Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[

לא תנסה בודאי לא תצליח , אבל מאחורי עצומה צריך לעמוד גוף/ אדם/ ארגון שגם יכול לגבות את עצומתו בעובדות.

המהירות הורגת כמו שהים הורג וכמו שסרטן הורג.

אני אקים עצומה נגדית ויש לי כבר בסיס מוכן שיהיו בו עשרות אלפי חתימות שלא לאפשר העלאת מהירות בארץ.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידעתי שיגיע לשרשור הזה המתווכח התורן.

רמי אם כל הכבוד לך אתה נמצא בפורום רכב.

דבר ראשון, אף אחד לא מחייב אותך לחתום על העצומה או לנהוג מעל המהירות המותרת.

רוב האנשים פה קונים מכוניות, משקיעים בהם המון אבל המון כסף ולמה בשביל לנסוע 90 בכביש החוף?

אתה באמת חושב שמישהו שמוציא 300אלף שקל או לא יודע כמה על רכב ספורט, יעלה אותו לכביש ולא יעבור 90?

מתי שתנאי הדרך מאפשרים נסיעה יותר מהירה, אז נוסעים יותר מהר וזה לא רק אני. {ואני בטוח שגם אתה}

רוב המכוניות בארץ, בנויות ויכולות להתמודד עם תנאי הכביש גם במהירות יותר גבוהה.

כשאתה אומר שמהירות הורגת, לפי מה אתה אומר את זה? יש לך גוף / אדם / ארגון שיכול לגבות אותך בעובדות?

לפי מה שזכור לי, רק 4% מתוך התאונות הקטלניות נגרמות עקב מהירות.

אז תועיל בטובך לצאת מהבועה שאתה חי בה.

אה ועוד משהו, אני ישמח לחתום על העצומה שלך עם עוד עשרות אלפי חותמים :lol:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

עני מוכן לחתום אל עצומה למימון קורס כתיב למשתתפי הפורום ממיסי הדלק שלהם

ונתחיל בקצר וקל :- אם/עם.

עם אחרי 12 שנ"ל לו למדו , בטח אם עוד קורס בסוף ייתפסו.

פורסם

החיפזון בא מהשטן...

למה שבכלל יילכו לקראת הנהג במדינה שלנו עם איך שנוהגים כאן בארץ? מה ההיגיון שהמדינה תבוא לקראתנו כשכמעט כל יום שומעים בחדשות על עוד תאונה מחרידה, על עוד הרוגים, על עוד פצועים קשה, על ילדים שמתים, על משפחות שלמות שנמחקות כי מישהו לקח את החוק לידיים, אין כאן מקום להקלות אלא רק להחמרות אם כבר...

תחשבו טוב טוב לפני שאתם חותמים על עצומה כזאת במיוחד בהתחשב בזה שמי שפתח אותה הוא סך הכל בן 15...

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

פורסם
ידעתי שיגיע לשרשור הזה המתווכח התורן.

רמי אם כל הכבוד לך אתה נמצא בפורום רכב.

דבר ראשון, אף אחד לא מחייב אותך לחתום על העצומה או לנהוג מעל המהירות המותרת.

רוב האנשים פה קונים מכוניות, משקיעים בהם המון אבל המון כסף ולמה בשביל לנסוע 90 בכביש החוף?

אתה באמת חושב שמישהו שמוציא 300אלף שקל או לא יודע כמה על רכב ספורט, יעלה אותו לכביש ולא יעבור 90?

מתי שתנאי הדרך מאפשרים נסיעה יותר מהירה, אז נוסעים יותר מהר וזה לא רק אני. {ואני בטוח שגם אתה}

רוב המכוניות בארץ, בנויות ויכולות להתמודד עם תנאי הכביש גם במהירות יותר גבוהה.

כשאתה אומר שמהירות הורגת, לפי מה אתה אומר את זה? יש לך גוף / אדם / ארגון שיכול לגבות אותך בעובדות?

לפי מה שזכור לי, רק 4% מתוך התאונות הקטלניות נגרמות עקב מהירות.

אז תועיל בטובך לצאת מהבועה שאתה חי בה.

אה ועוד משהו, אני ישמח לחתום על העצומה שלך עם עוד עשרות אלפי חותמים :lol:

צורפת בשמחה לעצומה נגד העלאת המהירות,עדכונים יגיעו ב PM .

פורסם

רק היום נסעתי בכביש בין עירוני שבו היתה הגבלה של 90 ובנתיב הנגדי התהפך אוטו, אכן העלאת מגבלת המהירות זה מה שאנחנו צריכים

פורסם
רק היום נסעתי בכביש בין עירוני שבו היתה הגבלה של 90 ובנתיב הנגדי התהפך אוטו, אכן העלאת מגבלת המהירות זה מה שאנחנו צריכים

זה בדיוק סוג המשפטים שהכי מרתיחים אותי. :evil:

איך לעזאזל, הגעת למסקנה שהוא התהפך כתוצאה ממהירות??

אולי התפוצץ לו צמיג, אולי הוא נרדם או שחברה שלו מ%$ה לו, יש 1001 סיבות.

זאת בדיוק הבעיה בישראל, כל מי שרואה תאונה ישר חושב שזה בגלל מהירות.

זאת גם בדיוק הסיבה, שבגללה אני בטוח שלא נזכה לראות תמרורי הגבלת מהירות חדשים.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
החיפזון בא מהשטן...

למה שבכלל יילכו לקראת הנהג במדינה שלנו עם איך שנוהגים כאן בארץ? מה ההיגיון שהמדינה תבוא לקראתנו כשכמעט כל יום שומעים בחדשות על עוד תאונה מחרידה, על עוד הרוגים, על עוד פצועים קשה, על ילדים שמתים, על משפחות שלמות שנמחקות כי מישהו לקח את החוק לידיים, אין כאן מקום להקלות אלא רק להחמרות אם כבר...

תחשבו טוב טוב לפני שאתם חותמים על עצומה כזאת במיוחד בהתחשב בזה שמי שפתח אותה הוא סך הכל בן 15...

בלי קשר לעצומה הזו שעם כל הרומנטיקה והנאיביות - היא חסרת טעם.

אתה ועוד כמה אנשים שמסתובבים כאן מושפעים יתר על המידה מססמאות כגון "מהירות הורגת".

מה שהורג אותך בכביש זה: חוסר הסבלנות והמיומנות של הנהג הישראלי בשילוב לעיתים של תשתית לקויה

ולקינוח מתנ"א שאוכפת בעיקר מהירות ( שהיא הגורם השישי בחשיבותו בגרימת תאונת דרכים) ולא

עברות שבאמת גורמות באופן ישיר לתאונות כמו אי שמירת מרחק, אי שמירה על נתיב ומעבר באור אדום.

אפשר לנהוג מהר ובבטחון אבל בשביל זה צריך להיות מיומן וסבלני ולא להשתין על כל מי שנמצא מסביבך בכביש.

פורסם
למה ולמה ולמה.

יש כרגע "חור" בתקציב, והשיטה היעילה והמהירה ביותר היא הטלת מס על דלק וסיגריות.

עובד תמיד,מיד ובדיעבד.

כן והשלב הבא להטיל מס על אוויר. :)

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
זה בדיוק סוג המשפטים שהכי מרתיחים אותי. :evil:

איך לעזאזל, הגעת למסקנה שהוא התהפך כתוצאה ממהירות??

אולי התפוצץ לו צמיג, אולי הוא נרדם או שחברה שלו מ%$ה לו, יש 1001 סיבות.

זאת בדיוק הבעיה בישראל, כל מי שרואה תאונה ישר חושב שזה בגלל מהירות.

זאת גם בדיוק הסיבה, שבגללה אני בטוח שלא נזכה לראות תמרורי הגבלת מהירות חדשים.

1. כשבמדינה אשר מוקפת אוייבים והצבא נמצא במצב כוננות תמידי, על כבישים יש יותר מספר הרוגים מאשר במלחמות, אסור לתת סיבה נוספת למוות. לא נראה שנסיעה על 150 תהיה יותר בטוחה מאשר על 90.

2. עם תרבות הנהיגה כמו של ישראלים, כאשר אני נוסע על 110 בכביש של 90, מישהו בא ועוקף אותי, להסיר הגבלה או לעלות אותה זה כמו להביא נשק לערבים בטענה שהם גונבים גם ככה ולא קורה כלום.

3. אתה באמת רוצה שאיזה ערס, עם שלט של נהג חדש מאחורה ומערכת סאונד ב500 שקל יסע על כביש בין עירוני על 140 ואף אחד אפילו לא יוכל להביא לו קנס? אני לא.

4. עוד משהו שאני לא רוצה זה שאיזשהו נמחק בן 15 יטוס לי מול הפרצוף בהונדה סיוויק שלו ולשוטרים תהיה סיבה אחת פחות לעצור אותו.

פורסם
1. כשבמדינה אשר מוקפת אוייבים והצבא נמצא במצב כוננות תמידי, על כבישים יש יותר מספר הרוגים מאשר במלחמות, אסור לתת סיבה נוספת למוות. לא נראה שנסיעה על 150 תהיה יותר בטוחה מאשר על 90.

2. עם תרבות הנהיגה כמו של ישראלים, כאשר אני נוסע על 110 בכביש של 90, מישהו בא ועוקף אותי, להסיר הגבלה או לעלות אותה זה כמו להביא נשק לערבים בטענה שהם גונבים גם ככה ולא קורה כלום.

3. אתה באמת רוצה שאיזה ערס, עם שלט של נהג חדש מאחורה ומערכת סאונד ב500 שקל יסע על כביש בין עירוני על 140 ואף אחד אפילו לא יוכל להביא לו קנס? אני לא.

4. עוד משהו שאני לא רוצה זה שאיזשהו נמחק בן 15 יטוס לי מול הפרצוף בהונדה סיוויק שלו ולשוטרים תהיה סיבה אחת פחות לעצור אותו.

אתה באמת חושב שמה שיפריע לשוטרים שעוצרים בן אדם ללא רישיון זה המהירות שהוא נוסע בה? באמת? הוא גם ככה קטין ועל כזה דבר יישפט לא בחומרה. אולי אם השופט הוא גזען אז הילד בדוגמה שלך ישלם קנס מסויים גבוה יותר..

לגבי 3 - למה הוא צריך לקבל קנס אם זה חוקי? ממתי נהיינו כאלה מגעילים שאנחנו לא מוכנים שמישהו ינהג במהירות תאורטית חוקית בגלל שהוא ערס? אם החוק יאפשר את זה (והוא לא..) אין שום סיבה שאותו ערס לא יסע מהר.

לגבי 1 ו2, שהן פחות מעצבנות אותי ויותר לעניין:

אנחנו אומנם לא במצב שלום אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים להיות אומללים. כל דבר, כל מותרת "מצטער, יש ילדים רעבים במדינה שאני לא יודע לבטא את שמה" או "יש קשישים נכים שלא מגבלים תרופות איך אתה לא מתבייש להנות?" או "היום הפציצו את X בשעה Y איך אתה מעז בכלל להנות?" ותכל'ס - מספיק. התירוץ הזה הוא כל כך מטומטם וכל כך נדוש. זה שנהרגים X אנשים במלחמות ועל הכביש נהרגים יותר זה לא קשור לכלום. צבא לחוד, חיים אזרחיים לחוד.

ותרשה לי לתת דוגמה באנלית אבל אני חושב שהיא עובדת נהדר על ה"ישראלי המגעיל והברברי"; זוכר כשבר רפאלי הביאה את לאונרדו דיקפריו לארץ? הם לא היו מוכנים לעשות פוזה אחת לצלמי פאפארצי והסתגרו וברחו והסתתרו. מה אנשים עשו? הטרידו אותם. לא עזבו אותם לרגע, על גבול הפסיכוטיות. לא מזמין, כשיצא הסרט מדגסקר 2, הגיעו כמה כוכבים הוליוודיים לא פחות גדולים מלאונרדו דיקפריו והסכימו להצטלם עם כולם, היו נחמדים לצלמי פאפארצי ובסופו של דבר נהנו מאוד ונהנו מהמון שקט.

יש פה מנטליות של ילד קטן. תציב מגבלה של 90 במדינה שרוב המכוניות נוסעות על 130 בקלות (אם הן מטופלות טוב, אבל זו סוגיה אחרת) וכולם יסעו על 120-130. תרשה לנסוע על 130 ואותם אנשים לא יעברו את המהירות הזאת. הם קיבלו את הסוכריה שלהם והם מסופקים. הבעיה עם זה היא, שלך תסביר לשר האוצר מאיפה הוא ישיג תקציב עכשיו כשאין דוח"ות על מהירות מופרזת..

• תוכן חדש...