Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי לימוד נהיגה הזויים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חדרה.

עד לא מזמן מיצובישי פג'רו ארוך דיזל ידני בבי"ס איציק אברהם

אותו בי"ס, מרצדס C220D מודל 95

דייהו לנוס (איך זה לא התפרק עדיין, לא ברור לי)

מזדה 6

מזדה 3

רובר 400

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואבא שלי מלמד על אימפרזה 04 ידנית :lol::lol:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
הם טועים.

מורה לנהיגה משלם מיסים מלאים, ולבסוף מפסיד לא מעט כסף על המכונית.

תודה רבה.

מה שאני אוהב פה זה את ה"אומרים סתם"

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אצלנו יש כמה סקודה אוקטביה (שנות 2006 +) כמו זו שאני לומד עליה.

יש גולפים דור 4, אלנטרות, גיפ' איסוזו טרופר, ג'טה, אסטרה ישנה אוטומטית, ועוד כמה שאני לא זוכר בדיוק עכשיו.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

בחולון או נתניה לא ממש זוכר הייתי בעבודה שפתאום מולי m3 שחורה חדשה עם ל ותלמיד נהיגה עם שניי ידיים על ההגה מחזיק חזק חזק

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

מעניין למה לא ממשיך הנוהג שהיה בזמנו (אמצע שנות ה-60) לעשות על משאית. כל חברי מהכיתה ואחרים שאני מכיר בגילנו עשו על משאית D-400 / GMC . מעט על פלימוט/לארק.

פורסם

אני למדתי נהיגה בשנות ה- 80', על סובארו XT TURBO.

לדעתי, כיף יותר, ומעניין יותר ללמוד נהיגה על רכב ספורטיבי.

האצה זו האצה, זינוק בעליה קל יותר(מומנט), בכביש המהיר

הרכב מאיץ יפה עד 90 קמ"ש. ב XT התרגלתי צ'יק צ'אק להחנות,

ולפחות היה מהנה לראות את משתמשי הדרך מפנים מקום ל "ל".

לאחר 10 שיעורים , קבלתי את הרשיון ורכשתי 205GTI חדשה.

תמיד אנשים זוכרים את הרכב עליו למדו נהיגה.

לו היו רבים ממורי הנהיגה מלמדים נהיגה על מכוניות ספורטיביות

היה נחמד יותר מעבר לזאת מבחינת תוכן, היה עדיף ,חשוב יותר

לו היו מלמדים נהיגה נכונה/מתקדמת בשילוב נהיגה על מכונית ספורטיבית

הרי זה משובח.

פורסם
מעניין למה לא ממשיך הנוהג שהיה בזמנו (אמצע שנות ה-60) לעשות על משאית. כל חברי מהכיתה ואחרים שאני מכיר בגילנו עשו על משאית D-400 / GMC . מעט על פלימוט/לארק.

אם שיעור עולה 100 שקל ברכב רגיל אז בסילברדו.....:roll:

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

בירושלים, ראיתי במהלך שיעורי הנהיגה שלי (יש לי כבר רישיון, והמלווה נגמר בעוד כחודש וארבעה ימים P:) איביזה FR כרכב לימוד נהיגה. ראיתי גם BMW סדרה 5 וכן יונדאי טוסון. ראיתי אימפרזות ללא הרף (לא יודע אם טורבו או לא). אני אישית נהגתי על טויוטה קורולה משנת 2007 עם טונה של אבזור (מערכת שמע נשלטת מגלגל ההגה, בקרת אקלים (לפי דברי המורה) חלונות אוטומטיים בכל הרכב ועוד כמה דברים שאני לא זוכר...).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שיעור על פרייבט עולה 90 שקל, שיעור על משאית עולה 150. פלוס אתה לומד ואחר כך נבחן על משאית חלוקה, שהרבה יותר קשה לשלוט עליה.

והרוב פשוט לא צריכים רישיון על משאית (כמה מחבריך שהוציאו רישיון ג' באמת נהגו במשאית מאז?), אז למה לעשות לעצמך חיים קשים?

יותר מזה, נוכח העובדה של85% מהרכבים בארץ יש גיר אוטומטי, יש גם הרבה מאוד אנשים שמוציאים רישיון נהיגה לגיר אוטומטי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אצלנו יש כמה סקודה אוקטביה (שנות 2006 +) כמו זו שאני לומד עליה.

יש גולפים דור 4, אלנטרות, , ג'טה, .

מה בדיוק הזוי ברכבים הנ"ל??

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

דווקא הוולוו C30 עוצבה במיוחד ע"מ להעניק שדה ראיה רחב יותר, לצמצם שטחים מתים ולהיות ידידותית יותר למשתמש מהרכב הממוצע. לא פלא אם כך שמשתמשים בה ללימוד נהיגה. מוזר שיש רק מורה אחד כזה, הייתי מצפה ליותר.

בכל הנוגע לרכבים לא שגרתיים, גם לנתניה יש במה "להתגאות" - וולוו S40 חבוטה וניסן אלמרה מאמצע שנות ה-90 הן רק כמה מהפנינים המקומיות. וברעננה יש את חבר הפורום אייזיק דווידוביץ', עם ההונדה H-RV שלו משנת 99, שעדיין נוסעת כמו חדשה ומראה לכל האימפרזות מאיפה משתין הדג.

• תוכן חדש...