Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתמחור רכב "חדש"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו רכשנו את הרכב בהסדר דומה (יד ראשונה 0 ק"מ)

הרכב שקיבלנו הוא חדש לגמרי.קיבלנו עם 16 ק"מ, נילונים על המושבים וכדומה.

כמו כן קיבלנו את הרכב עם אופציות שקיימות ברכב רק מסוף 2008 כמו גיר 6 הילוכים. כלומר, הרכב הגיע לארץ רק לפני כמה חודשים.

במסגרת המחיר אתה מקבל:

אחריות מלאה לשלוש שנים . 100000 קמ.

אגרת רישוי

איתורן + עלוקה

אמבטייה

התקנת וו גרירה.

נגן CD עם חיבור חיצוני ו USB. מערכת קול טובה למדי.

אחרי 1000 ק"מ הרכב בהחלט עונה על הציפיות מנוע שקט מאד וחזק, תצרוכת דלק כרגע היא 11.5 קמ . ליטר בנסיעה של כ 70% בין עירוני. נסיעה נוחה, אם כי לא כמו אוטו פרטי. אכות בנייה נראית טובה מאד.

אנחנו דיברנו ישירות עם היבואן...אני חושב שיש להם עוד כמה רכבים כאלו.

כמה דברים לקחת בחשבון:

המנוע הוא לא מרצדס. כנראה מיוצר ברשיון אבל לא מצאתי שום הוכחה לכך

הגיר הוא אוסטרלי

הייצרן נמצא בתהליך דומה לפשיטת רגל - קח את זה בחשבון

שלח לי EMAIL אם אתה רוצה פרטים נוספים,אשמח לעזור

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם רובר כבר עברו פשיטת רגל, אבל יש להם אחריות ואפשר להשיג חלקים מקוריים במחיר "נורמלי".

אם הרכב שווה לך את הכסף שהם דורשים, קבל את זה ותהנה ממנו.

בכל מקרה אתה מקבל רכב בפחות ממחיר השוק.

פורסם

אני חושב שהשאלה כמו גם הדיוק הזה מיותרים לגמרי.

לדעתי ההפרש בן ה-9000 ש"ח הוא זניח לחלוטין לעומת ירידת הערך של הרכב.

כידוע השוק של סאניונג בארץ חלש מאד (לא מעט הודות לעיצובים המעוררים חלחלה) והביקוש כמעט אפסי.

לכן, אני משער שבעוד כשנתיים הרכב ממילא יפסיד לפחות מחצית מערכו ולכן הסכום הזה חסר משמעות.

אמנם שווה לחסוך אותו בשביל למזער משהו מהנזק הכלכלי, אבל מי שמראש מוכן לספוג ירידת ערך כזו, לא יכול להתרגש מדברים שמתאימים לעסקאות מסוג אחר.

דני G.

פורסם

"לגנוב" אף אחד לא יגנוב אותו. גם אם זה ספציפית ימכר יש עוד מאות שעומדות ומעלות אבק בבונדד של היבואן. אני רואה אותם פעמיים בשבוע בדרכי לאשקלון...

השאלה היא אם קונים רכב בשביל למכור אותו או בשביל להשתמש בו? בתור אלפיסט עניתי לעצמי על השאלה הזו כבר מזמן.

אם תחזיק בו כמה שנים ותפיק ממנו את התועלת המצופה נראה לך שהפרש של 9000 שקל יקלקל לך את החויה?

מצד שני בסוג רכב כזה מחיר המחירון שציינת הוא לחלוטין תיאורטי. אם תגיע למוכר רכב כזה כיד שניה אמיתי הרי תשלם הרבה הרבה פחות.

נתון נוסף שיש לקחת בחשבון הוא שהעובדה שהרכבים האלה עומדים להם ללא תנועה זמן רב לא מוסיפה לאמינות שלהם, מצברים מרוקנים, גומיות מתייבשות, צמיגים מתיישנים וכו' כך שבסך הכל הרכב יהיה פחות אמין כיחידה ככל שהזמן בו שהה חשוף לאלמנטים ארוך יותר.

פורסם

לא יודע להגיד לך לגבי מחירים (לא מתעסק במכוניות בסקאלת המחיר הזו) אבל אם אין לך הצעה טובה בטרייד אין על המוסו ספורט, אשמח להמשך יחסי "פירמידת המזון" האוטומטיבית בינינו (הקיצר, אחרי שאני נוסע מבסוט בדובלו לשעבר שלך בא לי לנסוע במוסו לשעבר שלך :shock:)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...