Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתמחור רכב "חדש"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור ששווה 130, הרי המחירון של אח שלו יצחק מתייחס לרכב בן שנה שיכול להיות גם עם 20K ק"מ, ופה אתה מקבל חדש.

שריטות לא נורא, גם ככה אף אחד לא בוהה בו יותר מדי.

לדעתי תוריד כמה שתוכל ולך על זה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Z4,

שמע, אני אכבד את זה שאתה ער בשעה כזאת ושאתה מביע עניין ואסביר.

אני צריך רכב שמשלב :

1.עבודה -שטח העמסה אבל אין צורך בעומס גדול מידי.

2.יום יומי- רכב שהאשה נוהגת בו, שיהיה מתורבת, נעים לנהיגה, לא קופצני וכמה שיותר "רכב פרטי".

3.יכולת שטח טובה כי אני אוהב שטח.

אז למראית עין, ברור שכל גיפ ארוך יכול לתת לי מענה מצוין אבל הם יקרים יחסית, בשביל להטעין עליהם צריך כל פעם לקפל מושבים, עלות אחזקה גבוהה.

הרכב המושלם מבחינתי זה טנדר 4X4 דבל קבינה שיותר נוטה לשימוש יום יומי, אלא מה, יש להם לכולם קפיצי עלים מאחור שנותנים לי כושר העמסה מצוין (שאני לא צריך) אבל ביחד נותנים עכוז קופצני להחריד ונוחות נסיעה ירודה.

בנוסף, כל הטנדרים מתהדרים בסד עינויים אחורי שמישהוא מאיזה סיבה מוזרה מתעקש לחשוב שאנשים בני תמותה יכולים לשבת מאחור.

אל כל הדילמה הזאת הפציעה יום אחד המוסו ספורט שפשוט ענה לי על כל הדרישות שלי בלי שום פשרה!

קפיצי סלילים אחוריים, נוחות נסיעה "פרייבטית" לחלוטין, מושב אחורי מצוין (כי זה בעצם ג'יפ שהפכו לטנדר), יכולת שטח מצוינת ולכן מיד רכשתי לי אחד ואני מאוד מרוצה.

את האקטיון ספורט לקחתי לסיבוב מבחן כשהם הגיעו לארץ, בעיקרון, הוא עדיין עונה על כל הדרישות אבל נותן לי 21 כ"ס יותר (141 כ"ס) , עוד כרית אויר לאשה, ESP ועוד שלל מודרניזציה עם פשרה אחת קטנה (איזה קטנה, ענקית!) שמרווח הגחון ירד מ 25 ס"מ ל 19, אבל את זה תמיד ניתן לשנות.

ב 175K (המחירון) הוא היה יותר פנטזיה ממציאות כי בכלל לא תכננתי על הוצאה כזאת.

ב 121K לרכב חדש לחלוטין, צריך להיות משוגע (או דביל שנוהר אחרי העדר וקונה נווארה/מגנום/ויגו) בשביל לא לקנות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואם השעה הייתה 2 בצהריים ולא בלילה לא היית מכבד את הבעת העניין והניסיון לעזור? ממש נחמד מצדך.

סך הכל הצעתי לך להכנס לסוכניות רכב שפויות שבטוח מציעות מבצעים כאלה ואחרים לפני שאתה עושה טעות.

באשר לרכב. תתחדש, בהצלחה. האמת שתמיד שאני רואה את הרכב הזה (שזה לא הרבה) אני שואל את עצמי מי קונה את זה? אז מסתבר שאכן לכל סיר יש מכסה!

פורסם

הייתי מכבד בכל מקרה רק לא בטוח שכותב את המגילה המפורטת הזאת :wink:

פורסם

להוריד במחיר אולי הם לא מתלהבים, אבל אולי הם יסכימו להוסיף אי אילו תוספות ללא שינוי מחיר ((טיפולים, מערכת, וכו').

הנטיה הטבעית שלנו, היא לרצות את הרכב החדש לפי מחירון לוי יצחק.

השאלה היא האם לוי יצחק תימחר 121,000 לרכב חדש או לרכב משומש.

אם הוא תמחר לחדש, אזי יש מקום להתעקש, אם הוא תמחר למשומש, הרי שדרישת החברה לקבל קצת יותר על הרכב נשמעת סבירה.

לא לשכוח שרכב משומש גמע אי אילו קילומרים והאחריות שנותרה עליו היא לתקופה קצרה יותר מהאחריות המלאה, מצד שני לרכב משומש יש לרוב אי אילו תוספות שנשארות ברכב, כגון אגרת רישוי (ועל חדש מוסיפים אותה למחירון), מערכת, מע' איתור וכד'.

גם אם לא תצילח להוריד במחיר, אתה יכול לנסות לגשת לסוכנות ולהציג את עמדתך החד-משמעית ולהשאיר פרטים לאיש המכירות או למנהל שלו.

לדוגמה: מוכן לתת על הרכב 130,000 כשהמחיר כולל את אגרת הרישוי, מע' איתור, ו-2 טיפולים. זה הטלפון שלי, תחשבו ותודיעו לי.

לדעתי, מישהו יחזור אליך טלפונית וינסה לקרב את הקצוות.

ד"א - תתקשר למפרסם ותודיע לו שאין אמת בפירסום שלו - מחירון הרכב של שנת 2008 אינו 175,000 וזאת הטעיה.

היות והמפרסם הוא חברה, המחוייבות שלו לאמת בפירסום, גדולה יותר.

מעניין היה לראות מה היה קורה אילו היו מתלוננים עליו על פרסום מטעה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם 130,000 שקל זה הרבה,

אם זה היה רכב שבתור משומש נמכר במחירון ואפילו קרוב למחירון אז היה שווה לתת 130K,

נניח מאזדה 6 שנת 2008 ,גם ככה נמכרת במחירון בתור יד 2 משומש, אז לשלם כמה אלפים מעל בגלל שזה רכב חדש שווה,

אבל סוג הרכב הזה( ובכלל רכב שהוא רכב מסחרי ונועד לעבודה) לא נמכר במחיר מחירון,רכב כזה שנת 2008 נמכר בערך ב100,000 אז ההפרש עכשיו גדל ל30,000 שקל,

החישוב של האנשים כאן לא נכון 130,000-121,000=9,000 זה לא ההפרש המקורי,

אתפ יוצאים מתוך הנחה שמי שמוכר כזה רכב יקבל מחיר מחירון מלא ואז ההפרש באמת קטן,אבל זה לא כך וההפרש גדול יותר.

פורסם

מה משנה המחירון כשימכור? זה לא עלה כנושא שמטריד אותו בכלל...

היה מרוצה מהדגם הקודם, כנראה יהיה מרוצה מהדגם הנוכחי (אלוהים יודע איך הוא מסתכל עליו בבוקר, אבל עובדה שהוא ואשתו מצליחים ;-) ).

לגופו של עניין: לדעתי 130 שווה משום שכפי שאמרו לך למעלה, לא מדובר באמת ביד2 אלא ביד2 "חדש". אם תוכל לסחוט גם טיפול ו/או רדיו דיסק (אני לא יודע אם מגיע עם הרכב) או יותר חשוב - חיישנים אחוריים כדי שהמפלצת הזו לא תדרוס אף אחד ברוורס, מה טוב.

בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עלה בדעתך לשאול מישהו שדעתו יכולה באמת לתרום לך כמו אחד שמחזיק בטנדר כזה ?

אולי משם תצא לך התשובה למה ה-175 הוא מחיר הזוי שהוא לא יודע איך לבלוע אותו עכשיו וגם ה-130 משאיר אותו עם אבק ?

אני הייתי גם בודק מה הסיכוי שעם ההצלחה שלו בחדירה לשוק מחר תמצא שהמוסך המרכזי הפך למסעדה ותישאר עם דלתא (דצ'ה) 1988.

פורסם

נעשה סדר בדברים

לפי מחירון יצחק היקר

חדש 175K

2008 138K

זה שחור על נייר כרומו יוני 2009 עמוד 96

נתון אותו יש לקחת בחשבון הוא שהרכב יד ראשונה חברה וישפיע עליך לרעה בעת המכירה שלו

איך הגעת לפי חישוביך ל 121K

כאשר נראה את החישוב יהיה יותר קל לדבר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ווינר לא עדיף על האקטיון. הוא דיי דומה לו לדעתי. אחרי נסיעה בכל הטנדרים המוצעים בשוק, כולל האקטיון, אני מזהיר אותך : כעבור זמן מה ימאס לך מהרכב, ותחשוב לעצמך למה לא קנית האנטר במחיר שחיטה בYAD2 (השוק של ההאנטרים רע, לכן הם נמכרים במחירי זנות ורובם במצב טוב עד חדש לגמרי), שהוא טנדר, ולא צעצוע סיני (בעלים סיני, תמיד סיני.) מכוער.

עריכה : אני לא ידוע על איזה אקטיון אתה נסעת, בנסיעה שלי עליו הוא לא הרגיש שונה מאחרים בנוחות. לדעתי הרכב הנוח ביותר בקבוצה הוא הD-MAX, לאחריו הניסאן, לאחריו המיצובישי, הטויוטה והאקטיון שדומה להם. מה שכן - אני מסכים שכל הטנדרים כיום מציעים ספסל אחורי מגוכך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מה משנה המחירון כשימכור? זה לא עלה כנושא שמטריד אותו בכלל...

אכן, זה בכלל לא פקטור בתחשיב הפרטני (על הדגם הזה) ובכלל(כל הטנדרים נשחטים במחיר).

אם הייתי קונה לשנתיים, זה היה מדאיג אותי, מאחר ואני מחליף כל 5 שנים, כל טנדר שאני אקנה, ימכר בעוד 5 שנים בקושי רב ובמחיר מגוחך לחלוטין.

אני הייתי גם בודק מה הסיכוי שעם ההצלחה שלו בחדירה לשוק מחר תמצא שהמוסך המרכזי הפך למסעדה ותישאר עם דלתא (דצ'ה) 1988.

חיימי, קצת בדיקה של הנושא מקרוב הייתה גורמת לך לא לכתוב את ההערה הזאת מלכתחילה.

היבואן הוא היבואן של הרקסטון שנמכר במספרים מרשימים,קיירון שגם נמכר יפה ושל הרודיוס המכוער שנחשב לאחד הטובים והמרווחים מסוגו ונמכר מעולה במגזר הדתי/מתנחלים וכמו כן של ושל דיההטסו שהסיריון והטריוס נמכרים ממש טוב אז אני בספק אם מחר הם יהפכו למסעדה,מזנון או פזנון.

איך הגעת לפי חישוביך ל 121K?כאשר נראה את החישוב יהיה יותר קל לדבר

צודק בהחלט,טעות שלי.

121K זה מחירון יד 2 כפי שמופיע באתר יד 2.

אני מזהיר אותך : כעבור זמן מה ימאס לך מהרכב,

למה ימאס מהאוטו? מה ימאס בו שלא ימאס לדוגמא בטנדר יפני אחר?

שהוא טנדר, ולא צעצוע סיני (בעלים סיני, תמיד סיני.) מכוער.

אין לי מושג איזה נסיון יש לך עם הרכבים של סאנגיונג אבל אני מבטיח לך דבר אחד בצורה החגיגית ביותר, צעצועים, הם לא!

עם מנוע וגיר של מרצדס, סרן קדמי ואחורי מתוצרת דנה ואיכות הרכבה באמת מפתיעה, מה פה בדיוק צעצוע? (יש לי טנדר מוסו כבר כמה שנים , האיכות והאמינות מפתיעים אותי כל פעם מחדש, הרכב עם 180K ק"מ ומיום ייצורו הוא עשה אך ורק טיפולים שוטפים, שום תקיעה, שום תקלה)

אני לא ידוע על איזה אקטיון אתה נסעת, בנסיעה שלי עליו הוא לא הרגיש שונה מאחרים בנוחות. לדעתי הרכב הנוח ביותר בקבוצה הוא הD-MAX, לאחריו הניסאן, לאחריו המיצובישי, הטויוטה והאקטיון שדומה להם.

אתה משווה קפיצי עלים של הווינר/האנטר/די-מקס שמכוונים לכושר העמסה של 1 טון לקפיצי סלילים אחוריים של גיפ?

תיכף תגיד לי שאתה לא מרגיש הבדל בין מגנום לפאג'רו :shock::wink:

בכל מקרה, תודה רבה על העצות אבל אם האוטו מתאים לצרכי או לא מתאים זה לא השיקול (אחרת הייתי פותח בפורום יעוץ לרכישה), אני יודע שאני מעוניין ברכב, השאלה היחידה היא שאלת התמחור ותודה רבה למי שעזר.

נראה כמה הם יהיו גמישים וכמה הם יסכימו לשלם על המוסו (אם הם יתנו מחירון, אני מזנק על זה).

פורסם

אתן לך אמת מידה לרכב כאילו חדש ( 10 חודשים 6,500 ק"מ ) :wink: ובחניה פרטית .

שריטות מפתיחת דלתות של רכבים אחרים הניצמדים בחניונים , שיפשוף קל בפגוש מאחור + + מלאן שריטות לא מזוהות ולא מפריעות .

במצב הרכב הנוכחי המוצע לך - אני הייתי מתפשר כמו שכתב " אמיר " ( תשובה 21 )

מבקש תוספות וטיפולים ע"ח לשנה שנתיים , ולוקח את הרכב .

בשיקלול הגיוני ובדיקת חלופות , אני לא מאמין שתמצא רכב יותר שמור במחיר מקביל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

היבואן הוא היבואן של הרקסטון שנמכר במספרים מרשימים,קיירון שגם נמכר יפה ושל הרודיוס המכוער שנחשב לאחד הטובים והמרווחים מסוגו ונמכר מעולה במגזר הדתי/מתנחלים וכמו כן של ושל דיההטסו שהסיריון והטריוס נמכרים ממש טוב אז אני בספק אם מחר הם יהפכו למסעדה,מזנון או פזנון.

שכחת לציין שאותו יבואן (טלקאר) קיבל לאחרונה את הזיכיון לשיווק קיה/קאיה בארץ.

אמנם מדובר ביבואן קטן יחסית, אבל אני לא חושב שיש טעם לדאוג מפשיטת רגל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עוד חומר למחשבה:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3307222,00.html

רוצים מכונית חדשה בזול? רכשו אותה בצפון.

לצפוניים פחות איכפת אם הרכב יד ראשונה מחברה.

יבואני הרכב נפטרים ממכוניות בנות שנה ע"י שיווקן בפריפריה באמצעות מגרשי מכוניות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...