Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הכפתור בחלון של הנוסע ליד הנהג בדייהטסו שרייד 99 התקלקל.

הייתי במקום שמתעסק עם זגוגיות (כי החלון נתקע לי במצב פתוח) והם אמרו שצריך רק להחליף את הכפתור ושכדאי לקנות כפתור מקורי במוסך מורשה. במוסך המורשה אמרו שאין להם דברים כאלה (הם יכולים להחליף את כל הקומפלקס של הכפתורים שעל יד הנהג בסכום מטורף של בערך אלף ש"ח).

איפה אפשר להשיג כפתור פשוט שמתאים לדלת של הנוסע ליד הנהג? -עדיף באיזור ירושלים

תודה!

8)

פורסם

נסי במגרש לפירוק/חלפים משומשים (בד"כ יש אחריות של 3 חודשים על חלקי חשמל(. הכי טוב בשבילך, למצוא חשמלאי רכב שיקח עליו את המשימה + ההרכבה וכך לא תצטרכי להתרוצץ.

×
×
  • תוכן חדש...