Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר דובר על זה פה, נא לא לסקול אותי, אני סתם משתף.

הגיע לידי הבוס שלי "מזכר פנימי" של המשטרה (מידידה שלו שעובדת כשוטרת במשטרת התנועה)

שאומר שהחל מלפני כמה ימים חל איסור על הטלת דוחות על נהגים שנוהגים ללא הרישיון עליהם.

כמו כן התבטל העניין עם הזימון לתחנת המשטרה בעוד X ימים והצגת הרישיון שם.

במקום זה, אם מישהו נתפס ללא רישיון נהיגה עליו, השוטר פשוט יבדוק במסוף אם

הרישיון שלו בתוקף, ואם כן ישחרר אותו לדרכו.

מישהו שמע על זה ?

פורסם

דנו בנושא הזה כבר.

הטילו פה ספק באמינות של החוזר הזה שפורסם כאן.

קח איתך תפלסטיק זה שוקל 3 גרם וזה יעיל לסידור שורות:lol: סתם זה לא ואני בכלל נגד...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

בוא נתחיל מזה שאם שוטר ירצה לתת לך דו"ח על עבירה זו, הוא ייתן, ושום דבר לא יעצור בעדו (אין דבר כזה איסור על רישום דוחות). חובתך לנהוג עם רישיון נהיגה ותמונה. עכשיו נגיע לעיקר - אם ובאמת היה מזכר כזה - מטרתו היא להוריד את מספר הדוחות על עבירות קטנות שכאלה, ולהגדיל את הדוחות על עבירות תנועה חמורות יותר. מסוף משטרתי זה התחליף של שנות ה-2000 לזימון לתחנת המשטרה להצגת רישיון נהיגה (דבר יָשָן שכלל לא נהוג כיום).

מה עשית בזה ששאלת את השאלה הזו? גם אם היית מקבל תשובה חיובית, היית מפסיק לנהוג עם רישיון נהיגה?8)

Xbox12341

פורסם

אני חייב להבהיר, שוטרים לא יתנו דו"ח וימנעו מלטרטר אותך לתחנה אם אין עליך רשיון אך ורק במידה ויש עליך אמצעי זיהוי אחר!

אם תציג ת.ז. אז הם יבדקו על פיה שאכן יש לך רשיון בתוקף וישחררו אותך לדרכך.

אם אין אמצעי זיהוי אחר והכל נראה לשוטר כשר, הוא עשוי לשחרר אותך לדרכך עם או בלי דו"ח, עפ"י שיקול דעתו.

אם אין אמצעי זיהוי אחר ומשהוא מסריח לשוטר, הוא יעכב אותך עד שמישהוא יבוא מהבית עם הרשיון .

אם אתם חושבים שכל מי שבשלילה מהיום יעצר ע"י שוטר, יגיד שהרשיון בבית והשוטר באופן אוטומטי יגיד לו "סבבה, אחי, סליחה שעיכבתי אותך, סע לשלום", זה קצת יותר מידי אוטופי למציאות הישראלית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
התקשרנו לתחנת משטרה על מנת לברר את העניין הזה. מה שהם אומרים זה שאכן ניתן להסתובב ללא הרישיון עליך.

להדגיש - אין כל איסור לתת דו"ח למי שאין רישיון בכיסו, כלומר: השוטר יכול לתת דו"ח, הוא לא חייב.

אם במקרה תקבל דו"ח, תגיד לשוטר שבטלפון אמרו לך שלא צריך את הרישיון איתך. תקווה גם שהשוטר שאמר לך, גם יזכור זאת.

הכי חשוב - כשההנחיה תשתנה השוטר מהתחנה יתקשר אליך להגיד לך זאת.

אתם קוראים נוהל פנימי שלא פורסם לציבור, לכן כשהוא ישתנה, אף אחד לא חייב להודיע לכם מראש ששוב מתחילים להקפיד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה מתקשר גם להנחייה שהשוטר לא יבדוק אם יש לך בטוח בתוקף.

כמדומני שהמשטרה מחפשת לעצמה חיים קלים.

שוטר עצר רכב , שיבדוק כמו שצריך , ללכת לבדוק במסוף זה לא זמן? נדמה לי שהבדיקה במסוף באה גם אם אתה מצוייד בכל הניירת הדרושה וזאת כדי לוודא שלא קיבלת שלילה למשל שאינך " מודע" לה.

אין שום תירוץ למה רשיון הנהיגה / בטוח חובה/ רשיון רכב לא יהיו ברכב בזמן שאתה נוהג.

אני בכל מקום היום מציג רשיון נהיגה שבא כמובן עם תמונה נאה במקום ת.ז ועוד לא נתקלתי בבעיה כלשהי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השוטר כיום בעצם עושה עבודה "קשה" יותר. הוא צריך לבדוק במסוף את פרטי רשיון הנהיגה של הנהג. אם הוא תקף - אין דו"ח. אם הוא אינו תקף - דו"ח.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...