Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר לא מגיב כמעט באתר אבל שאני רואה את השם יחיאל הידיים כותבות לבד בן אדם מדהים ויחס חם אומן פשוט

אני בטוח שאתה מרוצה כמו עוד רבים לגביי ההתלבטות שלך קח W6 ותיהיה שקט

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש.

וכמובן תמונות.

קח havoc15 סאב sql טהור כשתרצה spl הוא יתן לך כשתרצה sq הוא יתן לך את זה בלי להתאמץ.

אני מאוהב בסאב הזה אולי אני משוחד תראה בחתימה יש לי אותו אבל עדיין לא שמעתי סאב כמו זה.

פורסם

תתחדש ותהנה! אחלה ציוד. נראה שהולך להיות שם משהו משובח.

אני שמח לשמוע שאדם מרוצה ושמח מאד לשמוע על מתקינים שמשקיעים בעבודה ובלקוח.

זה לא מובן מאליו בנוף המתקינים השחון של ארצנו.

פורסם

שבוע הבא אני מביא את הסאב, עדיין לא סגור איזה (JL W6 או AA HAVOC).

קודם כל תתחדש! באמת התקנת אצל אחד מהאנשים היותר טובים שיש :-)

דבר שני, בקשר לסאבים, הייתי מוריד את ה-HAVOC ועושה משוואה בין ה-W6 ל-CHAOS של AA.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

+1

כאוס יריב יותר ראוי,

גבי : HAVOC 15 הוא לא SQL, הוא SPL אכול מניוקי,

CHAOS זה SQL

IDMAX זה SQL

זוג ג'נסיס אודיופיל זה SQL (אחד זה SQ :))

אבל HAVOC15 הוא לא SQL בשום פנים ואופן

פורסם

גבי : HAVOC 15 הוא לא SQL, הוא SPL אכול מניוקי,

אמממ... לא .:shock: עד כמה אתה מכיר את ההאבוק גורל?

האבוק-Tough daily driving sub that has excellent SQ and output ability

The Q Series of subwoofers is our sound quality reference line-FIQ

אתה נראה לי שוכח שSPL נראה ככה.

http://www.youtube.com/watch?v=E1Zf3boOy7g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

איך היא נבהלה כשהתחילו הבאסים של הלייט נייד טיפ.

ההאבוק יודע לנגן גם את זה וגם את זה לפי דעתי כשרוצים לרסן אותו הוא ניתן לריסון והוא מנגן sq די טוב משתלב מצוין.

כשרוצים להפגיז הוא די מוציא לי הפלסטיקים באוטו.

את הכאוס לא שמעתי אבל לפי שמועות כאלו ואחרות הוא באמת סאב sq טהור.

לפעמים בא להפגיז אם איזה שיר כמו מה שיש בקליפ וההאבוק פשוט יודע לעשות את זה מושלם.

ודרך אגב עם תיבה מתאימה ופורט מתאים וסאב שיושב לך מאחור הראש במושב האחורי ההאבוק יודע לעשות את מה שיש בקליפ נראה לי בלי להתאמץ.

פורסם

האבוק 15 הוא לא SQL, הוא SPL מדוייק יחסית,

האבוק 12 אולי יותר SQL אבל זה גם המון טעם

בוא נגיד ככה,

אתה מוזמן לנגן את השיר הזה :

dream theater panic attack

ולחזור אלי, אם ההאבוק יעמוד בקצב - אני רוצה לשמוע את זה !.

הכאוס אגב עומד בקצב מעולה ולא מפספס שום פעימה או תזמון

פורסם

סרטון מאכזב. לאור הקלוזאפים הרבים אתה ממתין לפאנצ', אך לא מקבל..:wink:

רק דבר אחד. באופן כללי יש בעולם הרבה סטאפים SQ טהורים על בסיס סאבים 15. [שלא נדבר על אלו ששמו אותם בקיק..]

זה לא ש15 זה באופן אוטומטי SPL..

בנוסף צריך לקחת בחשבון את הדבר שכמעט הכי חשוב כאן - תכנון התיבה. ניתן באמצעות תכנון כזה או אחר לשנות לחלוטין את התוצאה. מעבר לכך כמובן נושא ההגברה שמשמעותי כל כך. לא כל מגבר, גם בהינתן מערכת חשמל מסודרת, יחזיק כל סאב וייתן תוצאה טובה או זהה.

ודבר אחרון. SQL זה מונח מעורפל ולא לחלוטין חד משמעי. בהחלט ניתן לפרשנויות שונות, אישיות וסובייקטיביות. לכאורה, כל סאב SQ אמור להיות גם SQL במובן מסויים. בתחרויות SQ יש מינימום של עוצמה. די גבוהה. זה לא שבוחנים שם בעוצמות שאדי שומע היום..:-D

ודבר ממש אחרון. זה ענין של טעם. מהכאוס וההאבוק הייתי אני בוחר בכאוס, אך אנשים אחרים יעדיפו דווקא את ההאבוק. לשמוע!

פורסם

גורל רק בשבילך אני יבדוק את זה.

טראנס ישן נכון?

בינתיים כשהסאב על 0 וגיין נמוך בטראקים הסאב עומד די יפה בקצב אינפקדט וכול הג'מה הזאת לא כאלו מזיזים לו.

מעניין איך ישמעו 2 כאוסים על סאן דאון 1500. לפי מה שאתם אומרים זה יהיה sql!.

פורסם
גורל רק בשבילך אני יבדוק את זה.

טראנס ישן נכון?

בינתיים כשהסאב על 0 וגיין נמוך בטראקים הסאב עומד די יפה בקצב אינפקדט וכול הג'מה הזאת לא כאלו מזיזים לו.

מעניין איך ישמעו 2 כאוסים על סאן דאון 1500. לפי מה שאתם אומרים זה יהיה sql!.

dream theater ? טראנס ? - חמוד אתה :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...