Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף מחייבים יבואניות לקחת אחריות על כשלים תכנוניים. קשה שלא לשמוח לאיד כאשר מדובר ביבואן כמו צ'מפיון שמצטיין בבריחה מאחריות.

פורסם

לצ'מפיון היו כלכך הרבה תביעות, ועוד כמה לבוא, אפשר לראות באתר שלהם.

הבעיה שעל מנת לקבל כסף עליך להוכיח שהרכב טופל לפי הספר ומסגרת הזמנים באופן קבוע ומתמיד (אין חובה במוסך היבואן) - אחרת לא תקבל תשלום על המשאבה.

תקראו את פסקי הדין..

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ממש יום חג!

החליפו לי משאבת מים פעמיים

פעם אחת במוסך הרשת הוחלפה רק המשאבה

פעם שניה (כן, התקלה חזרה שוב) הוחלף בית טרמוסטט קומפלט (כולל המשאבה) - לא במוסך הרשת.

באתר שלהם אפשר לצרף רק חשבונית אחת.

נפלא.

פורסם

יש 2 תביעות - האחת לגבי רכבים שיוצרו משך 7 שנים לפני 4.3.20 והשניה לגבי רכבים שיוצרו במשך 7 שנים שלפני 4.7.21. כנוכן הגבלת נסועה עד 200,000 ק״מ.

היום קיבלתי בדואר הודעה מפורטת לגבי רכב שלי משנת 2020.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני זכאי לקבל 100% לפי ההסדר, אך אין לי חשבונית, מספר החשבונית מופיעה באתר של צ'מפיון , אך אין אפשרות להוריד אותה (זה לפני כ10 שנים) הם למעלה משבועיים מחפשים אותה ולא מוצאים...
המוסך שבו טיפלתי נרכש ע"י זני בשנת 2019 ולכן אין להם לטענתם כזאת היסטוריה רחוקה.
מה ניתן לעשות?
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלחתי להם ניירת למרות שרכשתי משאבה OEM בגרמניה והרכיבו לי במוסך אופיר. החלפתי יזום ב60000 ק"מ למרות שלא הייתה לי תקלה.

בסיום התהליך קיבלתי הודעה שהתשלום יהיה אחרי שכולם יסיימו להגיש, משהו ביוני או יולי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הבוקר הופיעו אצלי 425.88 ש"ח מצ'מפיון בחשבון הבנק.

הייתי בספק שבכלל אקבל משהו, שלחתי להם קבלה על חלק שנרכש בחו"ל והחלפה במוסך לא של הרשת. אבל אמרתי ננסה, מה יכול להיות.

לא זוכר את הסכומים אבל כנראה ששילמו רק על העבודה.

כל סכום שהתקבל מבחינתי מבורך. 

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...