Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יסתדר עם

הבעיה המרכזית היא שהוא יסתדר גם עם פתיחת דלתות, פתיחת מקרר, פתיחת מכסים של צנצנות, פתיחת דלתות עם מפתחות (סיבוב המפתח בכדי לשחרר נעילה, לא אשכרה הכנסת המפתח לחריץ), אין מחסום שיעצור אותם, כשאין אף אחד בבית מחזיקים אותם בכלובים עם מנעולי אוזן, כל דבר אחר הוא אתגר ל 10 דקות ואח"כ נפרץ כולל שאקל עם אבטחת הברגה (מנסיון אישי).

חכמה בצורה קיצונית ביותר ובעלת זריזות אצבעות מדהימה

תראה פה ושים לב שמדובר בדלת עם ידית אמריקאית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה עולה כזה צעצוע?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניצ',

באמת לא רציני, משהוא סביב 2500 ש"ח.

פרוקסימה,

אתה בטח מדבר על זה:

19265682.jpg

ארינמל זה חרק טורף שעושה מלכודות בצורת קונוסים בחול ואוכל נמלים :

163.jpg

antlion.jpg

פורסם

וואוו ,איזה חיה נהדרת..אני חייב כזה!!!

הוא אוכל גם ג'וקים?

אני לא בטוח שזה מה שראיתי בNG

היה צילום וידאו מתוך קן טרמיטים עצום שם הוצבה המצלמה, והלשון הארוכה והדביקה שלו עוברת במהירות עצומה במעברים הפנימיים ומנקה את הקן מיושבי ביעילות מרהיבה של קירבי מהלך.

הבעיה היחידה באימוץ שלו זה הראש, אי אפשר לשים עליו קולר כשארצה להוציא אותו לטיול , אולי יש ריתמה מתאימה?

אני מבין שאני יכול מקסימום להכניס ארינמל לגינה , השאלה אם אפשר למנוע מהיצור המזעזע לפלוש לבית?

פורסם

שים ערימת חול בגינה, הארינמלים יבואו לבד.

יצורים זעירים וביישנים, לא זזים מהמחילה שלהם ובטח שלא נכנסים לבית.

אני מסכים אתך שדוב נמלים הוא בעל חיים מקסים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה זה נותן לקנות בואש ולהוריד לו את בלוטות הסירחון?

זה כמו לקנות אימפרזה טורבו ולפרק לה את הטורבו.... זה מאבד את כל הייחודיות.

עדיף כבר לקנות אימפרזה מליסינג לשעבר, או בהקבלה לבואש : תקנה סנאי או משהו :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה לא בסטנדרט של כלב/חתול.

אין לו את הביות הבסיסי שיש להם ולמרות שהוא מוחתם וחמוד ועדין ולעולם לא ינשך בכוונת תחילה, צריך לזכור שזאת חיית בר.

שלא תחת השגחה ובלילה היא חייבת להיות נעולה בכלוב גדול ומרווח, למרבית האנשים אין את היכולת לספק כלוב כזה.

גם במשך היום, אתה צריך להיות עם עין פקוחה עליו כל הזמן.

10 דקות הזנחה והוא יושב לפני המקרר ובודק אם נוטלה,השחר או ממרחית הולכים הכי טוב עם קטשופ ומלפפונים חמוצים

• תוכן חדש...