Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני שואל אותך, כי אתה הצבעת עבורם אני הצבעתי עבורם? (אחרת הם לא היו שם). שלטון קלוקל מעיפים (בארץ דמוקרטית) באמצעות בחירות הבעיה היא שאין לך מישהו יותר טוב לבחור בו ואתה יודע את זה, לא באמצעות בכי. כיוון שב-40 השנים האחרונות הייתה בחירה מוצלחת אחת בלבד מעניין מאוד מהי?, המסקנה היא שאנחנו נהנים עם הדרקעס האלה שמוצצים לנו את הדם.

אמרנו כבר בלי פוליטיקה בפורום נכון?:roll:

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. אמרו בלי פוליטיקה באופ-טופיק.

2. זו לא פוליטיקה, כי במהלך אותן 40 שנה נבחרו ממשלות גם מימין וגם משמאל, בסוף (כמעט) כולם דואגים רק לכסאם ולמעמדם, לא לציבור אותו הם מתיימרים לייצג, ללא קשר להשתייכות פוליטית.

3. מה שאפשר לעשות הוא להקים מפלגה חדשה ואחרת. לצערנו עד היום הנסיונות הללו נכשלו, וגם אלה שנבחרו על בסיס שינוי (בלי קשר למפלגה, באותה נשימה אפשר להזכיר גם את הגימלאים, ישראל ביתנו ועוד) בגדו בעקרונות למען הכסא.

4. אני לא אציין את הממשלה ההיא, אמרנו בלי פוליטיקה בפורום. ;-)

פורסם

3. מה שאפשר לעשות הוא להקים מפלגה חדשה ואחרת. לצערנו עד היום הנסיונות הללו נכשלו, וגם אלה שנבחרו על בסיס שינוי (בלי קשר למפלגה, באותה נשימה אפשר להזכיר גם את הגימלאים, ישראל ביתנו ועוד) בגדו בעקרונות למען הכסא. 4. אני לא אציין את הממשלה ההיא, אמרנו בלי פוליטיקה בפורום. ;-)

3.איזו מפלגה חדשה ואחרת תקים בדיוק?:roll:

(אולי כזאת שקוראים לה קארספורום שבה לפחות אני ואתה ניהיה שרים):wink:

4.למה? עכשיו אני נורא סקרן.:roll:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

לא קראתי את כל התגובות אז יכול להיות שאני חוזר על אנשים

אבל מאסר? 3 שנים?

נהיגה בשכרות? אני מבין

חריגה בהרבה מעל המשקל המותר? גם את זה אני מבין

אבל על זה ש80% מהכבישים הראשיים מוגבלים על 90 קמ"ש וזה פשוט מדכא לנסוע בהם אפילו 100 וחרגתי ב40 מעל אני צריך להיכנס לכלא?

אפשר להבין את החוק אבל אם רוצים לתת בו קצת היגיון אז שיעלו את הגבלת המהירות

פורסם

בנוסף דברים ששווה לדעתי להוסיף לחוק:

כל נהג הנמצא אשם/גורם לתאונה או כמעט תאונה והוכח זאת, ישא בעונש של מינימום 3 חודשים מאסר + קנס כספי לא מבוטל כל נהג שנתפס עובר ברמזור אדום יקבל את הקנס המכובד שקיים קיום ובנוסף רכבו ישלל לחודש ימים

צריך לחשוב על עוד עונשים על עבירות שהם מעבר למהירות, כי "לצערנו" לא המהירות הורגת את עמנו על הכביש.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

עבירות אחרות לא תופסות כותרות בעיתונים וגורמות לציבור לחשוב שלמישהו באמת איכפת מהנפגעים בתאונות.

ההוא עם הדולרים - מפלגת CF לא תהיה. נוסה בעבר. אין בסיס אלקטורלי, כי ביום הבחירות, כ"א מצביע שבטית, ולא עפ"י רציונל.

פורסם

איזה מצחיקים אתם , כמה אבל כמה כבר יש אוהבי הגה בארץ ? הקול שלנו לא ממש ישפיע על שום חקיקה שתעזור לנו, אולי מתישהו יעלה איזה שר תחבורה צעיר שחובב הגה והוא יזום חוק כזה וישתמש בתירוץ שזה מה שיקח את החבר'ה הצעירים מהרחובות.

• תוכן חדש...