Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשיפון, למה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"כי לא בא לי". זאת הייתה התשובה שקיבלתי אתמול משוטר מתנ"א לבקשה להיבדק ע"י נשיפון (זה עם השקית, לא הינשוף, שהוא המכונה) שארב עם חבריו ליד הפאב הבייתי שלי.

הגענו אליו, אני וחבר, וביקשתי להיבדק כדי לדעת אם מבחינה חוקית אני כשיר לנהיגה (מבחינתי הייתי כשיר לגמרי, ובבקשה בלי הערות של "מאיפה אתה יודע" כי אני מכיר את הגבולות שלי, וכשאני לא יכול לנהוג, אפילו קצת, אני לא נוהג). שאם כן, נסע הבייתה, אם לא, נשב ונחכה עד יעבור זעם.

כמובן שהגענו ברגל, ומרצון חופשי שלנו, פשוט כדי למנוע אי נעימויות, במידה ויצוצו.

לאחר נסיונות שכנוע רבים, קיבלתי תשובה אחרת, "אתה רוצה, תבוא עם האוטו, תקח סיכון"

מה אתם אומרים? לדעתי זאת חוצפה, לא לתת לבנאדם להבדק. ועוד לזרוק הערות כמו "קח סיכון".

ממש עצבן אותי...

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד כמה שהתשובה נראית לך מרגיזה היא הגיונית.

השוטר נמצא שם כדי לתפוס נוהגים בהשפעת אלכוהול, הוא לא נמצא שם בכדי לספק בדיקות חינם לכל באי הפאב.

עקרונית אם הוא עושה לך טובה, הוא אמור לעשות טובה לכולם, וזה ממש לא התפקיד שלו וגם לא מתוקצב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

למה שיביא לך אחד?

הרי כול המטרה שלו היא לתפוס אותך נוהג שתוי ולא למנוע ממך לעשות את זה.הזוי.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

השוטר נמצא שם כדי לתפוס נוהגים בהשפעת אלכוהול, הוא לא נמצא שם בכדי לספק בדיקות חינם לכל באי הפאב.

עקרונית אם הוא עושה לך טובה, הוא אמור לעשות טובה לכולם, וזה ממש לא התפקיד שלו וגם לא מתוקצב.

.

ומה המטרה העליונה אם לא למנוע מנהגים ששתו לנהוג?

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

.

אמיר, מטרתו הראשונה של השוטר היא לדאוג לבטחון האזרח, ולשמור על שלום הציבור.

עכשיו תענה לי על זה כעורך דין:

האם זה שהשוטר אמר לנהג שיכור בפוטנציה, שביקש לעבור בדיקת שכרות מיוזמתו, "קח סיכון ותעלה לכביש" נראת לך כדאגה לבטחון האזרח ושלום הציבור?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

השוטר אינו גננת.

אתה אמור לדעת לבדך, האם שתית או לא שתית וכמה שתית.

אם יש לך ספקות לגבי כמות האלכוהול בדמך , אל תיקח סיכון ואל תנהג.

אתה כבר ילד גדול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש מספיק עוכרי-דין גם בלעדי אז לא צריך גם אותי.

התנדבות היא דבר חשוב אך לא במקום שמוסדות השילטון אמורים קודם לבצע את תפקידם.

אני בעד שהמחוקק יקבע שבכל פאב תהיה חובה להציב שוטר בשכר. תפקידו של השוטר יהיה גם להוות גורם מרתיע במקרים חריגים וגם לספק בדיקות אלכוהול.

אבל, את מחיר השוטר יגלם בעל הפאב בתוך מחיר המשקאות. את הנשיפונים יממן בעל הפאב עבור משטרת ישראל.

אם מציבים שוטר במשרד הרישוי, אם מציבים שוטר בבנין עיריה, אם מחייבים את מפעילי חניון חוף פלמחים להחזיק שוטר בשכר בכניסה, אז למה לא לחייב בעלי עסק כגון פאב, להחזיק שוטר בשכר?

משטרת ישראל לא לקחה בחשבון התקציב שלה לממן בדיקות התנדבותיות. אם היא עושה טובה לאדם אחד, היא צריכה לעשות זאת לכולם. חשבון קל יביא אותנו לעשרות מיליונים של שקלים עבור ערכות בדיקה התנדבותיות.

בנוסף וחשוב להדגיש, הבדיקה בהתנדבות אינה במקום בדיקת פתע שמבוצעת במסגרת מבצעים, קרי לא יוכל אדם לטעון נבדקתי לפני 5 דקות והכל היה בסדר, כיוון שמה שקובע זה הבדיקה במועד הביקורת.

אם המשטרה צריכה לספק בדיקות בחינם, אז בואו נבקש מבוחן התנועה שיבדוק לנו את הרכב, כי הרי ברור שהמשטרה צריכה לדאוג לביטחון האזרח שיסע ברכב תקין, ומה המטרה העליונה אם לא למנוע נהיגה ברכב לא תקין.

חלק מתפקיד המשטרה הוא להוות גורם מניעתי בעצם נוכחותה - בין זה לבין לממן באמצעים לבקשת האזרח, המרחק גדול.

שמונה וחצי,

התשובה של השוטר "קח סיכון ותעלה על הכביש" היא תשובה לא הולמת. היה נכון לומר: אם יש לך ספק, אז אין ספק ולא עולים על הכביש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא יודע אם שכחתם, שוטר משרת את הציבור.

הפתעת אותי מאוד. מתי שינו את זה..? :lol:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שכחתי לציין, שבסוף כמובן חיכיתי, וחיכיתי יותר ממספיק זמן לפני שנהגתי. ואם כל הכבוד לרציונאל מאחורי "לתת לכל מי שרוצה לעשות בדיקה", אז למה לא? אם הבנאדם מספיק אחראי לבוא ולבקש אז למה לא? לא עדיף לעשות את זה מאשר לתת תשובות מתחכמות ומתנשאות?

והבחור לא היה מתנדב, אני מזהה מתנדבים מקילומטרים, הייתי אחד בעצמי

פורסם

שם של השוטר + מכתב עם פירטי הארוע בלי יותר מידי "רגשות מעורבים", רק פרטים יבשים, מנוסח בצורה רצינית ועניינית, עם תאריכים, תאור המקום והשעה + תגובת השוטר.

חבל שלא יותר אזרחים חושבים כמוני. אולי שוטרים היו מתחילים באמת לשרת את הציבור ולא לחפש מטבעות (מתחת לפנס)... :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כל נשיפון כזה (שקית) עולה כסף, ולא מעט (כמה שקלים, שבמצטבר זה הרבה כסף)

נכון שתפקדיו של השוטר אכיפה והוא לא גננת.

אבל אם יגיע מדיי פעם אדם והוא יבצע לו בדיקה "סתם" לא קרה כלום.

לפעמים מותר לתת קצת שירות.

מצד שני אם עכשיו זה יהפוך לבילוי של הפאב, "יאללה בואו נשתה מלא ונלך לשוטר..חח...חח..." אז אני יכול להבין למה לא.

הוא לא חייב לעשות לך את הבדיקה.

הוא גם לא צריך לענות לך ככה, זה לא מכובד. (לא העניין של הלא בא לי, אלא העניין של אם אתה אמיץ תבוא עם אוטו).

תכתוב מכתב.

לא יעשו עם זה כלום, באחריות.

פשוט זה לא הולם.

פורסם

תכתוב מכתב.

לא יעשו עם זה כלום, באחריות.

ברור, בגלל זה לא טרחתי לקחת ממנו פרטים, משחקי כח זה ממש לא התחום שלי, במיוחד לא עם שוטרי תנועה

פורסם

אתה לא צריך לבקש פרטים.

לכל שוטר יש תגית על דש הכיס ובא מתנוסס שמו ושם משפחתו.

די קל לאתר מי השוטר לפי תאריך שעה ומיקום.

אתה חושש- לא צריך להפגין פרובוקטיביות בעת רישום הפרטים, אפשר לסור מעט הצידה ולרשום בצד בלי לחמם אוירה.

.

• תוכן חדש...