Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DREAM TEATER זה רוק,בשביל ניסוי חד פעמי הורדתי את הזב... הזה לצורך בדיקה ,תשמע גורל אני לא מתווכח איתך שעם 15 קשה מאוד להשיג מה שעושה 10 או 12 ,אבל גם ההיפך הוא הנכון,ב160 BPM ווליום גבוה האבוק 15 לא מצליח כל כך לעמוד בקצב של השיר אל תשכח שיש לו 30 מילימטר קדימה אחורה ובכל זאת הוא מדויק ומשתלב נהדר ולכן זאת דעתי.:lol:

קח תנסה את זה על הכאוס:

http://www.youtube.com/watch?v=wcw6f3FI3i8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבתי שזה ת'רד שמבקשים בו המלצה על מתקין - בכלל ראיתי משהו אחר פתאום.

תתחדש ותהנה - בחרת בית התקנות, בעל בית, מתקין - שכל מילה נוספת חוץ מ"סוף הדרך" עליהם תהיה מיותרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רוני - זכותך שזאת תהיה דעתך,

בנוגע לשיר שהעלת, זה בדיוק מה שאני מדבר.

ההאבוק נועד לשירים כאלו עם באסים איטיים עמוקים מאוד ונמוכים מאוד, במילים אחרות : SPL.

והמשחק הוא כזה, בעוד הכאוס יכול להפיק SPL נאה מאוד, ולהתחרות בסאבים של SPL בלי להתאמץ,

ההאבוק לא יכול להתחרות בסאבים של SQ,

בטח ובטח לא ההאבוק 15,

פורסם

תתחדש על המערכת בחרת מתקין מעולה כמו שאמרו לפני כל מילה מיותרת

גורל אני מקווה שאליקו לא ראה מה שכתבת :lol:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

עתיד חשבתי שהתכוונת לטראנס הישן הזה dream theather נראה לי של skazi לא זכור לי.

אין לי מושג ברוק בחיים שלי לא שמעתי שיר רוק עד הסוף.

כול אחד והטעם שלו היום למשל ניסיתי להגיע לרמת sq גבוהה ואת האמת די קשה הורדתי את הסאב ל0.

הורדתי גיין אבל עדיין היה בומים. אבל בכול זאת לא שובר שמשות כמו תמיד.

לא שמעתי את הכאוס אז אני לא יכול בכלל לדבר אליו.

אבל מהיכרות שלי עם סאב idq שאומרים שהוא מדוייק ממש שמעתי אותו בפגו 205 והאוטו התפרק.

לא הבנתי מה sq בסאב הזה הבאסים איחרו הכול היה מסריח, אבל אולי בעל הרכב כיוון יותר מידי באס לסאב וופר הזה.

בסך הכול הסאב הזה מאוד מיוחד לפי דעתי.

פורסם

לפותח השרשור - תתחדש!

נראה אחלה סטאפ.

שימעו של יחיאל כבר יצא למרחקים ותמיד נחמד לראות עוד ביקורות כאלה.

באמת צריך יותר אנשים כאלה בתחום.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

לגבי יחיאל.

מתקין מדהים. ובן אדם לא פחות ממדהים.

מתקין מומלץ וחבר יקר.

אבל איפה התמונות.

ורוני. לSPL אמיתי. צריך ציצים גדולים יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
DREAM TEATER זה רוק,בשביל ניסוי חד פעמי הורדתי את הזב... הזה לצורך בדיקה ,תשמע גורל אני לא מתווכח איתך שעם 15 קשה מאוד להשיג מה שעושה 10 או 12 ,אבל גם ההיפך הוא הנכון,ב160 BPM ווליום גבוה האבוק 15 לא מצליח כל כך לעמוד בקצב של השיר אל תשכח שיש לו 30 מילימטר קדימה אחורה ובכל זאת הוא מדויק ומשתלב נהדר ולכן זאת דעתי.:lol:

קח תנסה את זה על הכאוס:

wcw6f3FI3i8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני לא מאמין שאמרת את זה O_O אין לך טיפת כבוד? אני בחיים לא הייתי יורד על מוזיקה של מישהו אחר.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אל תקחו את השרשור לשם !!,

נכון זאת התבטאות קיצונית יחסית אבל לא צריך להגזים,

ולמען האמת זה לא מפתיע שהוא לא אוהב רוק, עם סאב 15 שלא עומד בקצב - איך תהנה מרוק ?,

עם סאב 15 אתה יכול לשמוע או שחורה, או מזרחית :)

הכל ברוח טובה חבר'ה.

פורסם

לא משנה, זה בא מאותה משפחה :)

לא צריך לסבך מידי - הבחור עד לפני חמש דקות היה בטוח ש-dream theater, זה טראנס ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...