Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי לימוד נהיגה הזויים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק.התחילו עם רכבים מיוחדים/הזוים,עכשיו פשוט מפרטים כל רכב לימוד שיש :roll:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
  • תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שיעור על פרייבט עולה 90 שקל, שיעור על משאית עולה 150. פלוס אתה לומד ואחר כך נבחן על משאית חלוקה, שהרבה יותר קשה לשלוט עליה.

והרוב פשוט לא צריכים רישיון על משאית (כמה מחבריך שהוציאו רישיון ג' באמת נהגו במשאית מאז?), אז למה לעשות לעצמך חיים קשים?

יותר מזה, נוכח העובדה של85% מהרכבים בארץ יש גיר אוטומטי, יש גם הרבה מאוד אנשים שמוציאים רישיון נהיגה לגיר אוטומטי.

אני מניח שמעטים באמת (לי דווקא היה שימושי כשניהלתי חברות כריתת יערות באפריקה- המקומיים מעריכים את "דוגמת המנהל " שלא רק "טס על שולחן " כמו שאומרים בחיל האויר , ואם אתה עושה רברסים יפים על הרציף הצר , להגיע קרוב ומקביל לדופן האניה עם סמי בולים זה מוערך ויוצר כימיה חשובה ושבירת האנטגוניזם ללבן. )

אבל כך היה נהוג. הדלק אז לא היוה שיקול. היה זול בכל העןלם וגם כאן.

פורסם
זה סתם KIT, וגם הוא די זול, אבל כנראה עושה את העבודה.

זול או לא, הוא נראה מספיק אמיתי בשביל שאני יחשוב שהוא כזה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אני למדתי נהיגה בשנות ה- 80', על סובארו XT TURBO.

לדעתי, כיף יותר, ומעניין יותר ללמוד נהיגה על רכב ספורטיבי.

האצה זו האצה, זינוק בעליה קל יותר(מומנט), בכביש המהיר

הרכב מאיץ יפה עד 90 קמ"ש. ב XT התרגלתי צ'יק צ'אק להחנות,

ולפחות היה מהנה לראות את משתמשי הדרך מפנים מקום ל "ל".

לאחר 10 שיעורים , קבלתי את הרשיון ורכשתי 205GTI חדשה.

תמיד אנשים זוכרים את הרכב עליו למדו נהיגה.

לו היו רבים ממורי הנהיגה מלמדים נהיגה על מכוניות ספורטיביות

היה נחמד יותר מעבר לזאת מבחינת תוכן, היה עדיף ,חשוב יותר

לו היו מלמדים נהיגה נכונה/מתקדמת בשילוב נהיגה על מכונית ספורטיבית

הרי זה משובח.

פייביש חשבתי שהתחלת עם אונו טורבו...

עכשיו אני מבולבל.

פורסם

בחיפה הונדה אקורד 06 שחורה גיר ידני:shock: לא ידעתי שזה קיים עד שראיתי את הל' הנ"ל..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

היום כאשר עשיתי טסט פנימי, נסעה לפניי אקורד 06' תכלת עם "ל" על הגג. מרוב שהייתי עסוק (ובצדק) בדברים רלוונטיים, לא שמתי לב האם ידנית או אוטומטית.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
הם טועים.

מורה לנהיגה משלם מיסים מלאים, ולבסוף מפסיד לא מעט כסף על המכונית.

מורה לנהיגה, אחד עם שכל לפחות, יכול לקבל החזר מע"מ על עלות הרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפני כשבוע יצא לי לראות סיוויק האצ'בק חדשה עם ל' מלמעלה.

קשה להגיד שהייתי שמח מהעניין הזה :)

TFSI Power

פורסם

אוסיף ואגיד, שאם הייתי מקבל עכשיו רישיון הוראת נהיגה, בלי לחשוב פעמיים הייתי רוכש סיטרואן ZX ידנית בלי הגה כח ומשפצ"ר אותה בהתאם.

אחד הרכבים היותר נוחים וקלים לשליטה, וגם בעל התנהגות כביש סלחנית לנהג חסר ניסיון, וגם מספיק זול לאחזקה ולביטוח, כדי לא לכאוב בכיס למורה. אחת כזו שמורה + יישור קו אפשר להשיג בגרושים היום. למי שמודאג, קיימים גם דגמים עם ABS וכריות אוויר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בחיפה הונדה אקורד 06 שחורה גיר ידני:shock: לא ידעתי שזה קיים עד שראיתי את הל' הנ"ל..

בעבר פורסמה כתבה בוואלה! רכב על גנבים שניסו לגנוב בארה"ב הונדה אקורד מהדגם הנ"ל אך לא הצליחו לתפעל את התיבה הידנית.

סיפור כזה בטח גורם לך לפעור פה:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אכן, טורבו דיזל 2.2 ל'.

פורסם

ליד ביתי (כפר שלם) מסתובב סיוויק הייבריד "ל" כולו מלא במדבקות ברוסית ומדבקה ענקית אחת באנגלית: "TURBO". מאוד מצחיק ברכב שכזה. באריאל ראיתי סיוויק הייבריד "ל" בצבע בורדו, בדיוק כמו שיש לי. אולי זה הרכב השני בארץ, אני בכל אופן לא ראיתי אחרים שכאלה.

• תוכן חדש...