Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. אני רוצה לשפר קצת את האפקטים של האוטו שלי, אני רוצה להרכיב בו סטרובים (לא יודע איך אומרים את זה בעברית). האם מותר לפי חוק להרכיב אותם ברכב פרטי? מדובר בסטרובים בגוון לבן, שאותם אני רוצה להרכיב בפנסי ערפל קידמיים.

תודה על התייחסותכם!

פורסם

לא נראה לי, אבל תחכה לתשובה יותר מבוססת. כי פליקרים יש רק ברכבי ביטחון (ניידת משטרה, אמבולנס, כבאית, רכב של חברת ביטחון המוגדר ברישיון כרכב ביטחון, או רכב בטחון ממשלתי).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ראית פעם מנורות ברכבי ביטחון שמהבהבות בתדירות קבועה, אז זה זה. :-)

אני מתכוון להרכיב אותם במקום פנסי ערפל מקדימה, כפי שאמרתי כבר, וכמובן אני אתחשב בחוזקת התוארה שלהם, ז"א אני לא ארכיב משהו חזק במיוחד, אלה משהו פשוט יחסית, שלא יסנבר אף אחד, אם לזה אתה מתכוון מבחינת להרוג מישהו :?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...