Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי לימוד נהיגה הזויים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראתה בראשלצ

נראת על בסיס יום-יומי בראשל"צ

כמו כן ישנם סיפורים רבים של מורי נהיגה בראשל"צ על אב ובן ששנייהם היו מורי נהיגה כאשר האב לימד על אוודי TT והבן על STI..

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני למדתי נהיגה בשנות ה- 80', על סובארו XT TURBO.

צבע לבן, מנווה שאנן בחיפה?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אהה.. נכון... יש בירושלים גם שתי אסטי כלימוד נהיגה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
שברולט אפיקה 09 אוטומט, הקלות הקלות אבל מה לגבי דלק?

סקודה רומסטר

יונדאי טוסון

קאיה ספורטאז'

קאווליר 02

הונדה crv

דייהטסו טריוס צהובה בחיפה

קורולה 96

אקורד 06

כולם אוטומטיות.

נראה לי מוזר ללמד על רכב 3 דל', שבאים לאסוף תלמיד נוסף או שרוצים להביא חבר או בן משפחה לשיעור, שאתה נמצא ברכב כל כך הרבה ועוד בימים גשומים יכול להיות די מעיק.

אני עשיתי טסט ולמדתי לנהוג על רומסטר 1.9 דיזל ידני בירושלים יש 2 כזה אחת הירוקה שאני למדתי עליה ואחת בורדו לא מאוד נדיר.

אתה מדבר על רכבי לימוד נהיגה?

היום ראיתי מאזדה 6 מונית :shock:

0510091342.th.jpg

אני ראיתי את האחת היחידה שיכולה להיותר יותר נדירה ממונית בארץ.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אז לשם ההסבר, אבא שלי מורה נהיגה, אין שום החזר מס ולא בטיח וגם לא אם המורה "חכם ומתוחכם", רכב ללימוד נהיגה זה רכב פרטי אישי של המורה נהיגה ונרשם על שמו ולא על שם בית הספר או דבר דומה אחר שאנשים חושבים, אבא שלי מורה נהיגה 19 שנים ואני יודע טוב מאוד שאין שום אפשרות לקמבן את זה, וניסינו המון, מקסימום אתה מקבל את הדלק כהוצאה מוכרת,

בכול מקרה אני ראיתי גם שברולט קוולאיר כרכב לימוד נהיגה, בין הדברים ההזויים, לא יודע אם ידני או אוטומט כי הם עברו בנתיב מולי

פורסם

מה זאת אומרת הוצאה מוכרת? מורידים לך את המס על הדלק?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם כבר , אני ראיתי WRX כחולה עם ספוילר גבוהה ללימוד נהיגה באיזור כרמיאל,

ולפני כמה חודשים ראיתי גם שברולט קוואליר ירוקה אבל מה זה מעפנה ישנה הצבע שלה מכולף ומלאה חלודה אבל היה בפנים מלא תלמידים והם נראו מבסוטים.

אני למדתי על VW JETTA 1.9TDI 2007 צבע אדום מבריק רכב נקי ושמור חזק וסוב טוב מאוד.(ידני כמובן)

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
מה זאת אומרת הוצאה מוכרת? מורידים לך את המס על הדלק?

מוריד את כמות ההכנסה המוצהרת וכפועל יוצא מפחית את גובה מס ההכנסה.

פורסם

ישנן המון אימפרזות עם שלל "שיפורי" פיברגלס אצל מורי הנהיגה. אני בטוח שכמעט כל מי שטען שראה STI/WRX זה איזה קיט מעאפן (או דווקא לא) של לא יותר מפלסטיק.

בחיפה יש כאלו לפחות עשרה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
לא נדיר בכלל כבר ראיתי כמה.. נדיר לראות 306 :D

עד לפני כמה שנים הן היו מספיק נפוצות כמוניות, גם סיטרואן ZX סטיישן, וגם קסארה.

ישנן המון אימפרזות עם שלל "שיפורי" פיברגלס אצל מורי הנהיגה. אני בטוח שכמעט כל מי שטען שראה STI/WRX זה איזה קיט מעאפן (או דווקא לא) של לא יותר מפלסטיק.

מבחינת המורה זה שילוב מנצח - מצד אחד רכב עם "פוזה" שמושך לקוחות שרובם בני 16-18, ומצד שני לא מספיק חזק כדי להוות סכנה בידי נהג חסר ניסיון (כן, אני יודע שאפשר לעשות תאונה קטלנית גם עם אונו 45, אבל בכ"ז) וגם לא יקר לאחזקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ליד ביתי (כפר שלם) מסתובב סיוויק הייבריד "ל" כולו מלא במדבקות ברוסית ומדבקה ענקית אחת באנגלית: "TURBO". מאוד מצחיק ברכב שכזה. באריאל ראיתי סיוויק הייבריד "ל" בצבע בורדו' date=' בדיוק כמו שיש לי. אולי זה הרכב השני בארץ, אני בכל אופן לא ראיתי אחרים שכאלה.[/quote']

אכן באריאל יש סיוויק הייבריד עם ל', למורה קוראים אריה אם אני לא טועה.

אני בתקופתי למדתי על סופרב 1.9 TDI שנהנתי ממנה מאוד ואני עד היום לא מבין למה יש מעט מהן על הכביש (למדתי ב 2005).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

היום נצפתה ג'ימני ידנית עם ל'.

אחלה רכב ללימוד נהיגה גבוה מעל הכביש:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תוכן חדש...