Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"הקם להורגך השכם להורגו"

כל המשמר האזרחי ומתנדבי המשטרה מושתת על זה.

רעיונו של יוסי אולי קיצוני משהו אבל לזכותו ייאמר שהוא מנסה למצוא פתרונות למיגור תופעות שטוב יהיה שלא נראה אותם בכבישים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רעיונו של יוסי אולי קיצוני משהו אבל לזכותו ייאמר שהוא מנסה למצוא פתרונות למיגור תופעות שטוב יהיה שלא נראה אותם בכבישים

זה מדרון חלקלק מהסוג הגרוע ביותר.

בהתחלה יקימו מינהלת שתטפל בעבריינים הכבדים - וזה בהחלט מבורך. בהמשך השטינקרים (סליחה הצלמים) יחפשו את האתנן שלהם וכשלא ימצאו אותו יצלמו עברות זניחות כמו אי עצירה מוחלטת בעצור בכבישים שכוחי אל, נהג שלא אותת ועוד מיני עבירות "רציניות".

גם המינהלת שתוקם תעשה ככול הניתן כדי לשמר את עצמה (לשמר את עצמה = לעשות כל מה שניתן שלא ייסגרו אותה כדי לשמור על הג'ובים).

כששהשכן שלך יצלם אותך מניע את הרכב, מתחיל נסיעה ורק אז רוכס את חגורת הבטיחות (נסיעה ללא חגורה) וכל זה כדי לקבל עוד 20 ש"ח הנחה בדמי הביטוח - אז אתה תבין לאיזה תהום התדרדרנו.

כפי שכתבתי - "למלשינים לא תהייה תקווה".

פורסם

דווקא איתות זאת עבירה חשובה. לא במדינת ישראל - אבל עדיין חשובה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

איתות הוא פעולה משנית, שצריכה להתלוות אל הפעולה הראשית - מבט במראה/ממול/מהצד כדי לוודא שהסטייה מהנתיב שאתה עומד לבצע אינה מפריעה לאף אחד, או, לחילופין - הנהג איתך בקשר עין כך שאחרי שתפעיל את האיתות - הוא יבין שאתה מבקש לסטות מנתיבך.

בארץ אנשים מתייחסים לאיתות כאל ציווי - מספיק שהפעלתי איתות כדי לעבור בלי להסתכל אפילו. זה צריך להיות ההיפך.

פורסם

דווקא אני שם לב בכבישים שאנשים לא טורחים לאותת. גם לא תמיד להסתכל. או באופן כללי לכוון את המראות ככה שהם יראו משהו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בארץ אנשים מתייחסים לאיתות כאל ציווי - מספיק שהפעלתי איתות כדי לעבור בלי להסתכל אפילו. זה צריך להיות ההיפך.

:mm_yeah:

12345

פורסם
הרתעה זה מה שהרבה אנשים רצו והינה הם קיבלו את מה שהם רוצים, עכשיו כולם אכלו אותה.

אני רוצה רק שיהיה בארץ ספורט מוטורי חוקי וזהו מה זה קשה???אבל לתת 3 שנים על מהירות זה קל

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

גם אני רוצה את זה בדיוק כמוך,אבל קל להם לתת 3 שנים מאסר על מהירות מאשר לחוקק חוק שיאשר מרוצים חוקיים במדינה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

ככה בקטנה וגם מה שכתוב בסוף

עבירות

(תיקון מס' 15) תש"ם-1979

(תיקון מס' 40) תשנ"ו-1996

(תיקון מס' 51) תש"ס-2000

(תיקון מס' 72) תשס"ו-2005

62. העובר אחת העבירות האלה, דינו – מאסר שנתיים או קנס כאמור בסעיף 61(א)(3) לחוק העונשין, התשל"ז-1977 (להלן – חוק העונשין) ואם העבירה היא עבירת קנס שדן בה בית המשפט – קנס פי 1.25 מהקנס האמור בסעיף 61(א)(1) לחוק העונשין:

מיום 15.12.2005

תיקון מס' 72

ס"ח תשס"ו מס' 2040 מיום 15.12.2005 עמ' 91 (ה"ח 154)

62. העובר אחת העבירות האלה, דינו – מאסר שנתיים או קנס כאמור בסעיף 61(א)(3) לחוק העונשין, התשל"ז-1977 (להלן – חוק העונשין) ואם העבירה היא עבירת קנס שדן בה בית המשפט – קנס פי 1.25 מהקנס האמור בסעיף 61(א)(1) לחוק העונשין, התשל"ז-1977:

(1) מפיר הוראה מהוראות פקודה זו;

(2) נוהג רכב בדרך קלות ראש, או ברשלנות, או במהירות שיש בה בנסיבות המקרה סכנה לציבור, אף אם היא פחותה מן המהירות המקסימלית שנקבעה;

(תיקון מס' 15)

תש"ם-1979

(תיקון מס' 72) תשס"ו-2005

(3) הוא שיכור בהיותו נוהג רכב, או בהיותו ממונה על הרכב, בדרך או במקום ציבורי; לענין זה, "שיכור" ו"ממונה על הרכב" – כהגדרתם בסעיף 64ב;

מיום 6.12.1979

תיקון מס' 15

ס"ח תש"ם מס' 949 מיום 6.12.1979 עמ' 22 (ה"ח 1396)

(3) הוא שיכור בהיותו נהג של רכב נוהג רכב, או בהיותו ממונה על הרכב, בדרך או במקום ציבורי;

מיום 15.12.2005

תיקון מס' 72

ס"ח תשס"ו מס' 2040 מיום 15.12.2005 עמ' 91 (ה"ח 154)

(3) הוא שיכור בהיותו נוהג רכב, או בהיותו ממונה על הרכב, בדרך או במקום ציבורי; לענין זה, "שיכור" ו"ממונה על הרכב" – כהגדרתם בסעיף 64ב;

(תיקון מס' 15)

תש"ם-1979

(4) בהיותו נוהג רכב שדרך נהיגתו גרמה לעבירה הוא מסרב להגיד שמו או מענו או מגיד שם או מען כוזבים;

מיום 6.12.1979

תיקון מס' 15

(4) בהיותו נהג של רכב נוהג רכב שדרך נהיגתו גרמה לעבירה הוא מסרב להגיד שמו או מענו או מגיד שם או מען כוזבים;

(תיקון מס' 5)

תשכ"ה-1965

(5) בהיותו בעל רכב או מחזיק רכב או מי שהרכב בשליטתו, אינו מוסר מיד, לפי דרישתו של שוטר, ידיעה שבידו למסרה והיא עשויה להביא לזיהויו ולתפיסתו של נהג הרכב שהיה מעורב בתאונה או שבדרך שימושו ברכב היה משום עבירה, אלא שאם נדרש למסור את הידיעה בכתב – עליו למסרה תוך 15 יום מיום הדרישה;

מיום 18.7.1965

תיקון מס' 5

ס"ח תשכ"ה מס' 460 מיום 18.7.1965 עמ' 203 (ה"ח 623)

החלפת פסקה 62(5)

הנוסח הקודם:

(5) בהיותו בעל של רכב שדרך נהיגתו גרמה לעבירה אינו מוסר ידיעה שבידו למסרה והיא עשויה להביא לזיהויו ולתפיסתו של הנהג;

(תיקון מס' 15)

תש"ם-1979

(6) בהיותו נוהג רכב מנועי או ציבורי אינו מציג את רשיונו כשהוא נדרש לכך על ידי שוטר;

מיום 6.12.1979

תיקון מס' 15

(6) בהיותו נהג של רכב נוהג רכב מנועי או ציבורי אינו מציג את רשיונו כשהוא נדרש לכך על ידי שוטר;

(תיקון מס' 15)

תש"ם-1979

(7) בהיותו נוהג רכב אינו עוצר בשעה שבגלל מציאות רכבו בדרך אירעה תאונה לאדם, או לבהמה או לרכב שאדם ממונה עליהם, ואינו מגלה, כשנדרש לכך, שמו ומענו שלו ושמו ומענו של בעל הרכב ואת תו הרישום או המספר של הרכב;

מיום 6.12.1979

תיקון מס' 15

(7) בהיותו נהג של רכב נוהג רכב אינו עוצר בשעה שבגלל מציאות רכבו בדרך אירעה תאונה לאדם, או לבהמה או לרכב שאדם ממונה עליהם, ואינו מגלה, כשנדרש לכך, שמו ומענו שלו ושמו ומענו של בעל הרכב ואת תו הרישום או המספר של הרכב;

(8) מפיר הוראת תמרור שבדרך או אות הניתן על ידי שוטר במדים;

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לחוקק חוק שיאשר מרוצים חוקיים במדינה.

עצם רעיון החקיקה הוא מטומטם וכמעט אין לו אח ורע בעולם. אם אני רוצה לשחק כדורגל, הרשויות המקומיות (זרוע של המימסד) בונות לי מגרש. אם אני רוצה לשחק טניס, הרשויות המקומיות בונות לי מגרש. אם אני רוצה לארגן אירוע ספורט תחרותי עם קהל, מוסדות נתמכי משרדי ממשלה (המועצה להסדר הימורים/מפעל הפיס) בונים אצטדיון, המשטרה מגדירה את צרכי הבטחון כפי שהיא רואה אותם, מד"א מגדיר את צרכי הרפואה כפי שהוא רואה אותם, וזהו !

את החוקים קובעת FIFA, FIBA או ההתאחדות העולמית לטניס (איך שלא מקללים את שמה).

כשאני רוצה לארגן מירוץ מכוניות, לא ברחוב חלילה, אלא במתחם סגור - אוסרים עליי את זה. כשאני מבקש לבנות מסלול כזה, שעולה הרבה פחות מאצטדיון - אומרים שזה אסור. כשאני מבקש לבנות את המסלול על חשבוני, לאבטח אותו על חשבוני, להביא חובשים על חשבוני ועוד כהנה וכהנה - אומרים לי - אסור ! כשאני מבקש לקבל עליי את החוקים של FIA, שמקובלים בכל העולם - אומרים לי - אסור !

למה לעזאזל הממשלה ו/או מוסדות השלטון צריכים בכלל לדחוף את האף שלהם לספורט המוטורי?

ברור ומובן לי למה המשטרה תתערב אם הפעילות תיעשה בשטח ציבורי פתוח שבו יש עוד משתמשים בשטח/דרך. אבל בשטח סגור ומגודר? בשם איזה חוק מונעים ממני לעסוק בספורט הזה? :evil:

פורסם

למה לעזאזל הממשלה ו/או מוסדות השלטון צריכים בכלל לדחוף את האף שלהם לספורט המוטורי?

ברור ומובן לי למה המשטרה תתערב אם הפעילות תיעשה בשטח ציבורי פתוח שבו יש עוד משתמשים בשטח/דרך. אבל בשטח סגור ומגודר? בשם איזה חוק מונעים ממני לעסוק בספורט הזה? :evil:

תאמין לי שאני לא יכול לענות לך על אף אחת מהשאלות.:roll:

תשאל את אלה שמחממים כל היום את הכיסא ואוסרים עליך לחיות.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אני שואל אותך, כי אתה הצבעת עבורם (אחרת הם לא היו שם). שלטון קלוקל מעיפים (בארץ דמוקרטית) באמצעות בחירות, לא באמצעות בכי. כיוון שב-40 השנים האחרונות הייתה בחירה מוצלחת אחת בלבד, המסקנה היא שאנחנו נהנים עם הדרקעס האלה שמוצצים לנו את הדם.

• תוכן חדש...