Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mitsubishi Lancer 2009 VS Mazdaspeed3 2010

Danny98
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Lancer 2009 1.8 או Mazda3 2010 1.6 (הדגם שהולך לצאת)

התקציב שלי הוא 120-130 אלף, ואני די סגור על המכוניות האלה, הייתי רוצה שתפרטו את החסרונות והיתרונות של כל רכב.

הרכב שאני מחפש אמור להיות מהיר, עם זאת גם יחסית חסכוני בדלק, וחשוב מאוד המראה של הרכב.

הרכב אמור לשמש לנהג צעיר, ולהיות אמין כמה שאפשר.

תודה לעוזרים :roll:

נ.ב: שמעתי שהLANCER זוללת דלק, זה נכון?

והאם תצא בשלב כלשהו גרסת מנוע 1.6 ללנסר?

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם

ברור לך שאף אחד לא יכול לפרט כלום על מאזדה שעוד לא יצאה, נכון? חוץ מכתבות שהתפרסמו שכל אחד, גם אתה יכול לקרוא... לגבי מראה - עניין של טעם. לגבי "נהג צעיר" - לא ברור לי מה צעיר במכוניות הללו, נהגתי בלאנסר החדשה (ובוא נגיד שאני לא "צעיר" במובן שאתה מתכוון אליו, ואני מסיע לעתים עוד כמה ילדוד'ס באוטו) ולא הרגשתי בה שום דבר צעיר - להפך (למרות שהיא לא גרועה במיוחד).

למה לא תחשוב על משהו שבאמת יותר "צעיר" כמו מאזדה 2 (סתם דוגמא, יש עוד הרבה מכוניות חדשות וחביבות בסגמנט הזה).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני מצטער על הקטנוניות אבל, מה בידיוק פשר או קשר ה"מאזדה ספייד" בכל הסיפור,

מאזדה ספיד 3 מתייחסת לגרסת ה2.5 ליטר טורבו של המאזדה 3 (שלא נמכרת בארץ).

לילה טוב,

עמרי.

פורסם

המאזדה עוד לא הגיעה לארץ, אבל המיצובישי ממש לא רכב צעיר והיא די עגלה. היא ממש מרגישה שמנה. אני לא חושב שרכב משפחתי כמו שתיהן, זה רכב צעיר.

emotion of motion

פורסם
alfa_draco, נראה לי שפותח הנושא התכוון למילה צעיר, במשמעות אחרת, כמדומני, התכוון צעיר=ספורטיבי.

בדיוק, התכוונתי ספורטיבי(צעיר=לא פורד פוקוס), האוטו צריך להיות גם משפחתי ולכן ההצעה של מאזדה 2 לא רלוונטית.

פורסם

מאזדה 3 ספיד זה דגם ספורטיבי שלא משווק בישראל .(נקראת גם MPS).

הלאנסר נראת דיי "קרבי" מבחינת עיצוב וכנראה זה מה שמושך צעירים.

נחכה שה3 החדשה תגיע ורק אז נוכל לייעץ.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

והלאנסר ספורטיבית...? אולי אני לא יודע מה זה צעיר, אבל אני יודע מה זה ספורטיבי... הלאנסר לא. המאזדה 3 אולי, איכשהו, בכל זאת יחסית זריזה (בגרסת 2 ליטר) ובעלת התנהגות לא רעה, אבל שוב הכל יחסי. ולגבי דגם 2010, אני מוכן להמר שהוא ישקול יותר, יהיה מרופד ורך (אם כי מן הסתם בעל בטיחות ונוחות משופרות) ויהיה עוד פחות ספורטיבי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
מאזדה 3 ספיד זה דגם ספורטיבי שלא משווק בישראל .(נקראת גם MPS).

הלאנסר נראת דיי "קרבי" מבחינת עיצוב וכנראה זה מה שמושך צעירים.

נחכה שה3 החדשה תגיע ורק אז נוכל לייעץ.

אשמח לדעת מתי היא אמורה להגיע ?

פורסם
והלאנסר ספורטיבית...? אולי אני לא יודע מה זה צעיר, אבל אני יודע מה זה ספורטיבי... הלאנסר לא. המאזדה 3 אולי, איכשהו, בכל זאת יחסית זריזה (בגרסת 2 ליטר) ובעלת התנהגות לא רעה, אבל שוב הכל יחסי. ולגבי דגם 2010, אני מוכן להמר שהוא ישקול יותר, יהיה מרופד ורך (אם כי מן הסתם בעל בטיחות ונוחות משופרות) ויהיה עוד פחות ספורטיבי.

דווקא ה 3 החדשה שוקלת פחות.

emotion of motion

פורסם

למה שלא תרכוש רכב בן כמה חודשיים על הכביש?

כך תרוויח ותוכל למצוא משהו מעניין יותר בתקציבך וגם להנות מאחריות על הרכב ולא להפסיד את נפילת הערך הראשונית והגדולה של רכב מהסוכנות.

רכוש לך איזו איביזה "חמימה" וידנית שגם תהיה יותר מהנה וחסכונית.

מדוע אתה צריך משפחתית?

פורסם

הייתי ממליץ טיפה להתאמץ ולקחת לאון 1.8 טורבו. בדיוק נוספה אחת אדומה למלאי (הייתה משוריינת בשבילי, בסוף לקחתי אלפא). אם אתה משלם במכה, אתה יכול לקבל אותה בסביבות ה140K. אם הסכום ריאלי מבחינתך, שווה לנסות. דבר איתי בפרטי אם בא לך, אני יכול לשפוך לך קצת אור על מה שהולך בסיאט.

פורסם

אני לא רואה עיף מזדספיד תעלה 130 ש"ח בלבד.

השואל רוצה רכב ביצועים אבל צריכת דלק נמוכה - זה לא בדיוק הולך ביחד.

את עלויות ביטוח הוא זוכר?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הוא התכוונה למאזדה (רגילה).

צריכת דלק נמוכה זה דבר יחסי. יש מנועים קטנים בעלי טורבו בעלי ביצועים לא רעים והם גם חסכוניים כמו מנועי ה TSI של VW או המנוע שבמיטו או במיני קופר / 207GTI.

גם המנוע של הקליאו ספורט לא זללן מידי.

emotion of motion

פורסם

אההההה - מזדה 3 רגילה?.........

הכותרת בלבלה אותי.

אני חושב שכמעט כל רכב משפחתי מודרני היום אינו זולן דלק ורובם פלוס מינוס באותה רמה.

מנועים של פסיכו-טורבו לא שייכים לסיפור הזה.......

אם כבר הוא כל כך מקפיד על צריכת דלק - אז נראה לי כל רכב שהוא ינהג בו בסל"ד גבוהה והרבה (גם קליאו ספורט וגם משפחתית רגילה) ייצרכו הרבה יותר דלק מנסיעה "רגועה".

אם הוא מחפש רכב משפחתי - עם הוצאות החזקה בהתאם לכך - אז נראה לי מזדה 3 יהיה בשבילו - כי היא מרגישה זריזה ודינאמית.

אני מניח שמהדורה החדשה תשמור על כך.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...