Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשים

בבעלותי לאנטיס שנת 99

לפני שנתיים בערך התחילה הבעיה , פעם הנורית של ה ABS הייתה דולק לסרוגין , ומלפני חודשים היא דולקת קבוע ...

באמת הלכתי למוסך אמרו לי שרק הבדיקה עולה 250 שקל , אבל אין מה לעשות אותה כי זה או מחשב או חישן ABS , וש99 אחוז מהתקלות זה המחשב עצמו

ממש לא בא לי להוציא עכשיו 2500 שקל ...

מה גם שלפני שאני קניתי את הרכב ( לפני 4 שנים ) אמר לי בעל הרכב שהוא החליף משחב ABS בדיוק בגלל אותה בעיה

השאלה שלי היא : האם יש דרך זולה יותר לתיקון .? האם אפשר לתקן רק את המחשב ? אפשר טלפון באזור המרכז שיעזור לי עם זה ולא מוסך מרכזי שרוצה 2500 שקל ?

תודה רבה רבה

חן

פורסם

אפשר להביא מחשב מפירוקיה, יש פירוקיות שעם קניית החלק מקבלים חודשיים אחריות.

יתכן בעיה בחיישן מהירות באחד מהגלגלים.

אין ברירה חייב להתחבר לסורק תקלות ולבדוק איזה תקלה מופיעה.

פורסם

אפשר להיכנס למוסך לבקש ניקוי יזום של חיישני ה- ABS.

אצלנו בזמנו בלנטיס של אבא שלי משנתון 2000 זה עבד ולא החלפנו שום משאבה.

אם הניקוי עדיין לא יועיל אין ברירה,אלא להתחבר עם סורק תקלות ולתקן את הטעון תיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...