Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מנכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה :roll:

קראתי כאן על הנושא ואני חושב שהבנתי חלק מהדברים אבל ישנם כמה פריטים לא מובנים לי:

1) כשהנכה מוכר לי את הרכב, הוא מוכר לי במחיר מחירון או שישנה הורדה במחיר איזשהו אחוז מסויים?

2) כשאני מוכר את האוטו לאחר מכן, אם ישנה הורדה ראשונית גם אני אהיה מחוייב להוריד במחיר?

3) האם חלים על הרכב הזה הגבלות כלשהן לאחר העברת בעלות אליי?

תודה רבה לכל העונים

בכבוד רב

מחפש רכב זול חסכוני וטוב

פורסם

יש הורדה בלי שום קשר לבן אדם אם הוא נכה או לא.

אם יש קילומטראז' גבוה אז גם מתקזז במחירון , כנ"ל גם דפיקות בפח , שריטות למיניהן , חלק מהדברים הם מובנים , רכב שנת 2006 עם קילומטראז' של 150000 לא יבקש בכלל מחירון כי הוא יודע שהוא לא יקבל . לכן הוא מקזז מהמחירון באחוזים.

חלק אלו דברים שהקונה מתמקח עליהם .

כשתמכור את הרכב לא חייבת להיות הורדה ראשונית בכלל. מן הסתם שהמוכר רוצה לקבל מחירון ( תלוי ברכב ומצבו , יש כאלה גם שמבקשים מעל ) , והקונה תמיד יחפש על מה להוריד.

אז אתה יכול לבקש מחירון על הרכב שלך , או לבקש מעל . לדוגמא אם יש לך קילומטראז' נמוך יחסית לשנתון שלך, שיפורים למיניהם ברכב וכו'. אבל זה לא אומר בהכרח שתקבל גם מעל המחירון או מחירון. (כמו שאמרתי, הקונה מחפש להוריד ) והשאר תלוי בך.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

ניב תודה רבה לך על ההסבר המפורט

העניין שיש רכבים שהם ניתנים לנכים מהממשלה או גורם ממשלתי כלשהו האם במקרה כזה ישנה הורדה נפרדת לא קשורה לקילומטרז' פגיעות וכולה?

הרכב שאני מעוניין לקנות הוא סוזוקי ליאנה 2004 מחירון שלה 53000 עם קילומטרז' נמוך ויש פגיעה בכנף לא משהו רציני.

ושוב תודה

מצטער אם השאלות שלי נשמעות טיפה דביליות

פורסם

ציטוט מתוך תקנות של משרד התחבורה:

העברת בעלות מנכה.

נכה הפטור מאגרת רישוי רכב ומבקש למכור את רכבו נדרש לפנות למשרד הרישוי עם הקונה לצורך העברת בעלות, ביטול הפטור ותשלום הפרשי אגרה עבור יתרת החודשים היחסי עד לתאריך החידוש (טסט). משרד התחבורה לא מתערב בסוגיה "על מי יחולו הפרשי האגרה", הסוגיה האמורה צריכה להיפתר בין המוכר לבין הקונה. אם ברכב מורכב מנגנון לנכה יש להסיר את המנגנון לפני העברת הבעלות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...