Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגרת רישוי לרכב דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בנוגע לאגרת הרישוי של רכבי הדיזל

אז ככה

כמה אמורה לעלות אגרת רישוי לרכב דיזל ? האם עדיין קיים ההיטל על רכבי הדיזל ?

ואם לא, האם המחיר של אגרת הרישוי לרכב מסויים נניח "אאודי A6 דיזל"

צריכה להיות שונה מאותו הרכב רק נניח עם מנוע 2.4 ליטר בנזין ?

ובכלל כמה אמורה להיות האגרה לרכב מסדרה 5(מבחינת הרישוי ) למיטב ידיעתי באזור ה 1200 ש"ח , אני צודק?  

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

בשנים האחרונות האגרה יורדת כל שנה לדוגמה אם לפי שלוש שנים האגרה היתה כמעת 3 אלף לבורה דיזל כיום היא בסביבות 1600 ש"ח

פורסם

אני מקווה שהלינק הבא יעזור:

http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_RISHUI_INFO/index.jsp?subject=HE_RISHUI_INFO_16

שאלה בנוגע לאגרת הרישוי של רכבי הדיזל

אז ככה

כמה אמורה לעלות אגרת רישוי לרכב דיזל ? האם עדיין קיים ההיטל על רכבי הדיזל ?

ואם לא, האם המחיר של אגרת הרישוי לרכב מסויים נניח "אאודי A6 דיזל"

צריכה להיות שונה מאותו הרכב רק נניח עם מנוע 2.4 ליטר בנזין ?

ובכלל כמה אמורה להיות האגרה לרכב מסדרה 5(מבחינת הרישוי ) למיטב ידיעתי באזור ה 1200 ש"ח , אני צודק?

פורסם

כי הממשלה יכולה אז היא לוקחת , אין שום סיבה אחרת ,

אבל בתכלס כי הדיזל משמש הרבה ל"עבודה"

אבל אני חושב שא' דיזל יותר איכותי לסביבה

יותר חסכוני , אז למה לא דוחפים לשימוש נרחב בדיזל ?

אבל באמת , מישהו יודע לאיזו סדרה משתייכת האאודי ?

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

:shock:לא יודע...אני לא משלם יותר על דיזל :shock:

אני משלם (נכון להיום) 4.86 על ליטר סולר. ליטר בנזין באותה תחנה עולה 5.60 ש"ח. אז תסביר לי איך משלמים יותר על סולר.

אגרת רישוי שלי בשנה שעברה הייתה 934 ש"ח. זה בדיוק מה שמשלם רכב בנזין. אז מי משלם יותר על דיזל?

פורסם

אני מדבר על העבר , בעבר אגרת דיזל יכלה להגיע ל4000 שקל ,

בגלל זה התחלתי את כל השאלות האלו כי זה משהו שממש יכול להזיק ולהוריד ,

אני שמעתי שהורידו את האגרות של הדיזל , אבל לא הייתי בטוח לכן רציתי לוודא

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם
שאלה שקשורה לכאן. למה לעזאזל משלמים יותר על דיזל?

שילמו יותר על רישוי לרכב דיזל כי המיסוי על הסולר עצמו היה נמוך מהמיסוי על הבנזין. במהלך שלקח כמה שנים העלו את המיסוי על הסולר והורידו במקביל את תוספת האגרה על הרישוי השנתי.

אם אני לא טועה בעלי רכב מסחרי מעל 3.5 טון, שמשמש לצרכי עסק יכול לקבל זיכוי מס כלשהו בעבור הסולר שהוא רוכש עבור הרכב.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...