Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת

בנוסף הייתי מעוניין לדעת האם למכשירים המומלצים יש תמיכה בשפה הרוסית (בשביל אבא)

והאם לכל מכשיר GPS ניתן להוריד מפות משאר ארצות העולם (לדוגמא מפות איטליה - אני יוצא לטייל שם)

הדרישות היחידות שלי מהמכשיר הוא להיות מכשיר ניווט טוב, ללא מוזיקה/סרטים/סלולארי - כלום.

תודה רבה

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

0 תגובות?

אני באמת מנסה לחפש במנוע חיפוש ויש המון נושאים אבל זה לא עוזר לדרישות שלי.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

כל GPS עושה את מה שביקשת.

המלצה שלי תקנה מכשיר פשוט וזול של sansui למשל

בלי שום תוכנה עליו, ב500 שח מקסימום, ואז תקנה כרטיס זכרון SD ב-30 שקל ותשים עליו igo amigo עם איזה מפה שאתה רוצה.

Stay Dirty

פורסם

למה לקנות משהו זול מאיכות נמוכה ולהסתבך אח"כ בתפעול או כשצריך תמיכה/אחריות?

QUE 430 - דיבורית בלוטוס מובנת, נגן סרטים ומוזיקה, כולל IGO8 מעודכן: מפות ישראל+אירופה+יהדות

כולל אופציה לסימון מצלמות מהירות והתראה, ועוד הרבה פיצ'רים

שנתיים אחריות ע"י ח.י (והם נותנים שירות מצויין)

וגם לא כ"כ יקר, ניתן להשיג בפחות מ1000 שקלים

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2691_2938&products_id=22456

יש גם MIOים למיניהם, אבל אני לא יכול להמליץ עליהם בגלל רמת השירות של היבואן בארץ.

אופציה נוספת היא מחשב כף יד שתתקין עליו תוכנת ניווט בעצמך. פחות פרקטי כי התוכנה עולה לא מעט.

• תוכן חדש...