Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא חיתמו על העצומה בנושא העלאת המהירות המותרת בכבישים הבין עירוניים, נושא שידוע אצל כל חובב רכב. ביחד נצליח (אולי) לשנות את החוק ההזוי הנהוג כיום.

אם אפשר, פרסמו עצומה זאת בכל דרך אפשרית המקובלת כיום, ע"מ לצבור חתימות נוספות.

קישור לעצומה:

http://www.atzuma.co.il/petition/stio/1

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אופציה ל140 בכביש 6 זה אומר שאנשים יסעו לך על 160, 170, כי הם הוסיפו 10% סטייה של הממל"ז/ מצלמה ועוד 10 קמ"ש להתבכיין- "כולה 10 קמ"ש מה קרה"?

חצי מהאנשים לא יודעים לנהוג ב90 קמ"ש, למה לתת להם לנהוג כמעט פי 2 מזה?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני חתמתי מקווה שיעזור (אני יודע שלא, חבל).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אופציה ל140 בכביש 6 זה אומר שאנשים יסעו לך על 160, 170, כי הם הוסיפו 10% סטייה של הממל"ז/ מצלמה ועוד 10 קמ"ש להתבכיין- "כולה 10 קמ"ש מה קרה"?

חצי מהאנשים לא יודעים לנהוג ב90 קמ"ש, למה לתת להם לנהוג כמעט פי 2 מזה?

אתה טועה לדעתי.

תמיד אומרים שהציבור הישראלי יעשה כנגד מה שאומרים לו אפילו שבאים לטובתו.

לא בהכרח יהיה שלט 120 ואנשים "ירביצו" 140 בשביל שגיאת ממל"ז וכזה דבר, דרך אגב אני בטוח שלגבי הסטייה 90 אחוז מהנהגים בישראל לא מודעים אלייה, אני יודע שעד רגע זה לא ידעתי.

יש שלט 70 ואנשים נוסעים מאה, 30 מעל המותר, במידה ותופס אותם שוטר הם "אוכלים אותה", והם לא עושים את זה בשביל הכיף שלהם תאמין לי שלא, אנשים ממהרים עבודה עניינים אישיים וכו', אני חושב שלנסוע 120 בכביש שמאפשר זאת הן מבחינת הרכב והן מבחינת הכביש מתאים בהחלט, אני לא חושב שיעלו ל120 ואז אנשים יתגרו ויסעו 150.

בסופו של דבר זה תלוי בבנאדם ספציפי, אנשים עוברים על המהירויות יום יום בהפרשים של 20-30 קמ"ש כי זה מתאים לתנאי הדרך, הרכב שלהם עומד בזה והם בטוחים בזה.

יש את אלה שמגזימים ונוסעים 160-200 אבל זה לא משנה עם המהירות בכביש תהיה 120 או 70.

בסופו של דבר, בכל מקרה אנשים עוברים על הגבלת המהירות של היום, אז זה לא משנה עם יעלו את המהירות בכבישים של 70 ל100 כי בסופו של דבר כולם יסעו שם 100.

פורסם
מסכים לחלוטין

יש אנשים שמסוכן אם יסעו במהירויות כאלו בכל כביש.

אנשים לעולם לא נוהגים במהירות המותרת בחוק, אלא אם כן הם חולפים ליד מצלמה או מקום המיועד לממל"ז

והם מתחלקים לשניים כלדהלן:

אנשים אחראיים שיודעים שמסוכן להם ליסוע במהירויות כאלו, יסעו לאט ובזהירות.

אנשים לא אחראיים, לעולם לא דופקים חשבון ותמיד נוסעים במהירות שבאה להם.

פורסם

העצומה הזו לא תעזור מכיוון שאפילו אם תביא עצומה חתומה על ידי 4,000,000 מליון איש, לא יאשרו דבר כזה אף פעם (בטח לא עם רמת הכבישים העלובה שיש לנו בארץ).

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

ביום שבו מחירי הדלק עלו אתה באמת חושב שכדאי לסוע 140 בכביש 6? כלומר כדי להנות מצריכת דלק נורמלית תסכן את החיים שלך ותנהג 40 (פלוס 20 30 קמ"ש ישראליים) פחות מהמהירות המותרת? מהמהירות שאנשים נוסעים? לא חושב. את ה1:4 שאני אשיג ב160 אני אבקש ממך לשלם.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

עצומות כאלה אי פעם נלקחו ברצינות?

יש אנשים שמופיעים כמה פעמים, אפילו לא טורחים לזייף שם אחר. בנוסף, תסתכלו על הגילאים.. אני בטוח שהממשלה תרצה להתייחס לעצומה שיש בה אנשים בגילאי 75-95 (אנחנו רוצים עוד מקרים של קשישים ב130-140 קמ"ש?) ו90% נהגים צעירים וחדשים.

חוץ מזה, עם המחיר החדש של הדלק, העליה שהולכת לבוא עם מחיר החבית החדש ועם המס החדש על מכוניות אני באמת בספק שאנשים ירצו לנסוע יותר מהר. אולי יותר לאט?

דרך אגב, 100 קמ"ש בכביש דו סיטרי ללא גדר הפרדה? תסלח לי אבל אני לא חושב שבן אדם שפוי כתב את זה. לא אחד שחשב על זה לעומק לפחות.

גם אם הכבישים בארץ מאפשרים את זה, עכשיו זה לא הזמן. עדיף שישקיעו את המאמץ והכסף במחלפים טובים יותר לחסוך פקקים מלדאוג שבשעתיים ביום שאין פקקים אנשים יסעו יותר מהר. רוב הזמן על הכבישים של רוב האנשים בארץ הוא לא בנסיעה במהירות המותרת אלא הרבה פחות תודות לפקקים - תפתור אותם וזה יעשה הרבה, הרבה יותר תועלת.

פורסם

כדי שתידע מה הסיכויים שלך נסה להחתים בכנסת. ואם אתה חושב שדעת קהל קובעת להם,- פרסם בעיתונים ושים שכפ"צ וכ"פלד.

80 קמ"ש מתאים,יעיל,כלכלי,בטוח ,הגיוני למדינת ישראל. חוקי אוטובאנים אולי יעזרו לנו להיות טורקיה. גרמניה/איטליה לא .(הכלב שלי אומר 60,- זאת המהירות המירבית, במדויק, בה הוא סובל את הרוח עם הראש בחוץ) נסה לנסוע מעל 55/70 MPH באמריקה עם ההייווי פאטרול שמשעין אותך על האוטו ברגליים מפושקות/בריטניה - עם כל המצלמות

המהירות הממוצעת בערים גדולות-12 קמ"ש ופחות. עוזר לך להגיע לפקק בכניסה לעיר דקה לפני ? גם את זה לא תשיג ברוב המקרים.

זה חלק ממה שיגידו היועצים נגדה למי (?) מהקובעים שייטרח לקרוא את העצומה שלך.

פורסם

עכשיו הסתכלתי בפרופיל שלך וראיתי שאתה בן 15. אתה כל כך רחוק מרישיון שאני לא מבין מה אתה בכלל דואג לזה. קודם תיסע ב110 קמ"ש, אחר כך תבקש עוד אם אתה באמת רוצה וחושב שצריך ואפשר (תובנה קטנה - לא צריך ובטח ובטח שאי אפשר).

הדבר הראשון שמדאיג כל בן אדם לפני הרישיון זה איך הוא ייסע במכונית ספורט שלו ב170 קמ"ש וזה יהיה חוקי.. זה לא יקרה.

פורסם

נשמע לי יותר מגוחך שהעלו את מס הבלו על בנזין ל2.7.

לא נורמאלי, 60% מסך הדלק הולך על מיסים מחורבנים. אם כבר עושים עצומה שתצחיק מישהו או שניים שם למעלה, אז עדיף למצוא נושא יותר רלוונטי.

• תוכן חדש...