Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכם שמע את הסט הזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Dynaudio-System-220-Mk-II-5-25-Component-Speakers_W0QQitemZ290321564910QQcmdZViewItemQQptZCar_Speakers?hash=item43988384ee&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1205|240%3A1318

ואת Scanspeak Revelator? או Illuminator החדש יותר. אני שוקל לרכוש אחד מהם, וההפרש הוא כ300 דולר לטובת הdyn.

(המגבר הוא מקינטוש MC440, 4x50)

תודה :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לגבי DYNAUDIO רמקולים מעולים לכל הדיעות, אני יכול להעיד רק על הטוויטרים שלהם כי אין לי את המידים אך הם ממש טובים.

הטוויטרים MD100 מה שקיים בסט שאתה חושב לקנות הם ממש טובים ושווים כל שקל.

התקנתי לא מזמן את ה MD130 האח הגדול שהוא 8 אום וגדול מימדים וגם נשמע טוב מאוד.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

המידים דומים למורל באופי סאונד אך עם יותר נוכחות בנמוכים, יש יותר באסים, לגבי הטוויטרים הם ממש הרבה יותר טובים מ- MT22 או MT23 של מורל וזאת דעתי האישית של אופי הסאונד שאני אוהב, הDYNAUDIO יותר מפורטים ויותר חדים ממורל.

לסיכום קבל ממני המלצה ממש חמה לגביהם :wink:

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

הסקאן ספיק רוולייטור יותר ממדהימים לדעתי - מגדירים ממש את כל מה שאני אוהב בסאונד.

אבל המחיר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבר'ה-שימו לב.אם אינני טועה,פותח התרד-מושו-שואל על סטים בגודל של 5 ורבע.האם יש הבדל כל שהוא בשמיעה בין ה5 ורבע ל 6 וחצי מעבר לגודל הרמקול,עוצמה ברמס וגם טווח קטן בתדרים? האם המחמאות על סט של 6 וחצי יהיו תואמות גם ל5 ורבע?

פורסם

עברתי בעיון ולא ראיתי שום בקשה לחמש ורבע, אשמח עם תאיר את עיניי

מעבר לזאת טויוטר הוא טויטר גם אם הוא מגודל במקצת:wink:

אלי

פורסם

המידבאס של סקאן הוא 7 אינטש - הבא אחריו הוא 5 ורבע

הבדל רציני ביכולת לרדת נמוך בתחום התדר - אבל גם החמש ורבע מכובד ולא חסר לו כוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן עקב אילוצים אני מוגבל ל5 ורבע (הסט של דיינאודיו בלינק 5 ורבע, לא ראיתי צורך לציין), אבל אני יכול לענות לך בעצמי ארזה, ההבדל המהותי פה במקרה שלי הוא הירידה לתדרים נמוכים יותר, ויש 5 ורבע שיכולים גם הם לרדת נמוך מספיק. אולי אני אלך צעד קדימה ואקח Illuminator במחיר זהה.

פורסם

ה DYNAUDIO 220 הוא 5.25 והוא סט מדהים. טוב יותר מהסקאן ספיק ?? קשה לומר, מדובר בשתי סטים טובים מאוד אך שונים בתכלית אחד מהשני.

הסקאן ספיק יהיה מדוייק ובהיר יותר. הדיינאודיו לעומת זאת יקריב מעט(!!) מהדיוק ויהיה מוזיקלי וטונאלי יותר. הבחירה שלי בין שניהם היא ברורה (DYN), במיוחד כשמדובר בדרייברים בגודל 5.25. כמו כן, במקרה שלך, אם אני זוכר נכון אתה שומע בעיקר מטאל ולדעתי האישית זה לא ממש הולך עם דרייברים בהירים אבל זה רק אני.

אם הממון בכיסך ואתה מתכוון להגביר אקטיבית, הייתי מציע שתבחן רכישת הדרייברים בנפרד ותלך על הטוויטר זוכה הפרסים שלהם - ה ESOSTAR במהדורת הרכב שלו (MD 330D)

http://www.dynaudio.com/eng/auto/mobile/md330d.php

אל תיבהל מהגודל, ניתן לפרק את הפאנל הקדמי ולהתאים אחד קטן יותר במקומו.

יחד עם המיד (150W/ 152W) הוא ייתן תוצאה מוזיקלית מאוד.

אפשר גם לחשוב על שילוב הבין ה ILLUMINATOR לבין ה ESOSTAR...

...CASKA for life

פורסם

כן, אפשר, אבל זו בעיה בלי לשמוע. ליפול יותר מידי קשה, וגם אם לא אוהב תמיד אפשר למכור דברים איכותיים. אני אבדוק את כל הדרייברים שהמלצת, תודה :) וכן, אצלי לא תשמע בריטני ספירס :-D

עריכה: עכשיו כשאני מסתכל על זה, יכול מאוד להיות שהdyn לא יתאים מבחינת הגודל...

פורסם

תודה, אבל אני לא חושב שיש לי איפה לדחוף דבר כזה...

12mu_4731T_curve.jpg

אפשר לחתוך את זה ב100? מ200 עד 3000 זה נראה מצויין, אבל גם ה100 עד 200 נראה יותר טוב ממרבית הרמקולים, אבל ההתנגדות מאוד גבוהה מה שאני חושב שאומר שלא יהיה לרמקול מספיק כוח בטווח.. (זה הIlluminator)

• תוכן חדש...