Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בקייב היית רואה לימוזינה כזאת, אז אני מבין ממה יש להידהם:

02-weird-limos-ukrainian-stretch.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אגב לא האמנתי לך על הלימוזינה של ההאמר בארץ כי זה ניראה לי הזוי שתהיה אחת כאן אבל הינה מצאתי תמונה שלה ברשת ואני פשוט בהלם...

רק לי נראה שהחלק האמצעי שלה שקוע? לא נראה כמו עבודה איכותית במיוחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שזה עיוות אופטי בגלל צילום מקרוב בזווית גדולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כמו אוטובוס.

הייתי אומר שלאוטובוס קל יותר לנסוע במעגל תנועה. בסיס הגלגלים בהאמר הנ"ל לא כ"כ קטן יחסית לאורכו, בשונה מהאוטובוס שבו בסיס הגלגלים קטן יחסית לאורכו, מה שנותן לו רדיוס סיבוב קטן יותר.

אני משער שמי שנוהג ברכב הזה מתכנן מראש את הנסיעה ונזהר מכבישים בעייתיים עם הפרעות הזויות לתנועה.

Xbox12341

פורסם
אני חושב שזה עיוות אופטי בגלל צילום מקרוב בזווית גדולה.

לא, באמת, אם תסתכל טוב, תראה שקו הגג יותר נמוך מהדלת האחורית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ההאמר הזה.. אני לא מבין איך הוא מסתובב בכיכר:roll: מישהו יכול להסביר?

הוא לא מסתובב בכיכר. הוא פשוט עולה על הכיכר.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
הלינקולן לימוזינה שיש בארץ ארוכה לפחות כמו הרכב שבתמונה.

אגב לא האמנתי לך על הלימוזינה של ההאמר בארץ כי זה ניראה לי הזוי שתהיה אחת כאן אבל הינה מצאתי תמונה שלה ברשת ואני פשוט בהלם...

18461843.JPG

ראיתי אותה לידי ברמזור אז אני מאשר שזה נכון אם אתה עדיין לא בטוח, חבל שישר התחלף לירוק ולא הספקתי להוציא את הפלאפון לצלם

פורסם

מה לא בטוח? קצת הבנת הניקרא. אני רואה שהתמונה מהארץ, רק מופתע שלא עשו בעיות עם הרכב הזה בכניסה לארץ ורכבים של סדנאות אחרות לא מכניסים (מה שניקרא קיט קארס).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...