Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה עשיתי נסיעה עם הרכב ברביעי בלילה מהצפון הרחוק לדרום, באמצע הדרך פתאום נכבה הרכב בלי שום סימני התרעה או משהו ומסרב להניע.מסתבר אחר כך שנתקעתי ליד איזה כפר ערבי דבר שלא ממש עזר למצב.

אחרי שפתחתי מכסה מנוע, התחלתי להתעסק שם בכול מני דברים עם האור של הטלפון שבקושי עזר לי

האוטו הניע לדקה וחצי ועשה רעשים חזקים של גמגום, ברגע שנגעתי בגז האוטו נחנק ונכבה.

חשוב לציין שבמחוג דלק היה קצת מעל לרבע התחתון.

טוב התייאשתי התקשרתי לחברת ביטוח הם שלחו לי ניידת שירות כזאת יצא בחור נחמד בעל ידע מכני מעולה

שתינו מנסים להבין למה הרכב מסרב להניע יש סטרטר יש הכול.

טוב כעבור 20 דקות הבחור הגיע למסכנה שאין דלק בכלל באוטו אמרתי לו שמע אין מצב רשום במיכל שיש מה עושים

טוב נסענו להביא דלק מהאזור לא רחוק מאיפה שנתקעתי חזרנו הוספנו למיכל 5 ליטר דלק

בכול זאת האוטו הזי*ן הזה מסרב להניע אני כבר מיואש לא יודע מה לעשות לא מגיע דלק למנוע

הבחור כבר רצה להתייאש וגם אני הייתי על סף עצבים עוד שנייה הייתי שורף תאוטו.

הוא אומר לי בוא ננסה עוד משהו..

הרמנו את האוטו את גי'ק התחלנו לתת סוג של מכות למשאבת דלק לצינורות נחשו מה קרה שוב לא מניע

טוב חשבנו מה לעשות טוב הוצאתי את כול התיקים מהמושב האחורי החברה יצאה גם

הרמנו את הכיסאות התחלו להתעסק שם עם המשאבת דלק, אחרי 35 דקות שאני לא יודע מה הבחור עשה שם הפך חצי אוטו

האוטו סוף סוף הניע!!! חזר לי חיוך על הפנים והמשכתי בנסיעה כרגיל בלי בעיות מיוחדת.

רציתי לשאול כמה שאלות

אחרי 300 קילומטר שעבר הרכב לאחר אותו תקרית

לא נתקלתי בבעיות בכלל

מה היתה הבעיה המצוף שמזייף?

או שזה אולי המשאבה שהפסיקה לעבוד?

כרגע אני לא יודע מתי למלא דלק במדוייק

אני נאלץ כול פעם שהמחוג מגיע לחצי למלא

מה צריך לבדוק ואיך לבדוק..?

תודה על העזרה.

פורסם

לא ניראה לי שהבעיה היא המצוף כי אתה אומר שמילאתם 5 ליטר הרכב עדיין לא הניעה יכול להיות שהבעיה במשאבה או ברשת שלה או בחיבורים כי אתה אומר שהוא התעסק שם

פורסם

אני הולך יותר לכיוון המשאבה שהפסיק להגיע לה מתח, כנראה הוא חיבר בחזרה וזה התניע את הרכב.

ואולי זה צירוף מקרים של מד דלק מזייף ומאשבה בלי חשמל .

הכל יכול להיות , אגב לא ציינת באיזה רכב מדובר , וליד איזה כפר בדיוק נתקעת .8)

HONDA CIVIC LS

פורסם

אני חושב לכיוון המשאבת דלק ,בדרך כלל המשאבה חוזרת לעבוד אם נותנים לה כמה מכות.

או שהיה איזה נתק שהוא חיבר לך.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מדובר ברנו קליאו RSI

יש מצב שהוא סידר את העינין של המשאבה אולי הוא איפס הוא שחיבר שוב, כי כרגע הכול בסדר

לפי דעתי הבעיה היא במצוף אבל העינין לא סגור.

לקחתי סיכון אמרתי לעצמי אני לא ממלא דלק עד שהמחוג של הדלק לא יורד מתחת לרבע התחתו,ן כי מתי שנתקע אז האוטו היה קצת מעל לרבע התחתון

ואז נראה עם הבעיה היתה במשאבת דלק כי כרגע אין בעיה מיוחדת או שהמצוץ מזייף פשוט.

נחכה ונראה אני יעדכן בהמשך.

בקשר לכפר אנא ערף

היה מפחיד שם

פורסם

ככל הנראה הוא התעסק עם המגעים של משאבת הדלק,

בכל מקרה אני ממליץ לך לקפוץ לחשמלאי שיבדוק את העניין לעומק,

בלי קשר אל תישאר עם מעט דלק , הדלק אמור לקרר גם את המשאבת דלק .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מנסיוני ונסיון אחרים , המצוף ברכב הזה הוא בעייתי מאוד (בקליאו, ברנו 19 ושאר דגמים מבוססי מנוע אנרג'י 80 מהשנתונים הנמוכים).

אבל, הבעיה גם אצלי וגם אצל אחרים שהכרתי , היתה מחוג מזייף , קופץ בצורה רנדומלית ובאופן כללי לא נותן חיווי. מעולם לא נתקלתי במקרה בו המצוף גרם לתקלה שציינת.

גם דעתי היא , שהכיוון הוא משאבת דלק. אני לא רואה איך המצוף יכול לגרום לבעיה של אספקת דלק.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...