Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי מחיפה לחתונה של בת-דודה שלי, בדרך הלוך ספרתי 7 מכוניות תקועות בצידי הדרך , המשותף לכולן זה שהן מכוניות תוצרת צרפת, חוץ ממכונית אחת תוצרת יפן.

פיזו-206, סיטרואן ברלינגו, מגאן וקליאו אלה דגמי המכוניות שנתקעו אז נא לא להקשיב לאנשים שממליצים ב"חום" על מכוניות צרפתיות , אלא אם אתם רוצים להתקע באיילון דרום ולחכות לגרר...אל תשכחו לשים משולש ולהסתובב עם אפודה זוהרת.

אני אישית מחזיק בטויוטה קורולה 2005 דגם SUN, בהחלט לא יצירה מוטורית, רכב משעמם, אך ב-4 שנים שיש לי אותו, החלפתי רק 2 צמיגים אחוריים, פעמיים בלמים קדמיים ומצבר.

שבת שלום!

נ.ב. המכונית היפנית שנתקעה היתה סוברו סטיישן משנות ה-80. :-)

פורסם

ממש מדגם מייצג אספת לך שם... :-P

אני לא ממעריצי הצרפתיות ואפילו יש לי מכונית יפנית (קורולה) אבל אתה לא יכול להסיק שום דבר מנסיעה אחת.

יש דרכים קצת יותר טובות להסיק מסקנות...

אתמול נסעתי מחיפה לתל אביב וראיתי 8 מכוניות תקועות בצד הדרך והמשותף לכולן היה שיש להן הגה בצד שמאל - המסקנה המתבקשת - מכוניות עם הגה בצד ימין לא נתקעות אף פעם!!

Give me a break...

פורסם

9 נשים בחדר. כולם בתולות פרט לאחת שנמצאת בחודש התשיעי להריונה.

ההמסקנה הממוצעתית היא שכל הנשים בחדר בהריון חודש ראשון ואף אחת לא בתולה.

אם אתה כל כך צודק איך זה שיצרניות הרכב הצרפתיות מצליחות מדי שנה בשנה למכור עוד ועוד כלי רכב.

סע על ה SUN ותתענג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...