Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסכים איתך , אם ללקוח אין את הידע בנוגע לאיך ממקמים אלמנטים זה תפקיד המתקין להתעקש על כך שכן זה פרט קריטי שמשפיע על התוצאה.

לגבי המיקום הנ"ל , אני מסכים איתך גם כאן , המיקום של הטוויטרים לא כזה נורא , הוא אולי הכי נורא שאפשר היה לבחור :-)

אני מקווה שהתגובה הזו נובעת מחוסר הבנה.

לכל מיקום טויטר יש יתרונות וחסרונות - ניתן ליייצר במה רחוקה / גבוהה / נמוכה / קשתית ,

כתלות במיקום הטויטר ומצבו (אוף- אקסיס או און- אקסיס).

מיקום על הקורות הקדמיות לא בהכרח יתאים לפוקל של הבחור, יש טעות נפוצה שהטויטר "צורם". זה נובע מהתקנה לא נכונה.

הטויטר הזה חד מאוד ומאוד מדוייק, כל טעות מודגשת בצורה קריטית, ואם הגיעו לצליל טוב, זו השורה התחתונה וכך צריך להביט על ההתקנה, בצורה מפרגנת.

אפשרויות השיפור מוגבלות רק בזמן ותקציב, ניתן לשלב bi-amp או bi-wire או שימוש בנגדי הספק (כדי להנחית עצמה) , כדי שבסוף תתקבל התוצאה רצוייה, זה עדיין לא יישמע כמו מורל mt , אבל יהיו יתרונות אחרים וגוון צליל אחר.

אם המתקין הגיע למצב של צליל טוב, צריך לפרגן ולא לשלול ולקטול כל משהו שנראה שונה ממה yoavsimn מכיר,

יש עוד דרכים להתקין טויטר, גם בקיק פנל בשילוב מיד, וגם בצורה קואקסיאלית ביחד עם הוופר בדלת.

אבל שוב, לכל דבר יש יתרון וחיסרון שמתבטא בצליל ובבמה הסופית, וגם במחיר.

-

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מקווה שהתגובה הזו נובעת מחוסר הבנה.

אני מעריך את התקווה שלך , אך צר לי שאיש מהתחום בוחר לכתוב כזה דבר על הציטוט הנל שכן הוא נכון. אם תבחן יתרונות וחסרונות של המיקומים השונים אתה תגלה שהמיקום הנל הוא הכי פחות מוצלח מכל האפשרויות .

לכל מיקום טויטר יש יתרונות וחסרונות - ניתן ליייצר במה רחוקה / גבוהה / נמוכה / קשתית ,

כתלות במיקום הטויטר ומצבו (אוף- אקסיס או און- אקסיס). נו , מה אתה מנסה להגיד פה מעבר ללזרוק מושגים באופן כללי ? אני מקווה שאתה מבין שלמיקום הזה של הטוויטרים יש רק חסרונות בנוגע לבמה\תמונה ביחס לאופציות אחרות.

מיקום על הקורות הקדמיות לא בהכרח יתאים לפוקל של הבחור

אין ספק שהוא לא בהכרח יתאים לפוקל של הבחור ואף אחד לא טוען זאת. דובר על כך שמיקום קרוב לאוזן פוגם בגודל הבמה , פוגם במירכוז הבמה פוגם בתמונה מקצין את הצורך ב TC וכו.

הטויטר הזה חד מאוד ומאוד מדוייק, כל טעות מודגשת בצורה קריטית, ואם הגיעו לצליל טוב, זו השורה התחתונה וכך צריך להביט על ההתקנה, בצורה מפרגנת.

כל הכבוד לאפי 4X4 על ההתקנה וליחיאל על ההתקנה .

אבל אסור גם להעביר ביקורת ? מה קרה ?

בשורה התחתונה הגיעו לצליל טוב וזה לא מפתיע שכן מדובר ברכיבים מצויינים , הערתי על נושא המיקום שכן בעזרת בחירה נכונה יותר הפוטנציאל של הצליל היה גדול יותר ומי שמשקיע ברכיבים ברמה הזו למה שלא ימצא אותם ??

ניתן לשלב bi-amp או bi-wire או שימוש בנגדי הספק (כדי להנחית עצמה) , כדי שבסוף תתקבל התוצאה רצוייה, זה עדיין לא יישמע כמו מורל mt , אבל יהיו יתרונות אחרים וגוון צליל אחר.

מה קשור כל אלו לבין הנושא המדובר ?

אם המתקין הגיע למצב של צליל טוב, צריך לפרגן ולא לשלול ולקטול כל משהו שנראה שונה ממה yoavsimn מכיר

אני לא מבין מה זה הסתימת פיות האלו , מותר לכתוב רק דברים טובים על התקנות ? זכותי להגיד את דעותי , על אחת כמה וכמה שהם נכונות .

תשובות באדום .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...