Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע של 306GTI ב-205GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.האם מישהו בארץ ביצע פרוייקט של מנוע 306 GTI6 בתוך 205 1900 מקורית?מעבר לעניין החוקיות אני מתאר לעצמי שזה נוסע כמו MI16.מישהו מכיר? ניסה?

תודה שרון

פורסם

שיפור מאוד נפוץ ופופולארי באירופה, על הדרך מכניסים גם את הגיר 6 הילוכים ששיך למנוע ויש לך בונבוניירה אמיתית בידיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עשו את זה בארץ על 1900 מקורית בצבע אפור. הרכב עדיין נוסע.

לגבי הגיר יש בעייה כי אז הגלגל נוגע בסיבוב ימינה לזכרוני.

בזמנו לבן זוגי הייתה אחת כזו אבל הוא מכר את המנוע לאיזה בחור מנתניה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תודה.אם בן זוגך הוא אסף אני מניח שהייתה לו MI16 לא? אני מנחש כי באתי לראות את האדומה פעם ושוחחנו בעניין.

פרטים נוספים שתוכלי לתרום לי בעניין?

פורסם

ההילוך ה6 מגדיל את מימדי התיבה ומשקלה

הוא פותר את בעיית ה"חור" בין השני לשלישי , הילוך 6 מקביל להילוך 5 בתיבה הרגילה שב 306S16

כך שמהירות סופית לא משתנה.

הצידוד ימינ ה מוגבל יותר עקב גודל התיבה ויש צורך בספייסר ומסרק הגה שונה, יקר ומיותר.

אופציה אחרת יותר טובה תהיה החלפת גלגלי שיניים בתיבה שיפתרו את בעיית החור בין 2 ל-3.

פורסם

הייתה לו MI לפני זה, ואז הוא עבר לGTI6 וכשלא הספיק הכוח הוא הכניס מצערות במקום מערכת הזרקה

איזה פרטים אתה רוצה לדעת? המנוע מתאים בול, הסעפת יניקה ארוכה מידיי לפי מה שהוא אמר ולכן נאלץ לקצרה. או לחליפין לעשות כמה שינויים.

אם אתה רוצה מידע, תשאל אותו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ניתן להחליף את המסרק ב XSI ו ב6, הסקטור ויחס גלגלי השיניים שונה אולם מבחינת חיבור לשאר הקומפוננטים הוא נשאר זהה ואין ייחוד למסרק לכך שרדיוס פניה ימינה קטן יותר בשל גודלה של תיבת ההילוכים, כן יש ההבדלים ב:

באורך הציריה הקצרה שהיא כמובן, קצרה יותר.

מוט קישור הגה צד נוסע קצר יותר.

פורסם
הייתה לו MI לפני זה, ואז הוא עבר לGTI6 וכשלא הספיק הכוח הוא הכניס מצערות במקום מערכת הזרקה.

רק לשם הדיוק, מצערות לא באות במקום מערכת הזרקה, אלא במקום סעפת היניקה ובית המצערת היחיד.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...