Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי להתעייץ איתכם, אני כרגע מסיים לימודים ויוצא לחופשה קטנה של 5 חודשים.

אני צריך שתמליצו לי על רכבים פשוטים,בלי הרבה קישוטים ודברים מהסגנון הזה.

קריטריונים:

עד 3 אלף 3.5 גג

שיהיה חסכוני

ושלא ייעשה בעיות כאלה ואחרות בחמישה החודשים היחידים שאני נוסע עליו.

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם
שלא ייעשה בעיות כאלה ואחרות בחמישה החודשים היחידים שאני נוסע עליו.

בתקציב כזה מדובר על רכב ישן. עלולות לצוץ הפתעות לא נעימות, למשל צינור שמתפוצץ באמצע נסיעה וראש מנוע הולך בגלל התחממות.

בתקציב כזה אפשר לקנות שקודה פורמן/פייבוריט למשל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה מודע לעובדה שאתה צריך עוד 3000 שקל לביטוח בצד ואולי 1000 שקל במידה ואין לו ביטוח? וזה עוד לפני שמדברים על יישור קו בסיסי ביותר ובהנחה שהצמיגים שיורכבו על הרכב יהיו כשירים לנסיעה.

אני ממליתץ לך טיפה להרחיב את התקציב אך אם לא תצליח תחפש לך איזה סקודה פורמן או פיאסטה דור 2 או ג'אסטי.זה האופציות היחידות שעולות לי בראש שאיך שהו ישרדו הזנחה פושעת.

סקודה פורמן תוכלל מצוא אקזמפלרים מעניינים בסכום הנ"ל אך חפש לך אולי פיאסטה MK2 זה מדהים עד כמה שהמכונית הזאת יכולה לסבול התעללות והזנחה פושעת.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

סובארו ג'אסטי 91-92 נכנסת לתקציב שלך, רק תיקח אחת שמורה כמה שיותר. אגב, מה מטרת הנסיעה?

נסיעות ארוכות? עירוני? ביו עירוני?

פורסם

מטרת הנסיעה העיקרית זה לנסוע לעבודה ולחזור...בעיקר נסיעות בין עירוניות..כך שמנוע 1400 יכול להתאים

מה אתם אומרים על פיג'ו 205? פיאט אונו? יש עניין?

LEON fr 2007

פורסם

חבר שלי נפל קורבן לסוזוקי סוויפט שקצת אכזבה אותו ולכן אני קצת מפחד להתקרב לסוויפט...אני מבין שאני לא עומד לשבת ברכב מנהלים ב-3 אלף שקל אמנם ,אבל עדין רוצה את המינימל

לשאלתי, פיג'ו 205 מה דעתכם?

LEON fr 2007

פורסם

205, סוויפט, פיאסטה, כולן טובות. מה שבאמת חשוב זה למצוא אקזמפלר ספציפי במצב טוב, לא משנה איזו מהשלוש. חשוב לבדוק בשבע עיניים כל מכונית, עם חבר מכונאי אם יש כזה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

שלום סניור.

רכישת רכב ב3000 ש"ח היא בעיתית.

אתה יכול למצוא כמו שכתבו -פיאט אונו,פז'ו 205 ,ואולי סוזוקי סוויפט או דייהטסו שרייד.

הרכבים יהיו במצב מכני-לא טוב במיוחד.

לצפות שלרכבים לא יהיו בעיות ,זה בלתי אפשרי בעליל.

מי שמוכר רכב כזה ,סביר להניח שרוצה להפטר מהגרוטאה.

לכן עשה לעצמך טובה ,ותמתח את התקציב עד 7000-8000 ש"ח

שם כבר תוכל למצוא מכוניות סבירות.

בטווח המחירים האלה אני מכרתי דייהטסו שרייד 93 עם 170000ק"מ

במצב פנימי ומכני מצוין-וגם קונה הרכב ,שהוא מקורב נהנה מאוד ממנה.

מסקנה-ב3000ש"ח תקנה צרה שתשב רוב הזמן במוסך-תמתח את התקציב

או שהאוטו שתקנה ימתח לך את התקציב על תיקונים.

בהצלחה רבה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אומנם תוכל למצוא איזו פיאסטה / 205, אך לרכוש רכב בתקציב הזה זה להכניס ראש למיטה חולה (כאמור לעיל) ולא הייתי ממליץ על כך. רד מזה ותשתמש בתחבורה ציבורית על מנת להגיע לעבודה. אומנם יגזול קצת זמן, אך תישאר עם כסף בכיס וראש שקט.

• תוכן חדש...