Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מאמין שאמרת את זה O_O אין לך טיפת כבוד? אני בחיים לא הייתי יורד על מוזיקה של מישהו אחר.

טוב שאתה לא מנסה לחמם פה את האווירה,אני בטוח שגורל הבין שזה בצחוק.:wink:

נ.ב.

שחורה ואלקטרו.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני לא יודע אם יש אלמנט שמסוגל לנגן תדרים נמוכים מאוד באופן מדוייק, ההאבוק 15" הוא פשרה מאוד טובה למי שרוצה SPL מטורף וסאב מוזיקלי באותו אלמנט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

+1 לסרול אין לי מה להוסיף.

בגללכם הפורום אני נוסע עכשיו עם הסאב על 0 והורדתי לו גיין לראות איך הוא נשמע ככה.

בדרך כלל הוא על 5.

פורסם
הטויטרים

אני היחיד כאן שמפריע לו שהמיקום של הטוויטרים הוא מהגרועים שניתן למקם ? ועוד לעשות "בניות" בשביל למקם אותם שם ???

לא חבל ?

לגבי הסאב - אני הייתי שם או IDMAX או זוג כאוס . ההאבוק קצת מפחיד אותי .

פורסם

יואב אתב שם לב למה שאתה רושם בכלל!? אתה באמת חושב שIDMAX אחד משתווה לשני כאוסים,כאוס אחד יספיק בהחלט.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
אני היחיד כאן שמפריע לו שהמיקום של הטוויטרים הוא מהגרועים שניתן למקם ? ועוד לעשות "בניות" בשביל למקם אותם שם ???

לא חבל ?

לגבי הסאב - אני הייתי שם או IDMAX או זוג כאוס . ההאבוק קצת מפחיד אותי .

התכוונתי להגיד IDMAX או זוג פירלס או אודיופיל בנוסף לכאוס כעוס בודד , משום מה זה ברח לי בהקלדה.

הכאוס ברור שמספיק חזק .

לגבי המיקום חבל שזה הורס את ההתקנה אבל אם הלקוח מרוצה זה מה חשוב.

פורסם

ממש לא לדעתי. הלקוח לא יודע מה טוב בשבילו, זה תפקידו של המתקין בעל הידע לייעץ על ההתקנה (נשמע לי די טבעי). למרות שהמיקום לא כזה נורא.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני מסכים איתך , אם ללקוח אין את הידע בנוגע לאיך ממקמים אלמנטים זה תפקיד המתקין להתעקש על כך שכן זה פרט קריטי שמשפיע על התוצאה.

לגבי המיקום הנ"ל , אני מסכים איתך גם כאן , המיקום של הטוויטרים לא כזה נורא , הוא אולי הכי נורא שאפשר היה לבחור :-)

פורסם

לגבי המיקום הנ"ל , אני מסכים איתך גם כאן , המיקום של הטוויטרים לא כזה נורא , הוא אולי הכי נורא שאפשר היה לבחור :-)

הסבר פרט ונמק!

פורסם
אני מסכים איתך , אם ללקוח אין את הידע בנוגע לאיך ממקמים אלמנטים זה תפקיד המתקין להתעקש על כך שכן זה פרט קריטי שמשפיע על התוצאה.

גם אני מעוניין לשמוע, היכן אתה היית מתקין את הטוויטרים...

גם מה שרשמת לא כזה מדוייק, ללקוח הספציפי הזה :) דווקא יש ידע איך למקם אלמנטים, ובחירת מיקום הטוויטרים נעשתה ביחד, אני והמתקין.

פורסם

או על הקורות באוף אקסיס (אחד לכיוון השני)

ולא, ממש לא חייב בניות. להתקין את זה על הקורות היה נראה גרוע בדיוק כמו להתקין את זה בולט על המשולשים.

או בדש בורד בקצה, מכוונים לשמשה. עם אותו "פוד" או לחילופין, אבל זה כבר תלוי בלקוח.

בהתקנת פלאש מאונט.

פורסם

לא הייתי ממהר לשפוט מבלי לשבת ברכב ולשמוע בעצמי.

עקרונית, נכון. המיקום הזה בדרך כלל פחות טוב, אך בהחלט ייתכן שמכוונים כלפי השמשה הם היו נשמעים פחות טוב בגלל החזרים והשתקפויות. בניה על הקורות - אולי זו הוצאה שהלקוח לא היה מעוניין בה או שזה היה נשמע לו פחות טוב.

בשונה ממה שמקובל אולי לחשוב, לא תמיד המיקום בקורות הוא המיקום האידיאלי. כבר יצא לי לשמוע סטאפים ברמות גבוהות שממש הציק לי מיקום הטוויטרים על הקורות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...