Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקשה דחופה מאוד!!! יש לי פיג'ו 307 XT 2005. כאשר אני נועל אותה באמצעות השלט אחרי כמה דקות האזעקה מתחילה לעבוד לבד למשך מספר שניות מפסיקה ושוב מתחילה אחרי מספר דקות. שמתי לב שכפתור הנעילה המרכזית מתוךך הרכב מהבהב אחרי שהרכב ננעל. מה לעשות???

אני מתפדח מהשכנים...

פורסם

הי

משהו מנסיון עם רכבים צורפתים סיטרואנים ופזו שהיו ויש לי (מזוכיזם לשמו) ב ZX וב306 ובקסנטיה היו לי בעיות כאלא לאחר נעילה הרכב היה מודיע לי חגיגית ע"י הפעלת האזעקה שהוא לא נעול ואכן היה נפתח לבד . יש מספר מוטות שכנראה לא היו מכוונים ובבדיקת הנעילה ע"י האזעקה הם היו מתריאים על חוסר נעילה ואז הרכב היה נפתח חזרה כך שלפחות בקסנטיה כל הזמן היתי מוצא אותה פתוחה .(מידי פעם היתי מבצע פתיחה וסגירה מעט בכח לכל דלת בעצמה וזה היה מחזיק עוד 15 דקות נעול.יש צורך להגיע למשהו שמכיר את המחלה ומצוא את הפין השורר ולכוון את הפתיחה והסגירה. אנשי האזעקות לא מבינים מאומה ברכבים אלא. ( סליחה עם נעלבו)

יאיר

בעל C5 מאוכזב.

ומחזיק גם מזדה 3 חדשה מהנה בנוסף.

פורסם
הי

משהו מנסיון עם רכבים צורפתים סיטרואנים ופזו שהיו ויש לי (מזוכיזם לשמו) ב ZX וב306 ובקסנטיה היו לי בעיות כאלא לאחר נעילה הרכב היה מודיע לי חגיגית ע"י הפעלת האזעקה שהוא לא נעול ואכן היה נפתח לבד . יש מספר מוטות שכנראה לא היו מכוונים ובבדיקת הנעילה ע"י האזעקה הם היו מתריאים על חוסר נעילה ואז הרכב היה נפתח חזרה כך שלפחות בקסנטיה כל הזמן היתי מוצא אותה פתוחה .(מידי פעם היתי מבצע פתיחה וסגירה מעט בכח לכל דלת בעצמה וזה היה מחזיק עוד 15 דקות נעול.יש צורך להגיע למשהו שמכיר את המחלה ומצוא את הפין השורר ולכוון את הפתיחה והסגירה. אנשי האזעקות לא מבינים מאומה ברכבים אלא. ( סליחה עם נעלבו)

אדון יאיר אין קשר בין תקלה באזעקה [קרוב לוודאי בגלאי הנפח] לבין יצרן הרכב אפילו אם זה..מזדה.

תנסה למצוא את חוברת ההפעלה של האזעקה ותנטרל את גלאי הנפח {יש אפשרות כזאת}זה קרוב לוודאי שיפתור לך את הבעיה לפחות עד שתגיע למרכז שרות של יבואן האזעקה.

פורסם

PIZO יקר רכבים שהיו ברשותי שהזכרתי לכל אחד מהם יחד ולחוד היתה תקלה כזו ואותו חכם אזעקות לא הבין דבר או חצי דבר בנושא גם כאשר נטרלתי אזעקות ונעלתי ידנית דרך המפתח הרכב נפתח חזרה כבדרך פלאים והבעיה ידועה למכונאים אלא ואחרים המכירים את הרכבים הצורפתים.. כאחד שהוא מזוכיסט סידרתי משנת 79 עם רכבים צורפתים .

אאין צורך לכתוב בזילזול בזולת...

• תוכן חדש...