Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשיפון, למה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשיפון עולה הרבה יותר מכמה שקלים, יותר נכון בסביבות ה 25 שקל לאחד (!).

לכן לא תראו "בדיקות סרק" בשטח... מה גם שיש להם בניידת כמות מוגבלת של הנשיפונים ומן הסתם הם צריכים לבדוק נהגים לא?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שארקדי ברח היה קונה נשיפונים רב פעמיים ותורם למשטרה. וכך היה אפשר לבדוק רמת אלכוהול ללא עלות מיותרת.

פורסם
נשיפון עולה הרבה יותר מכמה שקלים, יותר נכון בסביבות ה 25 שקל לאחד (!).

לכן לא תראו "בדיקות סרק" בשטח... מה גם שיש להם בניידת כמות מוגבלת של הנשיפונים ומן הסתם הם צריכים לבדוק נהגים לא?

לא נכון.

נשיפון עולה שקלים בודדים והוא זול יותר מהפייה החד-פעמית שמחבריפ למכשיר הינשוף.

אם זה מאוד קריטי אז אני יכול לנסות להשיג עלויות מדויקות אבל אני מעדיף שפשוט תסמוך עלי.

אם נשיפון היה עולה 25 שקל אז המשטרה הייתה פושטת רגל יום אחרי שהיא הציגה אותו.

חוצמזה, אין מחסור בנשיפונים, יש בשפע, להבדיל מדפי צילום. :wink:

פורסם

הנשיפון שמקובל ע"י משטרת צרפת זול מאוד, פחות משקל ליחידה אחת.

מן הסתם את מחיר הנשיפון כאן בארץ, המשטרה תשתדל להסתיר בדיוק כפי שהיא מתחכמת מלאפשר לאזרח לרכוש מכשיר ינשוף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני בתור אזרח רוצה לדעת מה האמת המידה שלהם לכמות אלכוהול מותרת אצלי בגוף, וכרגע במצב הזה אני לא יכול לדעת.

זאת הבעיה.

פורסם
הנשיפון שמקובל ע"י משטרת צרפת זול מאוד, פחות משקל ליחידה אחת.

מן הסתם את מחיר הנשיפון כאן בארץ, המשטרה תשתדל להסתיר בדיוק כפי שהיא מתחכמת מלאפשר לאזרח לרכוש מכשיר ינשוף.

.

מאותה סיבה שלא ניתן לרכוש ממל"ז.

אבל ניתן לרכוש ינשופון במחיר ריאלי לכל פרנואיד דורש.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
עד כמה שהתשובה נראית לך מרגיזה היא הגיונית.

השוטר נמצא שם כדי לתפוס נוהגים בהשפעת אלכוהול, הוא לא נמצא שם בכדי לספק בדיקות חינם לכל באי הפאב.

עקרונית אם הוא עושה לך טובה, הוא אמור לעשות טובה לכולם, וזה ממש לא התפקיד שלו וגם לא מתוקצב.

.

לאמיר ולכל השאר שחושבים שהשוטר לא היה צריך לתת לו להיבדק. בואו נחשוב על סיטואציה אחרת, שחלילה הייתה קוראת תאונה, נפגעים והרוגים, ואז כולכם הייתם באים לאותו שוטר בטענות למה הוא לא בדק אותו.

השוטר צריך לשרת את הציבור, ובמקרה הזה יכל לבדוק אותו בעוד שהוא בודק 2 נהגים בוא זמנית, זה לא איזה עניין של יריות באמצע כביש ראשי.

קח סיכון - בדיחה. עוד תשובה של שוטר שלא יודע מה הוא תפקידו

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

matan_z,

אני מסכים עם זה שהתשובה של השוטר לא היתה לעניין.

אבל,

אין זה אומר שהאחריות על המעשים של הנהג נופלת על השוטר.

מי ששתה, ולא בטוח בכשירות לנהוג, או בכך שיעבור בדיקת שיכרות, שלא ינהג.

ואם ינהג, האחריות היא שלו בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לאמיר ולכל השאר שחושבים שהשוטר לא היה צריך לתת לו להיבדק. בואו נחשוב על סיטואציה אחרת, שחלילה הייתה קוראת תאונה, נפגעים והרוגים, ואז כולכם הייתם באים לאותו שוטר בטענות למה הוא לא בדק אותו.

השוטר צריך לשרת את הציבור, ובמקרה הזה יכל לבדוק אותו בעוד שהוא בודק 2 נהגים בוא זמנית, זה לא איזה עניין של יריות באמצע כביש ראשי.

אני בעד שהמחוקק יקבע שבכל פאב תהיה חובה להציב שוטר בשכר. תפקידו של השוטר יהיה גם להוות גורם מרתיע במקרים חריגים וגם לספק בדיקות אלכוהול.

אבל, את מחיר השוטר יגלם בעל הפאב בתוך מחיר המשקאות. את הנשיפונים יממן בעל הפאב עבור משטרת ישראל.

אם מציבים שוטר במשרד הרישוי, אם מציבים שוטר בבנין עיריה, אם מחייבים את מפעילי חניון חוף פלמחים להחזיק שוטר בשכר בכניסה, אז למה לא לחייב בעלי עסק כגון פאב, להחזיק שוטר בשכר?

משטרת ישראל לא לקחה בחשבון התקציב שלה לממן בדיקות התנדבותיות. אם היא עושה טובה לאדם אחד, היא צריכה לעשות זאת לכולם. חשבון קל יביא אותנו לעשרות מיליונים של שקלים עבור ערכות בדיקה התנדבותיות.

בנוסף וחשוב להדגיש, הבדיקה בהתנדבות אינה במקום בדיקת פתע שמבוצעת במסגרת מבצעים, קרי לא יוכל אדם לטעון נבדקתי לפני 5 דקות והכל היה בסדר, כיוון שמה שקובע זה הבדיקה במועד הביקורת.

אם המשטרה צריכה לספק בדיקות בחינם, אז בואו נבקש מבוחן התנועה שיבדוק לנו את הרכב, כי הרי ברור שהמשטרה צריכה לדאוג לביטחון האזרח שיסע ברכב תקין, ומה המטרה העליונה אם לא למנוע נהיגה ברכב לא תקין.

חלק מתפקיד המשטרה הוא להוות גורם מניעתי בעצם נוכחותה - בין זה לבין לממן באמצעים לבקשת האזרח, המרחק גדול.

מתן,

לא יפה שאתה קורא רק עד תגובה מס' 2 וישר מגיב, התגובת שבאות בהודעות אח"כ טוענות בדיוק את מה שכתבת והם גם קיבלו התייחסות בתגובה 9. כנראה שבשבילך צריך לכתוב את תגובה 9 גם כאן בתגובה מס' 25.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הוא יודע מה תפקידו, אתה זה שלא יודע.

זה הכל עניין של איך תופסים את המשטרה, כגוף שצריך לבצע מניעה או צריך לבצע אכיפה.

חד משמעית אני אומר לך, ואני יודע את זה בודאות - למניעה אין חשיבות אמיתית בכל מה שקשור למדדי המשטרה.

המשטרה מדברת הרבה על מניעה, אבל זה לא מיישמת, היא מתרכזת רק באכיפה.

מניעה לא מופיע טוב בטבלאות בסוף החודש.

אתה לא יכול להכניס בטבלה - מנעתי 2 תאונות.

אתה יכול להכניס - תפסתי 2 שיכורים.

המשטרה מעצם הדרך שבה היא עובדת, מכוונת לאכיפה ולא למניעה, מה לעשות.

בנוגע למקרה שציינת.

אולי אם יקרה מקרה כזה, אז מישהו יחשוב מחדש על הנהלים, ויכניס שינוי. עד אז - דבר ללמפה.

ולמה האחריות על השוטר?

ומה עם בעל הפאב? אולי שיחייבו בעל פאב להחזיק מכשיר בלבדיקת אלכוהול (יש כזה ברוב הפאבים בעלות של 5 שקל או משהו כזה) ויתנו חינם לכל מי שרוצה להיבדק.

וכמובן הנהג עצמו כמו שאמרו כאן.

ששוטר יוצא למשמרת לא אומרים לו - לך תמנע תאונות דרכים. אומרים לו לך תתפוס שיכורים. (מתוך מחשבה שזה יוריד את מספר ההרוגים והתאונות).

דרך אגב למספר הרוגים לדעתי אין משמעות אמיתית כתוצאה של פעילות המשטרה.

השבוע התרחשו מספר תאונות מחרידות בהן נמחקו משפחות.

אם בכל רכב כזה לא הייתה יושבת משפחה אלא אדם אחד, אז הכל היה נראה אחרת.

אחד הרכבים אפילו קיבל דו"ח (אזהרה) מוקדם יותר לפני התאונה, אז?

תאמין לי שאם מישהו בעולם הזה היה יודע איך למנוע באמת את הת.ד. ולא סתם פקה-פקה דיבורים באוויר, הוא היה איש מאוד עשיר היום + פרס נובל.

לכל אחד יש 1001 תיאוריות.

המשטרה אומרת: אם תנהג בדיוק לפי החוקים, אז הכל יהיה בסדר. ואם לא לפחות יהיה יותר כסף לתקציב.

פורסם

אתמול בלילה עצרו אותי לבדיקה שגרתית (עלק, משום מה מתוך 20 מכוניות תמיד עוצרים אותי :lol:) ליד צומת ירקון לכיוון פ"ת.

זוג שוטרים מבוגרים שלא שמתי לב האם הם מתנדבים או לא, מאוד נחמדים!

דיברו באדיבות, ברוגע ובכבוד.

בדקו אם שתיתי (כמובן שלא) ובסוף הבדיקה אחרי שלקחו ממני פלאפון (שאלתי האם זה בשביל להכיר לי את הבת שלו, לא קיבלתי תשובה :twisted:) ביקשתי נשיפון שיהיה לי באוטו למקרה שיהיה ספק יום אחד לפני שאני עולה להגה.

באותו רגע השוטר הלך לניידת, הביא לי ואמר לי "חבל שלא כל הצעירים כמוך", בתגובה סיפרתי לו את הסיפור פה בפורום והוא היה בהלם. הוא המליץ להגיש מכתב תלונה על השוטר.

אומנם השוטר לא עבר על שום חוק אבל לא רק שהוא מוציא שם רע למשטרע הוא יכול היה למנוע ולעזור להוריד שיכורים בפוטנציה מהכביש מה שמבחינת כל בר דעת זה ערך עליון לפני כבוד\כסף וכו' וכל בר דעת יודע את זה.

השוטר אומנם לא יענש אבל אולי מישהו יסביר לו את זה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

mill3r,

1. זאת לא הקפצה מן האוב, אומנם לא משבוע שעבר אבל רלוונטיות הענין לא מצדיקה פתיחת שירשור נוסף, בפרט שמדובר באותה סוגיה מא' עד ת'.

2. החידוש הוא, שכאן יש התיחסות של המשטרה לענין שעלה במהלך הדיון בשירשור הזה.

.

• תוכן חדש...