 ק"מ... כי שלו היה יחסיתה רבה.

נו ובסוף קנית את הGLI? ובלי קשר מה דעתך על הרכב ועל ההילוכים?

נכון לעכשיו אני עוד לא קניתי כלום, בודק פה, בודק שם.

יש לי קצין רכב בעבודה שאלפי מכוניות ליסינג עוברות לו מתחת לידיים, הוא אמר לי באלו המילים: "את הרכב הזה תצטרך לרשום בתעודת הזהות, כאשר יהיו בשוק קורולות אוטומטיות מאותו שנתון וקורולות רובוטיות מציי רכב שמציעות הנחה משמעותית ותשלומים נוחים - יהיה לך קשה מאד למכור את הרכב".

זה קצת הרתיע אותי...

ועוד דבר לגבי נסיעת מבחן: לא ניתן להתרגל לגיר הזה בנסיעת מבחן. אני התחלפתי עם מישהו בעבודה ברכבים ליממה ועשיתי כ 500 ק"מ על הקורולה ועדיין במקרים מסויימים היא גרמה לי לבחילה.

פורסם

תשמע סוכן של טויוטה אני בטוח לא, יותר מזה אם אתה רוצה אני מזמין אותך לבוא לנהוג על האוטו שלי אפילו יום שלם ואני בשמחה אסביר לך כל מה שתרצה. ברובוטי יש לך כמה מצבי נהיגה, זה אף פעם לא משעמם. באוטומטית אין לך הרבה מה לעשות. והשכן שלך מליסינג , עזוב, הוא משלם דלק? לא .. זה הכל

Guest ספורטמוטורי
פורסם
נכון לעכשיו אני עוד לא קניתי כלום, בודק פה, בודק שם.

יש לי קצין רכב בעבודה שאלפי מכוניות ליסינג עוברות לו מתחת לידיים, הוא אמר לי באלו המילים: "את הרכב הזה תצטרך לרשום בתעודת הזהות, כאשר יהיו בשוק קורולות אוטומטיות מאותו שנתון וקורולות רובוטיות מציי רכב שמציעות הנחה משמעותית ותשלומים נוחים - יהיה לך קשה מאד למכור את הרכב".

זה קצת הרתיע אותי...

ועוד דבר לגבי נסיעת מבחן: לא ניתן להתרגל לגיר הזה בנסיעת מבחן. אני התחלפתי עם מישהו בעבודה ברכבים ליממה ועשיתי כ 500 ק"מ על הקורולה ועדיין במקרים מסויימים היא גרמה לי לבחילה.

הגזמת עוד מעט תגיד קיבלתה התקף לב.

אמא שלי בת 51 נסעה עם האוטו הרבה נסיעות וטיולים ולא היה לא לא בחילות ולא כאבים,תלך לרופא אחי

פורסם

אמא שלך מרוצה מהרכב? סבבה.

אני מניח שהוא רוצה לשמוע את דעתם של כמה שיותר אנשים אחרת הוא פשוט היה מרים טלפון לאמא שלך. (בלי להעליב)

להסתדר עם הרכב כשאתה מאיץ עוד אפשרי, אפשר לצפות מתי הוא יעלה הילוך, להוריד את הרגל מהגז ולהוסיף קצת בסיום השילוב. הבעיה היא בבלימה כאשר בלמתי הרכב לא הוריד הילוך עד הרגע האחרון ואז הוריד את כל ההילוכים מ5 ל1 ברצף - אחד אחרי השני בלי לדלג על שום הילוך. התוצאה היא התנדנדות של הרכב, מין תלתול שגורם לאי נוחות וכן תתפלא לשמוע: בחילה.

להוריד את הרגל מהגז כדי שההילוך ישתלב טוב עוד מקובל עלי אבל להוריד את הרגל מהברקס כדי שהעצירה תהיה נסבלת זה כבר לא.

דבר נוסף שהרתיע אותי מאד ברכב הזה, זה הכמות האדירה של קורולות רובוטיות מודל 2008 ו2009 שיש למכירה ביד2. פרטיות, ללא תאונות, קילומטרז' לא גבוה, מותג נחשב בעמחה ישראל ועדיין נמכרות בכמויות - מה זה אומר? שהרבה אנשים שקנו לפי מותג מצטערים על זה.

פורסם

חבר'ה לא לריב חח...

כרגע עשיתי סקר מוסכים, פשוט צלצלתי ככה ליתר בטחון למוסכים, הדיעות חלוקות, חלק אומרים שזה חדש עדיין ואין חלקי חילוף בשוק.. חלק אומרים שזה חדש ולא לצפות לבעיות וגם אם כן אז יש מי שיטפל כי עדיין יש אחריות! חלק אומרים שזה לא ירתיע אותך לקנות, כי הסיכוי לתקלות הוא קטן ובכלל לא צריך להדאיג אותך כי הם טוענים ובצדק שבעתיד ככל שהרכב יהיה יותר זמן בשוק כך יהיו יותר חלקי חילוף, מה גם שבעתיד אנשים יאלצו להחזיק רכבים ידידותיים לסביבה בגלל תקנות זיהום אוויר וחוקים כאלה... אז הדיעות חלוקות... הכי חשוב לנסוע במשהו שאתה מסתדר איתו ונהנה ממנו...

פורסם
חבר'ה לא לריב חח...

כרגע עשיתי סקר מוסכים, פשוט צלצלתי ככה ליתר בטחון למוסכים, הדיעות חלוקות, חלק אומרים שזה חדש עדיין ואין חלקי חילוף בשוק.. חלק אומרים שזה חדש ולא לצפות לבעיות וגם אם כן אז יש מי שיטפל כי עדיין יש אחריות! חלק אומרים שזה לא ירתיע אותך לקנות, כי הסיכוי לתקלות הוא קטן ובכלל לא צריך להדאיג אותך כי הם טוענים ובצדק שבעתיד ככל שהרכב יהיה יותר זמן בשוק כך יהיו יותר חלקי חילוף, מה גם שבעתיד אנשים יאלצו להחזיק רכבים ידידותיים לסביבה בגלל תקנות זיהום אוויר וחוקים כאלה... אז הדיעות חלוקות... הכי חשוב לנסוע במשהו שאתה מסתדר איתו ונהנה ממנו...

אם אמינות זה מה שמתריד אותך אז אין לך מה לדאוג, כמו שכבר כתבתי אני עובד בחברה שיש בה הרבה רכבי ליסינג. יש כאן כמה קורולות שהן שנתיים על הכביש, מקבלות מהנהגים יחס של רכב ליסינג, מקבלות מחברת הליסינג טיפולים ברמה ירודה, עושות 45000 ק"מ בשנה - ואפס תקלות.

פורסם

נו אז אחי זה אומר הרבה לא? כי אם אין תקלות והאמינות של טויוטה נשארת חיה ובועטת אז אין מה לדאוג כל עוד האדם שנוהג על הרכב מסתדר עם הגיר... ולגבי תקלות הדבר היחיד ששמעתי זה שאולי אחרי שנה המחשב יתחיל לזייף בהעברת ההילוכים וגם את זה אתה בא למוסך ומאפסים אותו, את המידע הזה אפילו לא הסתירו ממני בסוכנות, המוכר שם בעצמו אמר לי שזו התקלה היחידה שהוא שמע עליה... ובאמת הכי חשוב שההורים שלי מסתדרים עם זה ולא מרגישים שינוי ממה שהם התרגלו ב15 שנה האחרונות (אוטומט) כל עוד זה לא קפיצה קיצונית ושינוי קיצוני זה בסדר... ואני - אני מסתדר עם כל רכב שאי פעם נהגתי עליו... :)

ד"א הבנתי שהתיבה הרובוטית של הGLI משופרת יותר מהSUN, לא יודע אם זה מדוייק.

וכן, אמינות זה הדבר היחיד שבאמת חשוב לי אחרי בטיחות, שיהיה לי מי שיטפל לי באוטו במקרה של תקלות וכאב ראש...

פורסם

אם כל הכבוד לזה שאתה נהגת ברכב,אני חושב שההורים שלך צריכים להרגיש את התנהגות התיבה מכסא הנהג במיוחד לגבי ההדרדרות אחורה בכל שיפוע או עלייה שצמוד מאחורה רכב אחר, או למשל בחנייה ברברס בעלייה שני מצבים שהתיבה הזאת מתנהגת פשוט נורא ושונה לגמרי מתיבה אוטומטית רגילה.

פורסם

אני בדיעה אחרת כנס לאתר יד 2 ותראה כ-300 קורולות רובוטיות 2008 למכירה המחירים נעים מ-75 אלף שקל עד ל-100, אנשים פשוט בהיסטריה למכור את הרכב, ואגב רובם "לאחר קבלת רכב מהעבודה" או "לרגל נסיעה", הבעייה אינה באוטו, כי אכן מצוין וחסכוני, הבעייה היא בסחירות נמוכה עד פחד, חבר היה היום בסוכנות טויוטה והציעו לו "במבצע" רובוטית GLI במבצע עד ה-28 לחודש ב=105 אלף שקל, בקיצור הבנת את דעתי.

פורסם
אני בדיעה אחרת כנס לאתר יד 2 ותראה כ-300 קורולות רובוטיות 2008 למכירה המחירים נעים מ-75 אלף שקל עד ל-100, אנשים פשוט בהיסטריה למכור את הרכב, ואגב רובם "לאחר קבלת רכב מהעבודה" או "לרגל נסיעה", הבעייה אינה באוטו, כי אכן מצוין וחסכוני, הבעייה היא בסחירות נמוכה עד פחד, חבר היה היום בסוכנות טויוטה והציעו לו "במבצע" רובוטית GLI במבצע עד ה-28 לחודש ב=105 אלף שקל, בקיצור הבנת את דעתי.

וואלה? עד ה-28??? תשאל אותו בבקשה איזה סניף, מה הם סטלנים? לנו אמרו עד ה20 ובגלל זה אבא שלי לא כ"כ רוצה לסגור איתם את העיסקה...

נראה לי הם סתם משחקים על הקטע של זה שכאילו חודש הבא המע"מ עולה... צריך לבדוק את זה שלא נקנה מהר בצורה חפוזה מדי.

אולי כבר עדיף הB3 הם מציעים בתנאים ממש טובים ונוחים... אבל גם עם הB3 הבנתי יש בעיות לא קטנות... אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.

הייתי מחכה למאזדה 3 החדשה שתכנס חודש הבא אבל בטח היא תעלה יקר וגם זה לחכות עוד חודש :cry:

פורסם

טוב אבא שלי חזר ולא סגר את העסקה, משהו חשוד במבצע של טויוטה!

אבא שלי שאל אותו רגע לפני אם מדובר בדגם 09 או 08? אז ההוא ענה שזה בעצם 08 אבל ברישיון ירשמו שזה 09!!!!

מה זה החרטה הזה?!??? מותר להם לעשות דבר כזה? הרי יש חוק שאומר שברגע שעבר שנה הרכב אמור להחשב כמשומש!

אז איך אני מברר בן כמה הרכב בדיוק? אולי שבוע הבא הוא עובר שנה בארץ והיה תקוע בנמל אילת שנה בשמש???

אז במקום לקנות את זה אולי כמשומש עם 0 קילומטרז' הם דופקים "מבצע" ורושמים שזה 09 אבל בעצם זה בכלל 08? זה הפוך על הפוך ממה שהחוק אומר לא?

קצת מסריח העסק הזה... איך מבררים בן כמה בדיוק הרכב? יש מספר בשלדה או משהו?

פורסם

אין לך דרך לברר את זה. החוק אומר שתוך שנה היבואן חייב לשחרר את הרכב מהמכס ולרשום את הרכב על שמו. יכול להיות שהדדליין של היבואן הוא מחר ויכול להיות שעוד חצי שנה, אין לך דרך לדעת.

מבחינת מה שהסוכן התכוון - מה שנרשם ברשיון הרכב זה התאריך שבו הרכב עלה לכביש, שזה 2009 (גם אם לפני כן הוא עמד שנה בנמל אילת).

פורסם
אין לך דרך לברר את זה. החוק אומר שתוך שנה היבואן חייב לשחרר את הרכב מהמכס ולרשום את הרכב על שמו. יכול להיות שהדדליין של היבואן הוא מחר ויכול להיות שעוד חצי שנה, אין לך דרך לדעת.

מבחינת מה שהסוכן התכוון - מה שנרשם ברשיון הרכב זה התאריך שבו הרכב עלה לכביש, שזה 2009 (גם אם לפני כן הוא עמד שנה בנמל אילת).

איזה באסה! זה פשוט תרמית ועשיית צחוק מהחוק!

ולגבי התנאים שלהם - הם דורשים לשלם בסוכנות את כל הכסף מראש ואחרי 14 ימים מבטיחים למסור את הרכב,

למה בעצם צריך לשלם את כל הסכום מראש? זה לא קצת מוגזם?

• תוכן חדש...