Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על גולף 6 חדשה 1.4TSI מול מיצובישי לנסר 1.8 SPORT חדשה.

אני יודע שמי שקורא את הכותרת כנראה שואל איך אפשר להשוות בכלל אבל,

היום הייתי בנסיעת מבחן של שני הרכבים הנ"ל. לגולף עדיפות ברורה מבחינת ביצועים. מבחינת איבזור פנימי לדעתי יש סוג של שיוויון היות וכל רכב מגיע עם מפרט מעט שונה (לדוגמה קרוז קונטרול ושליטה על מערכת שמע מההגה שמגיע במיצובישי ולא בגולף אך לגולף תחושה איכותית יותר ומערכת שמע ומיזוג עדיפים). המיצובישי מרווחת הרבה יותר ולדעתי גם נראית מעולה.

לכן בסופו של דבר הבחירה תתבסס על מחיר אחזקה.. (מבחינת מחיר - את המיצובישי ניתן להשיג ב- 130K "על הכביש" כולל רישוי, אזעקה וחיישני רוורס.

את הגולף ניתן להשיג (דגם ה TREDLINE) ב- 140K ללא רישוי ואזעקה). ה- 12K כשלעצמם משחקים תפקיד יחסית מישני בבחירה.

הגולף חסכונית בדלק הרבה יותר מהמיצובישי אבל בסופו של דבר רציתי לשאול בכמה (ואם בכלל) תהיה אחזקתה של הגולף יקרה יותר מהמיצובישי לשנה? (מבחינת תיקונים, טיפולים וביטוח).

עם מיצובישי יש לי ניסיון עבר עשיר וטוב מבחינת אמינות (שלושה דורות של לנסר מ- 1994 היו אצלנו וללא תקלות). האם הגולף אמינה באותה מידה?

מה הייתם בוחרים?

תודה.

פורסם

קודם כל, מדובר בשני דגמים חדשים יחסית ככה, שלא ניתן לתת חות דעת עליהם לאורך תקופה. באופן אישי, אם הפרש המחיר לא מהווה שיקול - הייתי הולך על הגולף ללא היסוס - היא עולה על המיצובישי כמעט בכל הפרמטרים, ובראש ובראשונה ביחידת הכוח ואיכות תא הנוסעים. לגבי עלויות טיפולים - הייתי מציע שתבדוק באתרים של היבואנים. אני מניח שעלויות הטיפול בגולף יהיו גבוהות יותר, אבל לא נראה לי שבאופן משמעותי, ובכל מקרה לדעתי זה שווה לאור הבדלי האיכות בין המכוניות.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

שלום לך,

בשבוע שעבר מכרתי TSI דור קודם וקיבלתי את החדשה, אם כי 160 כ"ס.

תיקונים - אם יהיו אז יהיו בתקופת האחריות.

טיפולים - כמו כל רכב, אם זכרוני אינו מטעה אותי.

ביטוח - על כל נהג מעל 30 אני משלם 3.5K אם אינני טועה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ביטוח - על כל נהג מעל 30 אני משלם 3.5K אם אינני טועה.

היי

באיזו חברת ביטוח? ההצעה הטובה ביותר שאני קיבלתי, עבור כל נהג מעל 24 כ- 5K למקיף לא כולל חובה.

תודה

פורסם

אצל הפניקס אם אינני טועה, דרך היבואן. K3.5 זה למקיף. שים לב שבשל הגיל הצעיר שאתה מבקש, המחיר יכול לעלות משמעותית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...