Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פנסי חזית Polo 6N2 - 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הזמנתי 2 פנסי חזית חדשים לרכב הנ"ל והם הולכים להגיע מחר בבוקר..

אני מעוניין להרכיב אותם בעצמי. לאחר חיפוש באינטרנט לא מצאתי כל חומר בנושא ושאלותי הם:

1. האם יש צורך בפירוק טמבון לצורך החלפת הפנסים. (גריל ידוע לי שכן)

2. האם יש למישהו תרשים לך במידה וצריך לפרק טמבון וכן שאר ההחלפה..

3. יש למישהו דגשים בנושא? טיפים?

אני מעוניין להחליפם בעצמי לא בגלל עלות כספית אף ע"פ שזה גם שיקול - אלא על מנת להכיר טוב יותר את הרכב שברשותי וכמובן שכל הנושא מעניין אותי.

תודה לכולם.

דודי

פורסם

תודה לכולם.

היום הגיעו הפנסים

החלתי בעבודת פירוק הטמבון (שמסתבר שאי אפשר ללא זה)

ונתקעתי בשלב בו אני צריך לנתק מהטמבון את 2 הברגים מתחת לפנס מחוסר גישה.. מה שלא נותן להוציא את הטמבון!

חשבתי לעשות מדריך מצולם.. צילמתי כבר את רוב העבודה עד השלב בו נתקעתי.. חבל :(

פורסם

קודם כל תודה לך מרק! התרשים עוזר מאוד!

יש לי עדכון! פירקתי את הטמבון וכל המסביב והרכבתי הכל חזרה כולל הפנסים החדשים!

ישנה בעיה קטן שבעצם גדולה ומיועדת למומחים כאן... רון, רפי וכל שאר התותחים! :)

הפנסים של TYC כמו כל החליפיים של פולו. ישנו מנגנון חשמלי שמעלה את זוית האורות.. כפי שהבחנתי לאחר שחיברתי אותו לחשמל הוא בעצם לא מנוע כלשהו שמבצע פעולת סיבוב.. מה שכן ניתן לשמוע שהוא עובד אך הראש שלו לא מסתובב.. הוא גם יושב במקום בפנס שאין לו גישה כלל למנורות.. כיצד הוא מבצע את העאלת\הורדת הזוית? אשמח לדעת איך זה עובד...

אני שואל את זה כי כשהרכבתי את הפנסים הם באו במקום בו יושב ראש המנגנון יחד עם מכסה לבן שהתקשתי להוריד ופחדתי לשבור את הפנס כולו ולכן לעת עתה לא הרכבתי אותם לצערי ואין באפשרותי להעלות\להוריד את האורות.. מישהו יודע כיצד להוריד את המכסים? אני אנסה להביא תמונה בקרוב... כבר דיי חשוך ולא יהיה ניתן להוציא תמונה נורמלית :\

תודה לכולם!

פורסם

לרוב בפנסים תחליפיים אתה לא מקבל את המנוע, אתה מקבל רק בית מנוע כזה שמחזיק את הרפקלטור במקום

אתה צריך להעביר את המנוע החשמלי של הפנסים שלך אליו.

פורסם
לרוב בפנסים תחליפיים אתה לא מקבל את המנוע, אתה מקבל רק בית מנוע כזה שמחזיק את הרפקלטור במקום

אתה צריך להעביר את המנוע החשמלי של הפנסים שלך אליו.

כן אני יודע את זה אבל הייתי במוסך מורשה של VW לפני יומיים והמנהל עבודה ששאלתי אותו בנושא אמר לי שבעצם הפין שתופס את הרפלקטור נכנס במגרעת ומלבד זה אין לו כל שימוש והוא לא אמור להסתובב.. יש למישהו הסבר איך בכל זאת נעשת פעולת העאלה וההורדה של זווית התאורה?

פשוט עשיתי מעיין "ניסוי" מבלי להוציא את בית המנוע הפלסטי וחיברתי את המנועים לחשמל הותקנו לתוך המגרעת.. וע"פ התאוריה זה אמור לעלות ולרדת.. אך זה לא קרה...

:|

פורסם

מתעלק על השאלה.

קניתי פונטו ELX 01, והבעלים הקודם החליף 2 פנסים קדמיים לצורך הטסט [מחלה ידועה בספייס - פנסים דוהים].

לא הכרתי את הרכב לפני ההחלפה, אבל כיום המצב הוא שהכוון אורות החשמלי לא עובד. איך אפשר לברר את הענין?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

האמת שלא מצאתי כל דף מידע שיכול לפרט אודותם מלבד תמונת חזית שלהם... לא יודע כמה זה עוזר...

חבל שהם מורכבים הייתי מצלם אותם... :|

מה שכן הם תואמים 1:1 למקור... גם מבחינת הפנים שלהם...

• תוכן חדש...