Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני יכול לקבל מאורנג' דיבורית BT מתנה, אבל אני די מתלבט כיוון שאין לי שום רצון לחורר את רכבי היקר (גולף 2002).

האם יש דרך לחבר דיבורית BT ללא חורים? אם כן, האם מתקין רגיל (אורנג' אמרו שהם יפנו אותי למתקין שלהם) יכול לעשות את זה?

תודה,

ירין.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את דיבורית שתקבל מתנה מאורנג' לא ניתן להתקין ללא קידוח חורים.

אתה יכול להתקין רדיו סיסק שהוא גם דיבורית, ואז לא תצטרך קדיחות.

פורסם

זה תלוי בסוג הדיבורית.

לי התקינו דיבורת BT של נוקיה שקיבלתי מאורנג' במתנה וביקשתי מהמתקין לא לקדוח ולעשות חורים כי אני לא מעוניין.

נאלצתי לוותר על התושבת שמחזיקה את המכשיר הסלולרי (דבר שבכל מקרה התכוונתי לוותר עליו) והדיבורית הותקנה ללא חורים.

תברר באורנג' יש להם כוכבית יעודית להתקנות תשאל אותם הם מתורגלים בשאלות מעין אלו.

בהצלחה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
בשביל להתקין את הכרית אבל צריך לעשות חורים.

לא חייב.. אפשר להתקין אותה על סקוצים או משהו בסגנון.

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

סתם לידע כללי - דיבורית BT היא דיבורית אלחוטית. את ה"מוח" שלה מחביאם בתוך הדשבורד, את הרמקול מחברים בדרך כלל באיזור הרגליים של הנוסע ליד הנהג, ואין שום דבר, שמחייב קידוח בדשבורד, חוץ מהתושבת לטלפון, שהיא סתם מתקן פלסטיק ללא שום חיבור חשמלי.

אבל, וזה אבל גדול - אי אפשר לוותר על התושבת הזו, אם אתם רוצים להשתמש בדיבורית באופן חוקי.

חיוג ומענה לשיחה מהסולולרי, שלא יושב בתוך תושבת קבועה ברכב, אינם חוקיים, ואפשר לקבל דו"ח על זה.

הדרך היחידה להישתמש בסלולרי בנהיגה היא "באמצעות מתקן קבוע ברכב, ובדיבוריות BT ה"

מתקן" הזה היא אותה תושבת פלסטיק.

ישנו פלאח מתכת יעודי, שמרכיבים אותו צמוד לרדיודיסק, והוא משמש בסיס למתקן של הסולולרי. לא מחייב קידוח בדש.

פורסם

ברכב שלי מותקנת דיבורית BT בלי שום חור. בדיוק כמו שהסביר בוקי היקר, אין צורך אמיתי לקדוח חורים בדיבורית כזאת.

השמע מופק מהרמקולים של המערכת (שגם מתנתקת עם קבלת שיחה), הלחצנים לחיוג/ניתוק/עוצמת-שמע מודבקים עם דבק דו צדדי והטלפון מוחזק ע"י זרוע עם וואקום לשמשה הקידמית, בדומה לזו של מכשירי GPS.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אי אפשר לוותר על התושבת הזו, אם אתם רוצים להשתמש בדיבורית באופן חוקי.

אז קונים את המתקן שנדבק לשמשה.

פורסם

בזמנו שהתקנתי את הדיבורית BT שלי באורנג' המתקין התעקש שעל פי הנהלים הם מחוייבים להתקין את העריסה(הבית שבתוכו יושב הסלולארי עצמו),כל שאר מרכיבי הדיבורית הם נסתרים(חוץ מפנל השליטה שאותו מדביקים עם דבק דו צדדי)ולכן רק את העריסה היה צורך לחבר עם ברגים,אולם אצלי היה פלח שיצא מאזור הטייפ והעריסה ישבה עליו וככה לא היו חורים גלויים בדשבורד,הבעיה שלא ניתן בכל רכב להתקין את הפלח,זה תלוי במיקום כריות האויר ברכב.פתרון נוסף שהציעו לך הוא הכרית שעליו ניתן לחבר את העריסה,מתקין מקצועי יעשה עבודה טובה בכל רכב ובמינימום נזקים.

גילוי נאות ,לפני מס' שנים הייתי מתקין דיבוריות ולאחר מכן אף מנהל מרכז התקנות של סלקום ככה שלא יסבנו אתכם מתקיני דיבוריות,בכל רכב ניתן לעשות עבודה מקצועית,נקיה,והסתרת מרכיבי הדיבורית בצורה מושלמת,וכמעט לכל הרכבים יש פתרונות של מניעת חורים בדשבורד.

פורסם

בכל חנות מערכות סטריאו ניתן למצוא את הברזל הזה שהוא התושבת של המערכת שמחובר עליו פלאח דק בזוית ימינה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני גם קיבלתי מתנה בזמנו דיבורית BT מאורנג'.

וגם אני הייתי בסרט של לא לקדוח.

אז כן, זה אפשרי ביותר, חוץ מהרמקול, אבל זה גם ככה לא רואים כיוון שזה בצד של הרגליים ותחת ריפוד כזה שלא יראו בחיים חורים.

לגבי השלט של הדיבורית זה נידבק עם דבק דו"צ, והמיקרופון סתם נסלל בקורה של האוטו.

לגבי הקידוח של המתקן שמחזיק את הפלאפון, בהתחלה עשיתי בלי, כי הוא אמר שצריך לקדוח. אז הסתדרתי בלי זה.

ובשלב מאוחר יותר גיליתי והתקנתי מתקן עגינה שאת החורים קודחים מאחורי הפלאסטיק של הדשבורד, עם זווית, ואז לא רואים בכלל חורים אלא אם כן מפרקים את הדש בורד.

לסיכום לשאלה שלך, כן אפשר להתקין בלי לקדוח.

Flash Red VW Corrado 16V

• תוכן חדש...