Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת פחחות וצבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב הוא כזה:

אני רוצה לקנות רכב שראיתי (וולוו 240)

בדיקה העלתה, שמבחינת מצב מכני היא פשוט כחדשה, אבל היא זקוקה לפחחות פה ושם (מכות חניה קטנות) ולצבע כמעט בכל האוטו (נזקי שמש בגג, שריטות וצבע מתקלף - חוץ מהמכסה מנוע שנצבע לפני זמן קצר בגלל תאונה). הצבע, אגב, מטאלי.

שאלה: כמה יעלו כל התיקונים? לי יש סכום כסף מסויים ביד, חלקו לקנייה. אני חייב לחשב כמה יעלו התיקונים כדי לא להשאר בסופו של דבר עם רכב שנראה זוועה.

ואם תהיתם למה נדבקתי דווקא לוולוו הזו (שהרי יש הרבה בהיצע) - הגירסה הזאת נדירה בארצנו (מנוע 2360, גימור GLE והכל עובד, קילומטרז' יחסית נמוך וכיו"ב)

מישהו יכול לעזור לי להעריך?

פורסם

אף אחד לא יכול לתת לך הערכת מחיר לפי תיאורים. תעשה חיפוש יש בפורום כמה פחחים מומלצים , סע עם בעל הרכב אליהם וקבל הצעת מחיר.

גיא.

פורסם

חשבתי על הצעתך ההגיונית גם לפני שפניתי אליכם ואין לי אפשרות לעשות זאת מסיבות שונות.

לכן אני מבקש הערכת מחיר (אם משהו עשה עבודה כזאת בזמן האחרון). לעניות דעתי, גם לפחחים יש אמות מידה מאד מסוימות (מספר החלקים לצריך לצבוע, סוג הצבע וכ"ו) וזאת בדיוק השאלה שלי.

פורסם

יש באפשרותך לצלם את האזורים הפגועים ולפי זה לקבל הערכת מחיר.

אם מישהו יוכל לתת לך סדר גודל זה יהיה טוב, אבל תמיד יש את הסיכון שהוא טועה בגדול מכוון שלא ראה הרכב...

בכל מקרה בהצלחה עם הרכישה!

גיא.

פורסם

זה כמובן גם תלוי ברמת העבודה.

לדעתי במקרה הכי גרוע תגיע ל5000-6000 ש"ח.

גם ככה כשרוכשים רכב צריך להשאיר קצת ספייר, אי אפשר למדוד על השקל , מכיוון

שתמיד יש הפתעות , במיוחד ברכבים ישנים יחסית :!:

אחרת, על כל בעיה קטנה תצטרך להעמיד את האוטו ...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...