Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתמחור רכב "חדש"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב.

המחירון של חדש שנת 2009 הוא 175K ש"ח.

המחירון של 2008 משומש (עפ"י לוי יצחק)הוא 121K ש"ח.

ליבואן יש 2008 שהוא כבר יד 2 אבל הרכב חדש לחלוטין ולא נסע מעולם והוא דורש עליו 130K.

מצד שני, הרכב הוא רכב תצוגה. לא הדגמה, הרכב פשוט עמד בתצוגה ויש עליו כמה וכמה שריטות מינוריות ביותר.

אני טוען שהמחיר הוא 121 (בדיוק כמו המחירון) ובגלל שהשוק חלש, אז צריך רק לפתוח את המשא ומתן משם.

הם מצידם מאוד לא מעוניינים להוריד שקל מ 130K, הם טוענים שהרכב חדש לחלוטין ושבעצם אני מקבל רכב חדש לחלוטין עם אחריות יצרן מלאה ולכן המחירון של לוי יצחק לא רלוונטי פה.

אז למי שיש נסיון עם ההמצאה החדשה הזאת של רכב חדש לחלוטין עם הניילונים אבל יד שניה, מה אתם אומרים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי מנסה להגיע עם היבואן לעמק השווה, ולהציע להם למשל 125K.

נראה לך שהם יסרבו בתוקף? אני לא חושב, אלא אם כן יש רשימה של לקוחות פוטנציאליים שמעוניינים במציאה.

אני חושב שהמחיר לא צריך להיות 130K וגם לא 121K, הרי הרכב עמד וחוץ מהשריטות המינוריות שציינת - המנוע ושאר המכלולים הפנימיים חדשים לגמרי.

בשביל כמה שריטות הייתי מסכים לקחת ולנסות להוריד כמה אלפיות, הרי זה רכב שאתה באמת רוצה ובשביל מלחמות כח ועקרונות על כמה אלפים בודדים לא כזה שוות את זה (במקרה ואתה באמת רציני ורוצה לרכוש את הרכב, מקווה שהכמה אלפיות האלו לא ישפיעו על קבלת ההחלטות שלך, שוב, במקרה ואתה ממש נעול על הרכב).

יתרה מזאת, ההשוואה שלך לפי דעתי אינה נכונה. אתה לא יכול להשוות רכב משומש שהיה כבר על הכביש וחווה בלאי (קטן אמנם) בשנה פלוס שהיה על הכביש לעומת רכב שלא נגע באספלט ולא עזב מעולם את אולם התצוגה.

אגב, בא לך לשתף באיזה רכב מדובר? סקרנת אותי!

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

רק בגלל שאני ממש לא מאמין שמישהוא הולך לחטוף לי אותו מתחת לאף(וגם אם כן, אני לא אתאבל) :

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&Code=fc0bbbec5bab22d22c67f6ea81f7b2c7&SubCatID=3&CarID=125016

פורסם

במקרה הזה, אני לא חושב שיש רשימת המתנה לרכב הזה.

תציע את הסכום הנראה לך (121K), יסכימו - טוב, לא יסכימו - הפסד שלהם.

יש לי הרגשה שגם אם תקבל סירוב, הוא עוד יחזרו אליך עם הצעה נגדית. לי אישית יצא לראות אחד כזה על הכביש.

אגב, נראה לך שיהיה לך פשוט במעמד המכירה? אני מאוד בספק.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תשמע בגלל השריטות יש מצב שתוכל להתמקח קצת במיוחד עכשיו עם המשבר הכלכלי והכל, הוא לא ירצה לאבד לקוחות, קשה להגיד בלי לראות יכול להיות שהוא ממש שמור טוב, יכול להיות שאם האוטו באמת לא היה בשימוש זה מחיר מציאה, מה שכן, בד"כ לא שווה לסמוך על סוכנים, בכ"מ לא נגעו ברכב? ק"מ אפסי? למה שאדם יקנה רכב ולא ינסע בו וכבר יעמיד אותו למכירה

פורסם
ק"מ אפסי? למה שאדם יקנה רכב ולא ינסע בו וכבר יעמיד אותו למכירה

האוטו לא נמכר מעולם לאף אחד, זה היבואן שמוכר את הרכב.

בגלל חוק 12 החודשים החדש היבואן חייב לרשום את הרכב כיד 1 ולהציע אותו כמשומש יד שניה(למרות שהרכב חדש לחלוטין).

פורסם

אני הייתי הולך על זה. אתה מקבל רכב חדש לחלוטין בהנחה של עשרות אחוזים. שריטה או שתיים זה שטויות - זה בכל מקרה רכב עבודה, לא?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לעזאזל, איזה עיצוב :shock: . אני מקווה שאצליח להרדם הלילה.

גם לרכב תצוגה שלא נסע יש בלאי, אולי קטן משל רכב עבודה כמו שזה אמור להיות אבל עדיין בלאי.

121K זה המחירון המשוקלל של יצור כזה ממודל 2008 עם 0 קילומטרים? אם כן, המחיר שהם מבקשים נשמע לי קצת יקר. הדבר הזה הוא כנראה לא הטנדר המבוקש ביותר בשוק המשומשות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עבודה ושטח, תוך חודשיים הוא יראה כמו יד עשירית :lol:

צביקה,

121 זשה מחירון לוי יצחק לרכב משומש.

שמע, תמיד מתלוננים שהעיצובים היום משעממים, אז באה חברה אחת ועושה דברים ממש מעניינים (לטוב ולרע, זה כרגע לא משנה) אז אני בהחלט מצדיע להם על האומץ.

ובשביל הנדודי שינה:

p1.jpg

p2.jpg

פורסם

האקטיון ספורט דווקא נראה בסדר בשביל סאנגיונג. יש להם עיצובים איומים בהרבה. אם מחירון למשומש זה 121 אז חדש ב-130 זו קנייה טובה. אני מניח שהוא ממילא עתיד להשאר אצלך הרבה זמן ולהיות שווה גרושים בסוף השימוש - אז כמה אלפים לכאן או לכאן הם חסרי משמעות. מה שחשוב זה האחריות והק"מ ביחס לשנתון ואלו הולכים לטובתך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה אחד מהרכבים הכי מכוערים שקיימים.

אני בטוח שמאוד מאוד קשה להם למכור את הרכב, אל תשלם שקל מעל המחירון (אני לא הייתי משלם שקל נקודה).

וזה לא רק העיצוב. כמו שנאמר כאן, זה לא הרכב המבוקש ביותר בשוק כנראה יש סיבה.. אם זה רכב עבודה לך תבדוק עסקאות על ניסן ווינר למשל (מייבאים את הדגם הישן במקביל לנאוורה).

פורסם

זה לא הרכב המבוקש ביותר בשוק כנראה יש סיבה.נו באמת, חשבתי שאתה אדם רציני :?

אם זה רכב עבודה לך תבדוק עסקאות על ניסן ווינר למשל (מייבאים את הדגם הישן במקביל לנאוורה).

תיסע אתה בווינר!

ווינר זה לא אוטו, זה קרש גיהוץ עם גלגלים ומנוע.

סתם מתוך עניין, נסעת פעם בווינר?

פורסם

לא באמת ציפית שב2 ורבע בלילה אתחיל לפרט מדוע זהו אינו הרכב המבוקש בשוק נכון? :-)

ועכשיו ברצינות, זאת עצתי הכנה, במצב השוק היום- ה"משבר", המלאי, "חוק בעלות היבואן" והמבחר שקיים, באמת תעשה לעצמך טובה אם תתרחק מ"רכבים עם קרניים" כאלה.

לא נסעתי בווינר. אבל זה רכב עבודה, אז קרש גיהוץ זה מתקבל (בדיוק כמו שזה מתקבל בZ שלי.)

• תוכן חדש...