Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב המדובר הינו ניסאן אקסטרייל 2006, המערכת (מקורית) היא צ'נג'ר 6 דיסקים, ורדיו טייפ.

במהלך הצריבה אני משתמש בתוכנה המקורית של המחשב - "מדיה פלייר".

לפני הצריבה עצמה המחשב עושה בדיקה לקבצים, משום מה קבצים מסויים הוא מתייג כ"לא מתאימים", יוצא מצב שהוא לא צורב קבצים מסויימים (שירים).

אם אני עושה צריבה רגילה שבה אני צורב דרך המחשב עצמו, ולא דרך מדייה פלייר, הקצבים אומנם נצרבים וגם נקראים במערכת הביתית, אך ברכב - ממש לא.

אנא עזרו לי, איך אפשר ל"סדר" את הקבצים שיהיה אפשר לצרוב אותם מבלי מהמחשב יציג שגיאה ?

משה

פורסם

זה שנעלו לך את ההודעה הקודמת שפתחת לא היה רמז מספיק גדול...שזה לגמרי לא קשור באודיו לרכב...

תצרוב עם תוכנה נורמלית, נרו למשל.

• תוכן חדש...